Kas notiek Latgalē

Vakar Rēzeknes upe aiz Gaigalavas.....
pārsvarā 100 gr pliķēni un raudiņas, bet rāpās bonus raudas stabilas 400nieces un breksēni ap grami 300.... cope interesanata, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, cope gan uz fīdera, gan uz pluda pie krasta seklumā.... pie krasta seklumā visas lielās raudas.... - laikam negrib uz gultni dziļumā, aukstajā ūdenī līst lielās raudas.... žors vakar bija pa skaisto....
grāvī pie zogotiem - kur iepriekšējās dienas esot smukas raudas pavilkuši - vakar pus h laikā uz trijiem man viena sīka raudiņa tik tika.... daži copmaņi kaut ko sēdēja un gaidīja, es nospļāvos un devos beidzot atklāt copi Rēzeknes upē.... copējām uz oparišiem un pinkijiem galā, uz sliekas kaut kas knābāja uzz fīdea, bet nevarēja piecirst.... uz vakaru cope arvien vairāk pasliktinājās....
4.maijs 2013, 08:58 | links

Vakar vienā kanālā, kurš ietek Rāznas ez. pa dažām stundām paŗis kilo vīķu un dažas raudas uz opariša. Raudas vēl neesot iegājušas, jo ūdens par aukstu, bet izskatās ka tad, kad tas sasils, līmenis būs tik zems, ka iiet vairs nebūs kur.
4.maijs 2013, 07:22 | links

Bij doma šodien ar Modro13 uz Lietuvu aizdragāt, bet vecums nenāk viens, maita, tā vietā pie ārsta aiztinos, labāk nebūtu gājis.... Ždjomsssss
AAAAAAAAA, šitam rjediskam šodien gadi mainās, moš meistarība sāks iet mazumā, nu tas būs redzams pēc kāda kopīga izbrauciena, ziemā itkā viss bij okey :)))))))
3.maijs 2013, 14:29 | links

Copmann
Kādas ievas??? Tu arā biji izgājis?
3.maijs 2013, 14:21 | links

Mans te vieniigais spamo:)

Interesee viena nianse-ievas zied vai ne?;)
3.maijs 2013, 13:58 | links

Tu traks?! Brīvdiena pazustu :)))))))

tontons7, 1.maijs 2013, 22:12

Tonton, a jeega no sveetkiem?:D

Tas taa, mans briivajaa laikaa-kad tas buus, gan nezinu, pieveersiisies liinju tvicham, kjers karpas uz rotinja, spidilkjus uz dzhiga un viikjes uz spinnerbaitiem, bet blekjis noderees karuusaam;))).

Aaa, un veel-akmenjgrauzhus uz dzherka ar gribu apguut-tie pavasarii meedz riit, tik nezinu-pirms vai peec naarsta?;)))
2.maijs 2013, 08:41 | links

Vakar 8 stundas mēģināju noķert asarīti -0.
2.maijs 2013, 07:22 | links

tontons7,dari kā es,āķus no voblera nahren,un mētā uz nebēdu,man arī jau knaģi niez.Tāds aizlieguma likums ta točna vēl nav izdomāts,ne asakas...
2.maijs 2013, 07:16 | links

Tu traks?! Brīvdiena pazustu :)))))))
1.maijs 2013, 22:12 | links

tonton rolik

Nee, mans domaaja-ATCELS!:D
1.maijs 2013, 21:49 | links

Copmann
A kādi varianti bij? Tjipa neatnāks?:)
1.maijs 2013, 21:12 | links

Copmann,nu i,zobainās taču it kā nedrīkst aiztikt,no otras puses lasot Latvijas Vēstnesi,nav ne viena raksta,kas aizliedz copi.
Itkā Valnaana Folksi pie vienas upes redzēju???
1.maijs 2013, 21:04 | links

Nuss, varu apsveikt, 1. maijs ir klaat!;))).
1.maijs 2013, 19:26 | links

Gaidīšu no kolēģiem atskaites par copi Rēzeknes upē šodien, kā nekā atklāšana! :)) Pašam gan šodien nesanāks, tikai piektdien visdrīzāk....
1.maijs 2013, 07:14 | links

Es ta jau sezonu ar garo atklāju ar kad vēl ledus uz upes bija lielākoties bija jeļčiki zem vidējā pa kādam sapalniekam tepat pilsētā ,bet sapali ir te labie redzējis esmu noķert nav nācies ālanti arī ir.
30.aprīlis 2013, 22:19 | links

Tontons atklāj kārtis - virs pus-otra k. asarīšus vasarā viņš ķer uz motiļa, viltnieks!
30.aprīlis 2013, 21:45 | links

Mow sapals mow kads labs aalants taa jau ir ziileeshana kapijbiezumos.. bet fakts ka sezonis atklats un pat zive nokjerta ir un paliek fakts
30.aprīlis 2013, 10:39 | links

Šuņkas ez. šitie motiļu mazgātāji šodien no pontona darbojās, tā ka domāju, ka motils būs tagad cauru gadu. Ždjomssss....
29.aprīlis 2013, 23:32 | links

Sapals, Zivotāj, sapals. Galvenais, ka sezona atklāta!
29.aprīlis 2013, 22:04 | links

Nu wooot . zimas prichendalji salikti vasaras guljai un shodien izdomaju pamegjinat kaa ta ir garo kaatu roka paturet - aizbraucu virs Rezeknes kadas pusotras stundas pasedeju .. nokjeru 2 smukas raudas un vienu plaukstas lieluma plaudeenu - un vienu kautkadu monstri biju aizcirtis... kjeru ar nelielu spoguljakjiti un 2-3 mazajim mushiniekiem un veiciiti veel nopirku pedejaas partijas motili...sakuma viena raudinja dazhas mazas tukshas copiites , otra raudinja tad pec kadas minutem 20 plaudeens tad kaadu pusstundu vispaar nekaa ... un tad pludinjsh nogrimst domaaju ka ar straumi ievilka .. iisti i nepiecirtu a tur vzzzzzzzzzzzzzzzz spole saak kaukt...siikaa pa virsu pashkjiida pa malaam = metri 6-7 aizskreja un notirinaajaas...((( bet nu sezonis atklats copiites redzeetas - gaiss paelpots, putninju koncerts paklausiits - super...
29.aprīlis 2013, 21:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager