Kas notiek Latgalē

Arnix, man liekas, ka ne tikai Rāznābezkļovs :D
Šī ziemas sezona vispār tukša.
16.aprīlis 2013, 21:54 | links

Es tož šodien pabiju Čornajā.Vienu panniņu saskrabināju.((( Laikam vajag Cirmu izmēģināt,a to Rāznas bezkļovs mani jau zb(
16.aprīlis 2013, 21:48 | links

Puiši loba rauda jer viņ peipusā-tja jer viņ raudeņis:)vot tai.voblā jau 25kg
16.aprīlis 2013, 21:09 | links

biju chornajaa .. ljauzhi teica ka vakar pecpusdiena raudinjas vreja dabut, i plakano vienu izkutinajushi shodien draugs vekl 3 pannas raudinju cepamu salasija es nostaigaju i gar niedrem i pa vidu i baroju i nebaroju.. i pasha vakara pec 18.. vismaz kakju teisu savlku - teisa pie viena niedru raga .. pa dienu visu laiku groziijas 2 keksi, un tad vakara sagaja gandriz vai visi kas bija Chormajas liici .. man jau zzzb bija negaju... ko vinju tur vilka nazinu.. Dzirdeju kaa chomi runaja ka Ginevichos esot laba rauda paraadjusies...
16.aprīlis 2013, 20:54 | links

Šodien Rāznā ķēru līd 12, rez.-0, bet pievakarē dažus plaužus ļauži izvilka. Viens no tiem 1.95kg.
16.aprīlis 2013, 20:00 | links

spiningists
Tas pats kas vakar - fakinais lukturis spīzdīgais debesīs - Rāznai "huže ņetu" :(((...
16.aprīlis 2013, 17:51 | links

Pašlaik paziņa sēž Rāznas Strodu pusē, plakanos gaida jau no rīta agruma. Pagaidām tik viena smuka rauda. Ir baroti caurumi, ir urbti jauni un esot nostaigājis ar daudz - tukšs. Citiem rīta pusē ir redzēti pusplauži, bet reti. Kas pa delām?
16.aprīlis 2013, 13:41 | links

Vakardien Lubančiks;Laiks ideāls , ledus super, pēc pusdienām vietām neliela šniega-ūdens šļura, bet var smuki staigāt pa visu ezeru, ledus līdz urbja augš.skrūvei.Raudu vietās pārsvarā finierīša cope(5kg-plaukstas lielums);raudas -2kg(lielākais batončiks 300gr)Uz pludiņmakšķerītes, aukla 0,16...kaut kas gruntīgs aizspirinājās ar visu uzparikti).
16.aprīlis 2013, 10:15 | links

Rezultātā pārdodu urbi,kasti,kostīmu
jāizdomā jauns hobijs :)

Pareizi ir...! Neies jau nākošajā sezonā ar veciem štrumentiem uz ledus!Vienīgais Tu baigi krīti mīnusos-tagad jau ziemas ekipējumam cenas viszemākās.Bet vismaz kāda kapeika būs!!DD
15.aprīlis 2013, 12:17 | links

Pats biju uz Sīvera piektdien pēc darba ar cerību uz raudām.Rezultātā diezgan sūdīgi.
Sestdien uz Sīvera raudu meklējot nostaigāju kādus 4.km. Rezultāts nekāds.
Svētdien uz Sīvera neatradu produktīvu lunku uz plaudi,aizgāju meklēt raudu un arī garām.

Rezultātā pārdodu urbi,kasti,kostīmu
jāizdomā jauns hobijs :)
15.aprīlis 2013, 11:46 | links

Sestdien vīri uz Sīvera vilka plaudēnus pa 6-10.kg.
Lielākie citam 400.g citam 700.g.
Svētdien tajā pašā vietā izmērs mazāks un labi strādāja 2.lunkas. Lielākais loms +/- 5.kg.
15.aprīlis 2013, 11:41 | links

Kāds ir tas īstais plaudis?varbūt rīt aizraut!bet no tutānu puses ir ko paiet:) tu domā tur bedrē?
15.aprīlis 2013, 10:33 | links

Starp citu arī uz Cirmas ezera sāka atsaukties īstais plaudis. Iepretim iztekai uz Zvigzdenes ezeru. Vot kā.
15.aprīlis 2013, 10:11 | links

Perkonen tev naaca augshaa .. a man roku vilka prom aalinjgjii, iisti nobiites nepaspeju kad .. aukla palika plivinoties - ta sakoties ka gaaja - taa aizgaaja

zivotaajs, 14.aprīlis 2013, 21:48

Auklas pašas neplīst, Perkonen! Izņemot retus, atsevišķus gadījumus. Man zivs vienreiz salauza spiningu, tad pārplēsa auklu trīs vietās, nolauza āķi, salauza spini otro reizi un tad es...

valnaans, 14.aprīlis 2013, 21:47

Ohoho, man ar ir daudz gardu staastu par ar liidziigu iznaakumu.

Tikai te atcereeshos vienu, kad ar martins_ bijaam Slepenajaa uz peedeejaa ljadus, pie mikrobu copes un vispaar necopes, iebarojaam niedriites. Paseedeejaam, sauliitee sejas pasildiijaam un sakaam pljurksteet.Komraads pienaaca man klaat, laikam satinis vienu copeni, paarmijam fraaziites, es luuru uz vinju un te nepilna metra dziljumaa, kaa teicu, pie niedriiteem manu 0.12 galaa esosho murmuli saak kaa garaam sliidot peldeetu zemuudene-vilkt uz leju ar visu roku nezinaams speeks.martins_ saaka smieties un tikvien noteica, ka manas sejas izteiksmi vajadzeeja iemuuzhinaat-un es vinjam ticu:DDD.bet murmuli nenoraava un roka sajuta vieglumu:)
15.aprīlis 2013, 08:46 | links

vajadzeja tomer uzlikt totalizatora uz to ka tu ta ari uz to peipi neaizbrauksi.tada parlieciba bij jau no rudens.buma blitkas nesaruses lidz tam kad beidzot nobriedisi?
15.aprīlis 2013, 07:00 | links

man reizi sanaca arspini Dienvidsusejaa aizaakjeet kautkadu p;iljveidiigo... puikas gados metu blekji un sanak nvis tiit pa uudeni bet no gaisa (((( aukla ta ka pienbakas 0.4 mmDDDDD
14.aprīlis 2013, 22:11 | links

Arī plivinoties aukla ir palikusi, vienreiz, kad bezcerīgi aizdomājos un, automātiski, no visas sirds, piecirtu - LIELO ĶĪRI mazā ezeriņā.
14.aprīlis 2013, 22:05 | links

Perkonen tev naaca augshaa .. a man roku vilka prom aalinjgjii, iisti nobiites nepaspeju kad .. aukla palika plivinoties - ta sakoties ka gaaja - taa aizgaaja
14.aprīlis 2013, 21:48 | links

Auklas pašas neplīst, Perkonen! Izņemot retus, atsevišķus gadījumus. Man zivs vienreiz salauza spiningu, tad pārplēsa auklu trīs vietās, nolauza āķi, salauza spini otro reizi un tad es...
14.aprīlis 2013, 21:47 | links

Kad zivis neķeras - slikti! Bet ir izņēmumi, kad ķeras un ir vēl sliktāk ... Šodien sagaidīju copi, kad piecirtu, pēc sajūtām sapratu, ka smags loms ... vilkās uz augšu tā, ka kāds būtu piesējis tur akmeni ... Kad ailiņģī parādījās viļņi un likās - nu jau būs, pārplīst aukla un plaudis aizpeld prom!!!
14.aprīlis 2013, 21:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager