Kas notiek Latgalē

Arnix 333. Ne jums vienie neķērās. Vēl man patika "aborigēns pretim Mākoņkalnam". Mākoņkalns ir vismaz pāris, ja ne vairāk lilometru no azara, ja kas.
9.aprīlis 2013, 22:20 | links

Batja bija Cirītī 3kg raudu dabūja... Sniegs un zem sniega ūdens baigi neko citu nemekleja jo pārvietošanās šausmīga! Teica ka bijis pie salas uz sēkļa. Bija piecirtis plaudi... jo piepacēla sardziņu... iecirta pa zobiem un ne no vietas 0.14 kā nav ko darīt saplēsa. Vienīgā cope. domāju ja speciāli barot uz plaudi, tad dabūt varētu. Ne asakas! Rīt došos pats kaut kur paniekoties varbūt paveiksies! :)

Salmons, 9.aprīlis 2013, 18:26

Kuru sēkli domā? To starp Upursalu un Ruskuļu pusi?
9.aprīlis 2013, 20:17 | links

Es mow ka riit kautkur Raaznas plawumos paprovewu.. ir dazhada vardiska ingfa ka pret lamashiem pagajushnedelj viduu lielie plakanie bija ... ka Ginevichos starp krastu un salu 5-6 mraudinja tiri neko njema pa sestdienu svetdienu - ta ka ej tu vinju zini kur meklet. bet ja pats uz ljadus nekapsi un megjinasi vismaz kautkur kautko nokjert tad i visdpar neko nedabuusi
9.aprīlis 2013, 19:50 | links

Šodien Rāzna,no rīta Strodi-Foļvarkova līdz 13.30 uz četriem cilvēkiem 7raudiņas un viens plicītis i vsjo(((vēlāk aizbraucām uz Čorno,pamēģinājām piekrasta niedres-pat nepiesita(((Bet satikām večukus,tie pie salas dabūjuši smukas raudas,bet nedaudz.Pārvietošanās pa ezeru prosto pi-ec)
P.S Inspektori pārbaudīja kartes,teica,ka vienam aborigēnam ,kurš sēdēja kaut kur pretim Mākoņkalnam, esot gandrīz pilna kaste.
9.aprīlis 2013, 18:57 | links

Batja bija Cirītī 3kg raudu dabūja... Sniegs un zem sniega ūdens baigi neko citu nemekleja jo pārvietošanās šausmīga! Teica ka bijis pie salas uz sēkļa. Bija piecirtis plaudi... jo piepacēla sardziņu... iecirta pa zobiem un ne no vietas 0.14 kā nav ko darīt saplēsa. Vienīgā cope. domāju ja speciāli barot uz plaudi, tad dabūt varētu. Ne asakas! Rīt došos pats kaut kur paniekoties varbūt paveiksies! :)
9.aprīlis 2013, 18:26 | links

Tur jau tas bars, var teikt, ka sēdēja pie krasta "kupicas". A ja neķeras, un gribas paiet tālāk, pameklēt... Tad tikai strauji pa kreisi, jo ejot uz priekšu ceļa virzienā, vai pat nedaudz uz kreiso pusi nav garantijas, ka neiebridīsi zapretkā.
9.aprīlis 2013, 09:54 | links

Vakar. Rāzna. Pie Raga. 1 kilavnieks no rīta, 7 raudas un plicis. Citiem viens līdzīgs breksis, daži shodi. Cope visai skumji apātiska - viena zivs gandrīz par visu dienu, un tā pati - no rīta. Ja netrāpi uz vietu, ir ļoti lielas izredzes par dienu vispār copi nerēdzēt. Tā bija vakar, bet būs siltāks un, kad nebūs sniega un ūdens uz ledus, pāris dienas varēs paķert aktīvāk - es tā domāju.
9.aprīlis 2013, 09:50 | links

Cegls, es tur neko neesmu manijis, moš vienk neesmu pievērsis uzmnību īpaši, jo es ar likumiem uz Tu esmu un no tādām zapretku vietām drošības pēc pa gabalu.... JO -man liekas naudas nav, lai maksātu soda naudās .....
9.aprīlis 2013, 09:29 | links

To Perkonens
Neviens no laba prāta Tev to neteiks. Jāmēģina, jāurbjas un būs. Jo vairāk caurumu - jo cerīgāk. Mana pieredze - saurbtos laukos viss jau bijis :)
9.aprīlis 2013, 09:06 | links

Nu a kas zina? Kā cope iet Strodu sēkļos, vienā vai otrā? Nav vēl plakanie saskrējuši?
9.aprīlis 2013, 08:53 | links

A tā iedomātā robežlīnija uz ezera dabā ir kaut kādi iezīmēta (mietiņi vai kas cits), kas iet no upes ietekas kreisā krasta uz tiem 600m ezerā? Labi pie krasta apmēram var oriantēties , bet dziļāk ezerā..., jo 1400 X 600, tā tomēr ir platība, lai uz aci noteiktu. Un kā inspektori, arī uz aci skatās, vai ar "teodolītu" skraida:) ?
8.aprīlis 2013, 21:35 | links

Cegl, zivotāj, Sidlai taisnība! Parasti, kad tur copējām ziemā, noliekam uz līkuma mašīnu, ievērojot ceļu zīmes.... un tad aidā pāri Rēzeknes upei pa diagonāli uz kreiso pusi un ta tur ķer cik uziet....
8.aprīlis 2013, 20:55 | links

silarunci.cik es poņel Tu biji no otras puses kas braucot caur Sarkaņiem pie tās atpūtas bāzes?
A ko pārējie tādi paklusi?
8.aprīlis 2013, 19:40 | links

vakar cirmas ez cope laba. iepretim pusalai uz akmeņu sēkļa -rauda, asars un uz nogāzes malas plaudis 1,7. arī raudai izmērs iepriecinošs.
8.aprīlis 2013, 17:50 | links

Ne kas jau arī nav mainījies,no Rēzeknes ietekas Lubančikā pa labi līdz lielajam līkumam un 600 m uz ZA pīckošana patreiz aizliegta!
8.aprīlis 2013, 17:42 | links

Cegl!! Raazna sniiga chut-ni ta pautu ( iz vysa zoboka) i viitom apuksha sljakst(((
Staigot oi griuts!!!
8.aprīlis 2013, 11:44 | links

vakar 1mo reizi biju Lubānā, mašīnas nolikām pie kautkādas biku laiekārtotas vietas, kur uzraksts - Neitrālā zona....
un devāmies iekšā ezerā...
kādus 4 kg pieskaldīju (raudas, ruduļi), bet izmērs gan varēja būt labāks
8.aprīlis 2013, 11:11 | links

Rāznā ir ūdens uz ledus, kā ar staigāšanu?
8.aprīlis 2013, 10:58 | links

Jāgaida Ašukainis, viņš Lubančikā katru lunku zina kur drīkst un, kur nedrīkst :).
8.aprīlis 2013, 10:56 | links

Nu nestriideshos . nezinu - bet tas ka plaksniite ar uzrakstu briiva zona .. toch staav - pats redzeju.
8.aprīlis 2013, 10:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager