Kas notiek Latgalē

Peec rp5 datiem ar nakamo treshdienas pecpusdienu itka sak bik sltaks palikt,gismeteo arii itka to pat sola.. bet ja sanaak ka sevishkja lietus nav,tad saulitei vienai shito sniega kaartu iiilgi grauzt.
7.aprīlis 2013, 10:27 | links

taa vish I.. tad jau vajag 2-3 ekipaazhas, katra uz savu pusiiti un ievaac infu .. savadak sanak ka zive kjeras tkai riit un vakar , a shodien kam kaada haljavka, bet nu shitads brist .. uiiiiiiiiiiiiiii labs kamer aizbrien puskm tikmer jau karotites var mzgaat
7.aprīlis 2013, 10:15 | links

Tur tā lieta, ka īpaši nepameklēsi, visa cope kā palēlinātā filmā - brien pa sniegu un ūdeni, tīri sniegu pirms urbšanas, urb metra ledu ar sniegu un ūdeni.
7.aprīlis 2013, 09:48 | links

Pareizi Spiningists saka jushka kaa februara beigaas ... mow atkal jaiet tie lielie plakanie uz 10m dziljuma mekleet DDd
7.aprīlis 2013, 08:17 | links

Baci, agrāk katru otro nedēļu bija turnīri, tagad vietējiem turnīriem pateicu nē, nafig man tas vajadzīgs, tagad tikai pa izbraukumiem, Madona un novads, Daugavpils un novads utt sacensības tagad tikai eksistē man, tas ir kādas 8 pa gadu.....
es ar iekodīšu, noskatīšos bingo un došos uz Lubančiku izvēdināt galvu pirms darba nedēļas....
7.aprīlis 2013, 08:09 | links

vai tik kads neteica ka dambreti vairs nespeles?
7.aprīlis 2013, 06:46 | links

Ashukaini apsveicieni! Hatja varbūt labāk būtu Rēzeknes pusmaratonā piedalījies, galva toč nesāpētu, bet kājas... :))) Es laikam rīt tomēr uz Lubančiku došos, kādi gadi divi ziemā tur neesmu bijis, a moš i vairāk.
6.aprīlis 2013, 23:49 | links

Ashuk! Malacis, tā turēt. Ja galva sāp - ir kam sāpēt. Atpūties un aizbrauc izvēdini, būs labi.
6.aprīlis 2013, 23:41 | links

a es šodien Mārcienas dambretes maratonaa piedalijos no 10.30 - 20.10 dambreti atspēlēju :DDDDDDD
Galva kūp un sāp, it kā būstu spainis šņabja izdzerts, divi pedāļi mājās pie sienas varēs kārtoties :DDD - arī atskaite, a ja par copi atskaiti, sencītis ar kaimiņu bija Lubānā pie Aiviekstes.... - pa diviem kasti kaķu zivju saķēra :D -kaimiņa kaķi varēs pļūtīt zaļi.... ledus vietām labi paskalots bijis esot un ar mašīnām gudrinieku braukt vairs neesot tik daudz :D tik pa kādai ņivai :DDDDDDDD
6.aprīlis 2013, 22:21 | links

Šodien Sīvers. Pirmais āliņģis sākas ar labu copi - sardzinš pielicas un līdz paņem ar vis roku - ira...cīņa..45 cm zemmērs nepareizā laikā - aug, domā :) Tālāk nekas nenotiekas..stumjos ezerā, kas viegli nedodas - tur kur iepriekš bij āliņģi, ūdens augšā un sniegs līdz ceļiem. Apurbju kantis un skuja, tik zilas raudiņas. Ap pusdienām tieku līdz 2 salu šaurumam, kur atsaucas pa ašukam un raudiņai. Parādoties saulei, tie paši ar pazūd. Nu bet savi 2 kg ir jau salasījušies, starpā arī vairāki cienījami ašuki. Raudu smuku gan nebij. Pavelkam laiku līdz nozīmētiem plkst.5 un vsjo. Rezumē - pašlaik atkal februāra beigas... Grūti iedomāties šīs ziemas finālu. Dod dieviņ Grīvai sausas kājas... un Daugavpils centram ar.
6.aprīlis 2013, 21:55 | links

