Kas notiek Latgalē

Būcmani. Tomēr mazliet trūkst dzimtenes kvasa, vai ne.
28.aprīlis 2013, 11:32 | links

Bezalkoholiskie dzērieni bojā kā miesu, tā arī garu un ir vainojami vismaz 70% noziegumu, kas jebkad ir veikti Anglijā...
28.aprīlis 2013, 10:29 | links

Valnān, dzīvo kvasiņu ne tik bieži dabūju nodzerties, tāpēc nenoturējos.... vēl 3litrene palika ar dzīvo kvasiņu šodienai.... ņam ņam....
28.aprīlis 2013, 10:26 | links

Ashukaini. Pārmērīga kvasa lietošana var kaitēt Jūsu veselībai! Vajadzēja ar cepumu uzkost.
28.aprīlis 2013, 08:54 | links

:DDDD Nakvasilsja vakar ne pa knapo..... (Tiešā vārda nozīmē :DD
28.aprīlis 2013, 08:28 | links

Ashuk. ar atgriešanos! Rīga tiešām piens no pudelēm...?
27.aprīlis 2013, 21:26 | links

Rolix, to man darba kolēģis stāstija, kuram brālēns vai kkas tml. dzīvo Rāznas krastā un šitādus brīnumus stāstija, tapēc man i neticās.....
27.aprīlis 2013, 20:04 | links

Tikko no talkas pie Rāznas. Kaunatas veikala pārdevēja zināja stāstīt, ka viņu zvejnieki no rīta vēl gājuši uz ezeru, bet atgriezušies uz veikalu, jo ledus sadzīts krastā.
27.aprīlis 2013, 19:59 | links

Es jau sen ziemas sezonai pateicu atā :D
27.aprīlis 2013, 19:30 | links

Valnaan un Ashukaini.!!,pagaidiet līdz manai algai,lai vis maz pa špinītim nolikt uz kapa,jobjnuti JŪS ESAT,kāds ledus?
27.aprīlis 2013, 19:26 | links

Sveeikii, sen te neko nebij rakstiijs :))
Nu ko spiningi jau sakomplekteeti ? :)
27.aprīlis 2013, 18:39 | links

Valnān, cerams parādīsies tā pītā pa nedēļu tam targašjanam.... :DDD
27.aprīlis 2013, 06:31 | links

Ashuk. Ibio, rīt es arī taisos uz turieni - pievienojies, tikai vajag pīto-PP.
26.aprīlis 2013, 22:00 | links

Par Rāznu runājot, šodien te tādas spļetņas dzirdēju, ka no ledus esot vilkt plauži pat 4-5kg svarā, nezinu cik tur taisnības.....lielākoties rāvuši auklas ... bet dāzi esot arī izvlkti....
26.aprīlis 2013, 21:33 | links

šodien biju laukos, aizgāju pie ezera- niedru zona vaļā, līdakiem berzes iet pilnā sparā, tas no rita puses kamēr saulīte spīdēja....
26.aprīlis 2013, 18:21 | links

Naf info par Nagļu kanālu, bet pēc pieredzes atceroties - šajās brīvdienās, ak jau, ka būs baigais kolhozs..... Rikavā raudas esot pavilktas smukas....
Šodien pabūts otro reizi copē, vieta- tā pati....
vējš jau nebija pa =kanāla garumu, bet no aizmugures, toties straume to pa kreisi, to pa labi, to uz vietas stāv..... Tas arī raudām un breksēniem smadzenes čakarēja..... un Plus visam nelaikam vēl smuki lietiņš lija pēc pusdienām, var teikt- visu laiku.... Cope kudiš čābīgāka kā aizvakar.... BEigās jau piešāvos kā viņas copēt, tik jau labi pamirkts bija un kājas sāka salt, jo slinkums bija siltos zābakus pārvilkt mašīnā..... kopā kādus nepilnus 3 kg divatā sagrabinājām.... raudas, dažas gustjorkas un rudulēni.... Katru reizi laikapstākļi arvien riebīgāki, bail iedomāties, kas būs nākošreiz.....
Inspektori arī Madonas bija atbraukuši kartes pārbaudīt... - a mēs pa to laiku ar sencīti pa mana kumeliņa bagažnieku rokamies, visu metam laukā, lai atrastu kaut ko - ar ko varētu svinu nogriezt :DDDDD, jo nazi neviens nebij līdzi paķēris no otras mašīnas :DDD
26.aprīlis 2013, 18:19 | links

ashukainis laikam shodien ciitiigi copee, nozheeloju, ka es neaizbraucu, nu, bet laukos pa smuko pastraadaaju ..
26.aprīlis 2013, 18:18 | links

Ja kādam ir, tad Ashukainim.
26.aprīlis 2013, 10:56 | links

Varbūt kādam ir informācija, kas notiek Nagļu kanālā
26.aprīlis 2013, 10:18 | links

Pietiks ..irst, par copi luudzu:DDDD

Kaadam jau jaatiek upmalaa pie appludushaam straumeem vai atkususho ezera dalju un jaavelk pirmaas zuves-no jeljca liidz asarim.:)
25.aprīlis 2013, 09:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager