Nu nazynu ka citiem, bet man praktiski nikaa..biju starp Strodien un Foljvarkovu - no riita vechi veel teica ,ka pa kadai raudinjia bija tad no kadiem 10 lidz pusdiviem man ni copes nu teisa es arii pa seekljiem neskraidiju - spitigi megjinju uzsedet kaadu lielaaku plakanao...jau taisijos braukt kautkur kad viens vechuks izstiveja taadu nu apm uz kg, satiju vienu copes pazinju vinjsh teca ka vakar tur vienu uz 1,700 izcelushi...pagaju biki malaa... izurbu cohumu apsedos . minutes kadas 5 patirinaju stojaks .. ieksha nodreb ka nu buus .. Ir arii tds grami 300, pec 5 munuti otrais tads pats, nu domaju emsu ticis uz dziislas - skuju ziepes bet no ta cauruma lidz vakaram veel 2 plakanos viens grami 400, otrsi nu mow 600.. un 2 smukas raudas no kuram vienu Vaarna no kules izsitepa kamer pa aalinjgjiem apkaart staigaju un uz sekla malas 3 pirksa garuma asariishi... un neviena!!! kjiisha!!! Jusha kata ka shitais pavasaris . arii zivei visus patarus sajucis ... jo nu vel nechupjas , vai arii negrib eest
Strodu otraja besdre redzeeju ka 3 rezes vechi sachupjaas toli meta shnjai toli kautko vilka nezinu .. bet visi tie kuri man apkart bija un zvanijas neviens neteica ka kautkur kautkas ir bijis .. Tad vakara jau uz krasta viens dzheks teicis ka vakar Tilitees kautkur gar krastu 6 kg raudu salasijis shodien 2 mazinjas..Wot tadas delas(((
6.aprīlis 2013, 19:59 |
links