man patiik Oltes redzeejums-velceet atljaut tikai ar vienu kaatu-zinu velceetaaji bljaus, bet taa ir sportiskaak un jeedziigaak
Bet sapnjojot par lienceetaas ievieshanu Daugavaa, diez vai sanaaks pilnaa meeraa panaakt to meerki-gan nabagpuikaam no chigaaniem Dpils apkaartnee, gan kaadam vechukam Piedrujaa nebuus ne iespeejas, ne veeleeshanaas maksaat par mistisku licenci Daugavai....un nebuus arii daudziem "lielo" pilseetu iedziivotaajiem.
Tas nu gan 100%, vispaar jaadara buutu taa-katraa novadaa pa rajona inspektoram, un arii, ja kas sadraudziibas reisi vienam pie otra, peresekatj taa saciits jaasaka, bet nu, viss, es tik taa pasapnjoju rakstiski:D
Peedeejaa laikaa biezhi lasu koleegju atsauksmes par inspektora satikshanu muusu uudenjos-taa ir pozitiiva tendence, citaadi, kaa vienaa pastaastaa mineeju-inspektors Latgalee man diemzheel asocieejas ar mistisku buutni, kaadu ruuki vai elfu, ko var satikt peec 4D vai 5D pastaigaajoties pa mezhu-nu, Juus saprataat;DDD
Šodien Rāznā tīri jautri uz bļitku āšais jēma - sākot ar sprīdīšiem un baidzot ar 300-gramīgiem, bet tikai rīta cēlienā, pēcpusdienā aizvērās šim apetīte.Būs i pacept i manām iecienītajām asaru kotletēm :D ...
Šodien Višķu ez., balansieris, dienas garumā necvienas copes, zives arī netika cietušas. Bija zivjusargi un pārbaudīja makšķerēšanas kartes u.c atbilstoši kompetencei. Manuprāt labi, ka kāds tomēr uzrauga arī latgales ūdenstilpnes