Kas notiek Latgalē

ashukaini tev biežāk no dambretes "jāatiet" :)

Tad varbūt vairāk zvērus redzēsi :D
25.aprīlis 2013, 09:25 | links

Nu ko lai saka...garajās brīvdienās vajadzēs vilkt garo kātu - moš ka pa sēkļiem klejo plakanie un iekāro kādu treknu slieku...
25.aprīlis 2013, 09:21 | links

nea Tonton, Audi C4 slimība, priekšējie spārni.... - jāsačinī i jākrāso
24.aprīlis 2013, 22:48 | links

Nu vot, dapulēji kumeliņu, aš jāpārkrāso :)))
24.aprīlis 2013, 22:45 | links

Rolix, tajā posmā draugus neesmu saticis, cerams arī nesatikšu :DDD
Rū, redzot, ka viņš tāds aizdomīgi, slimīgi mierīgs, ta ko viņš man izdarītu, ja es sēdēju mašīna, ja i kādu švīku uzvilktu mašīnai, tāpaatās pēc 10 dienām plānots mašīnu krāsot :DDDD
Vienkārši tie skābsiena ruļli tajā vietā maksimums 10 metri no mašīnas atradās, tapēc arī nolēmu pavērot.....
24.aprīlis 2013, 22:29 | links

Ja saka, ka nebija - tātad nebija.
24.aprīlis 2013, 22:06 | links

saki ashukaini ka mizenis nebija?
24.aprīlis 2013, 22:04 | links

Ašuk.tas gadījumā nebij policists,kas ar radaru Tevi nokert gribēja,kādā krāsā kurtka bija?
24.aprīlis 2013, 21:54 | links

Atpakaļ braucām, skatos kaut kas lēnām gar ceļu staigā kādu km priekšā, es bik nometu ātrumu, skatos iet pāri ceļam, domāju moš suns, bet nu nav.... Kaimiņš mednieks, saka vai tik nebija kabančiks.... Es par cik dzīvē neesmu meža cūku tuvumā redzējis brīvā dabā, neksaitot zoo, pa mēmajiem, i braucu atpakaļ, kur aptuveni kabančiks pārgāja pār ceļu a tur zaļi skābsiena ruļļi gabali 30 stāv, braukāju uz priekšu - atpakaļ, līdz ieraugu, kur kabančiks noslēpies, šņukuris vien redzams, pēc tam viņš parādijās, paskatijās acīs i bēdīgs devās tālāk lēnā solī pār pļavu uz grāvja pusi ..... Vai nu slims, vai kas viņam, kas viņu zin, bet nu jā, interesanta satikšanās ar rukšaino :)) maziņš nebija, bet arī mizenis nebija....
24.aprīlis 2013, 21:34 | links

Varu apstiprināt Rolixa, jau neaktuālo tekstu. Svētdien Melndukstigalā ir bijusi konkrēta razdača un nevilka tikai tie, kam nav lemts. Savukārt pirmdien, tie, kas ieradās kā pie pilnas bļodas, pulēja kumeliņu.
24.aprīlis 2013, 21:28 | links