Drusku pastaigājos pa Rāznu: Foļvarkova - Vilkakrogs. 3 raudiņas un beigās zemmēra sīga, kura peld tālāk. Kolēgis vecajā vietā dabūja 3 plaudīšus pa 700 gr, vienu 1.2 kg un kaut kādas raudas. Viens vīrs Vilkakrogā no pirmā āliņģa dabūjis 7 labas raudas pēc kārtas līdz saullēktam, pēc tam - līdz pusdienām - nevienas. Pārvietoties peškom var ar ātrumu līdz 2km stundā, ar pīppauzēm.
6.aprīlis 2013, 20:58 | links

Šodien biju uz Sartai atkal ... nu "Atsasai" sanāca :D
6.aprīlis 2013, 20:39 | links

plakan copes bija aom 3.5 - 4 metru dziljumaa bet apm 40 cm no gruntes
6.aprīlis 2013, 20:05 | links

A ja ... sniegs lidz celjkeim . apuksha uudens . brishana sanaak superiigi labai!!! un ja nedos lietus pamatiigus shitaa saulite to sniegu nedeljas 3 kausees.. taa ka spriedums ka 1 maijaa ljidakus uz karodzinjiem vares kjert pagaidaam izskatas tiiri reaals ddd
6.aprīlis 2013, 20:03 | links

Nu nazynu ka citiem, bet man praktiski nikaa..biju starp Strodien un Foljvarkovu - no riita vechi veel teica ,ka pa kadai raudinjia bija tad no kadiem 10 lidz pusdiviem man ni copes nu teisa es arii pa seekljiem neskraidiju - spitigi megjinju uzsedet kaadu lielaaku plakanao...jau taisijos braukt kautkur kad viens vechuks izstiveja taadu nu apm uz kg, satiju vienu copes pazinju vinjsh teca ka vakar tur vienu uz 1,700 izcelushi...pagaju biki malaa... izurbu cohumu apsedos . minutes kadas 5 patirinaju stojaks .. ieksha nodreb ka nu buus .. Ir arii tds grami 300, pec 5 munuti otrais tads pats, nu domaju emsu ticis uz dziislas - skuju ziepes bet no ta cauruma lidz vakaram veel 2 plakanos viens grami 400, otrsi nu mow 600.. un 2 smukas raudas no kuram vienu Vaarna no kules izsitepa kamer pa aalinjgjiem apkaart staigaju un uz sekla malas 3 pirksa garuma asariishi... un neviena!!! kjiisha!!! Jusha kata ka shitais pavasaris . arii zivei visus patarus sajucis ... jo nu vel nechupjas , vai arii negrib eest
Strodu otraja besdre redzeeju ka 3 rezes vechi sachupjaas toli meta shnjai toli kautko vilka nezinu .. bet visi tie kuri man apkart bija un zvanijas neviens neteica ka kautkur kautkas ir bijis .. Tad vakara jau uz krasta viens dzheks teicis ka vakar Tilitees kautkur gar krastu 6 kg raudu salasijis shodien 2 mazinjas..Wot tadas delas(((
6.aprīlis 2013, 19:59 | links

Ieskrēju SAIN-ā(Rēzeknē) nopirkt rītdienai motili, a tur 3pirkstu kombinācija... Pārdevēja saka, ka viss ir izķerts: gan motilis, gan baltais. Nopirku pie autoostas, nācās pat 7cilvēku rindā pastāvēt. Secinājums: tauta aktīvi copē, tā ka gaidām arī daudzas copes atskaites :) Rakstiet, kā šodien gāja.
6.aprīlis 2013, 15:20 | links

par Rāznu nekādas iepriecinošas infas nav par lomiem gan visu pārējo
http://www.youtube.com/watch?v=KQWg_LvXKQ8&list=UUrvpWnWku06nEeN0h8WsPCQ
5.aprīlis 2013, 23:13 | links

enigma taa ir Ashuk, taapat, kaa visiem mums ir viena enigma saistiibaa ar Tevi-nu kad tad, ja ne tagad?!!!:)
5.aprīlis 2013, 23:00 | links

Ashuk. Tas nebija Būcmanis, tā bija APSTĀKĻU SAKRITĪBA...+ un - ir nosacītas padarīšnas, vai ne?
5.aprīlis 2013, 22:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager