Tātad, esmu atgriezies, tas ir viens......
Gāja interesanti.....
Vējš un viļņi bija ahūnie.... un pie tam pa visu kanālu tas vējš ar vilni...kamēr kaimiņš ar sencīti jau copēt sāka, es vēl tik sēju smagāku pludiņu, pavadiņu utt.... Sākums bija man graujošs.... sasienu visu kā vajag, izsvaroju pludiņu kā patīk, nu jau ar domu tūlīt varēšu atklāt sezonu, aizčāpoju uz gulbīti pēc červiem... zinu, ka dziļums jāliek gandrīz uz visu pīcku, velku pliudeiti, i joptv aukla pārtrūkst :D tad atskan mans plašais slikto vārdu krājums pa visu Lubānas mitrāju :DDDDD nu neko sienu atkal visu pa jaunam.... priecē, ka blakus sēdošie neko nevelk joprojām, lai gan jau sabarojušies.... Kamēr sienos, tikmēr jau sencītis izvelk šmuku raudu, grami 350 točna tāda.... Es pa to laiku tik besijos, ka neeesmu pagājušā gada aukliņu nomainījis uz spolītes, ipio.... tā pa kādai raudiņai sāk vilkt i kaimiņš i sencītis.... izmērs no spičkastītes līdz grami 350 tādas,, pa visu dienu tik 1 rudulītis trapijas un 1 ašuks mazais, a tā vienas raudas... Bet nu tas vējš un vilnis ipio.... vēl tagad tāda sajūta, ka būtu pārpūsts ne pa knapo ..... :(( Cerams nebūšu apslimis.... Jo pateicoties vējam arsti točna nebija :DDD un tā ko tālāk , ko čābīgāk ar to copi, secinājums viens nav jau zelta bedre, kur met un velc.... BAro, māni, pa zivei, pa zivei, nav vēl īstās razdačas, kas arī saprotams, jo ūdens līmenis ir augšā, ūdens temp zema utt. pagājušogad razdača bija, kad raudas uz nārstu ,laikam, gāja, jo ņēmās kā negudras pa zālēm.... bet nu ar zināmu devu pacietības, sēdēt var... Bet nu jā, vēl pa agru īstajai copei, moš pēc nedēļas būs īstā cope, ta jau manīs, kas pa kam.....
Kopumā, priekš šitā ne-laika, neko sūda nevar teikt sliktu, pa trijiem sagrabinājām kādus 5 kg raudu 4.5h laikā..... būtu vairāk to lielo, ta jau būtu prīmā , pārsvarā jau tādas līdz 100 gr raudiņas.... Ja nebūtu bonusa raudu, ta būtu kādi 2 kg uz trijiem +- labi ja....
Tonton, ir Infa, ka Nagļu kanālā jau vči esot sēdējuši, tik nezinu, moš i vietējie.... Nav sanācis pa turieni pabraukt garām.... Ērču gan jau kā parasti Nagļu kanālā ir daudz, par zivīm nemāku teikt :DDDD
24.aprīlis 2013, 21:24 |
links