Tātad, esmu atgriezies, tas ir viens......
Gāja interesanti.....
Vējš un viļņi bija ahūnie.... un pie tam pa visu kanālu tas vējš ar vilni...kamēr kaimiņš ar sencīti jau copēt sāka, es vēl tik sēju smagāku pludiņu, pavadiņu utt.... Sākums bija man graujošs.... sasienu visu kā vajag, izsvaroju pludiņu kā patīk, nu jau ar domu tūlīt varēšu atklāt sezonu, aizčāpoju uz gulbīti pēc červiem... zinu, ka dziļums jāliek gandrīz uz visu pīcku, velku pliudeiti, i joptv aukla pārtrūkst :D tad atskan mans plašais slikto vārdu krājums pa visu Lubānas mitrāju :DDDDD nu neko sienu atkal visu pa jaunam.... priecē, ka blakus sēdošie neko nevelk joprojām, lai gan jau sabarojušies.... Kamēr sienos, tikmēr jau sencītis izvelk šmuku raudu, grami 350 točna tāda.... Es pa to laiku tik besijos, ka neeesmu pagājušā gada aukliņu nomainījis uz spolītes, ipio.... tā pa kādai raudiņai sāk vilkt i kaimiņš i sencītis.... izmērs no spičkastītes līdz grami 350 tādas,, pa visu dienu tik 1 rudulītis trapijas un 1 ašuks mazais, a tā vienas raudas... Bet nu tas vējš un vilnis ipio.... vēl tagad tāda sajūta, ka būtu pārpūsts ne pa knapo ..... :(( Cerams nebūšu apslimis.... Jo pateicoties vējam arsti točna nebija :DDD un tā ko tālāk , ko čābīgāk ar to copi, secinājums viens nav jau zelta bedre, kur met un velc.... BAro, māni, pa zivei, pa zivei, nav vēl īstās razdačas, kas arī saprotams, jo ūdens līmenis ir augšā, ūdens temp zema utt. pagājušogad razdača bija, kad raudas uz nārstu ,laikam, gāja, jo ņēmās kā negudras pa zālēm.... bet nu ar zināmu devu pacietības, sēdēt var... Bet nu jā, vēl pa agru īstajai copei, moš pēc nedēļas būs īstā cope, ta jau manīs, kas pa kam.....
Kopumā, priekš šitā ne-laika, neko sūda nevar teikt sliktu, pa trijiem sagrabinājām kādus 5 kg raudu 4.5h laikā..... būtu vairāk to lielo, ta jau būtu prīmā , pārsvarā jau tādas līdz 100 gr raudiņas.... Ja nebūtu bonusa raudu, ta būtu kādi 2 kg uz trijiem +- labi ja....
Tonton, ir Infa, ka Nagļu kanālā jau vči esot sēdējuši, tik nezinu, moš i vietējie.... Nav sanācis pa turieni pabraukt garām.... Ērču gan jau kā parasti Nagļu kanālā ir daudz, par zivīm nemāku teikt :DDDD
24.aprīlis 2013, 21:24 | links

Šodien tik saņēmu info,pat ar bildēm,svētdien Čornajā,plakanie kā uz nebēdu,dziļuma no1līdz 2metri,pat kolēģa meitēns izvilka 1,9 kg plaudi.Pašam viņam 11gab.Džeki Cirmā aptuveni dabūja neko,Škeņevā uziešana bēdīga.bet vai,vai kā leidaks staigā,bet tādas maziņas izskatījās,lielās laikam nārstos zem ledus.
Vot tāda info pagaidām.
24.aprīlis 2013, 21:15 | links

pirmā pazīstamu copmaņu grupa jau kravā mantiņas copei uz Somiju, mnu domā par to uz otro vilni, par pagājušo gadu bij interesantas atsauksmes
24.aprīlis 2013, 19:37 | links

Byis, byis vokorā atskaite no Ašukaiņa gan jau, ceramss. Man gan naf tādas iespējas pagaidām kaut kur iemērkt, parasti iesākās sezons ar Nagļu kanāla raudām un karūsām, nu gaidīsim un lasīsim kāiet citiem, ne asakas!
24.aprīlis 2013, 15:56 | links

Kā zināms, tad garā kātā ir spēks!
24.aprīlis 2013, 14:25 | links

Šķiet "Kumeliņš" tagad ir pagātne, ir pienākusi "garā kāta" ēra:)))
24.aprīlis 2013, 14:20 | links

Ašukaini - a moš Tev ir vērts irplānot braucienu uz Peipi vasarā, uz garo kātu paķert!? :)
24.aprīlis 2013, 13:31 | links

"Garo kātu" mērīšanās sezona atklāta.. urā :)))
24.aprīlis 2013, 11:58 | links

atskaite sataisīta, ātrais iekodiens un došos mēģināt noķert pirmo fišu ar garo kātu :))
24.aprīlis 2013, 11:54 | links

Dagni, paldies par konkrētu info, vismaz Rēzeknes upes atklāšanā moš tik daudz līdakotāju nebūs, lai gan kas liedz ķert un atlaist atpakaļ :((
24.aprīlis 2013, 11:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager