Kas notiek Latgalē

rolix1970,tak neņiem tik tuvu pie sirds.Tak vellu dzenam:)))
18.oktobris 2012, 21:43 | links

Kvoks,man domāt tas ir plus.Kad nolaid gāzi,brūtei saki ,tas nav es,tā mašīna:)))
18.oktobris 2012, 21:43 | links

Nu bļin,bļa džeki,man vajag tikai auto,tas tiešām

vajdzīgs copei,Tontonam sorry,malacis,kas,mēgina.
Tioga govno,bremžu diski tādā pat cenā'bet kalpo ilgāk!
18.oktobris 2012, 21:40 | links

Tur klāt,gāzei vēl viens būtisks mīnuss,pēc iepildīšanas brūte domā ka esi nobezdējies:DDD
18.oktobris 2012, 21:40 | links

ashukainis,ir man arī gāze bijusi,tādēļ arī saku ko zinu,bet nestrīdēšos un neticēšu arī.:)Ar tādu motoru un tādu patēriņu var izbraukt tikai tādā gadījumā, no kalna un pa vējam:)
18.oktobris 2012, 21:37 | links

Kvoks, smejies vai nē - Maršruts Jēkabpils- Rīga, pa Rīgu labi daudz izbraukājos (skaiti bonusā visi luksafori= ieskriešanās, bremzēšanas) izbraukāju ar vidēji 10 litriem gāzes uz sotaka :)) Jēkabpilī ir uzpildes stacija, kurā gāze piķo 38.3 saņi :)) Arī ar Lukoila 43 saņiem nav ne vainas (ieskaitot skidku par apjomu- iepriekšējā mēnesī iegādāto degvielas daudzumu)
18.oktobris 2012, 21:32 | links

Tonton, cels jau visam cenas..... (Diemžēl). Ne cik sen klīda runas internet vidē, ka gan bendža, gan soļķis maksāšot 1.5Ls -tad gāze tāpat nemaksās tik daudz.... Jo ir dzirdēts variants, ka ES gāzes cena nedrīkst būt lielāka par pusi no degvielas cenas.... ( Bet kā jau mēs labi zinām LAtvija it kā ir ES, bet it kā nav -lēmumos, kas Lv ir izdevīgi.....)
18.oktobris 2012, 21:29 | links

nu tad parēķini,šamais tev 15-18 l uz 100km,bet mans 5,7,tad cik reizes es peipi izbraukāšu un cik tu,nāksies tev divreiz nedēļā vismaz braukt uz rashen,ā,bet nevarēsi.:)
18.oktobris 2012, 21:28 | links

Man tūļīgais, neekonomiskais 2.6 benzīns-gāze
18.oktobris 2012, 21:25 | links

ashukainis,cik tev motorīts liels?
18.oktobris 2012, 21:23 | links

Pacels gāzei akcīzi drīz, runas jau klīst.
18.oktobris 2012, 21:20 | links

Negribās pat skatīties uz to Kalvīti, brrrrrrrrrrrr
18.oktobris 2012, 21:19 | links

Kaut ko jau var atrast, bet es labāk nopirktu feinu benzīnnieku+ uzliktu gāzi un bez problēmām močītu Rēzekne- Peipis maršrutā..... Ja naudas kā spaļu, tad jau var dīzeli pirkt, jo labs, nenojāts traktoriņs arī, parasti, attiecīgi maksā un apkopes dīzelim ir dārgākas utt.... Kā jau rakstīju, cik vien būs iespējams pirkšu tikai benzīn dzinēja auto un stādīšu gāzes iekārtu mugurā.....
18.oktobris 2012, 21:19 | links

Pa LNT pašreiz rāda, kā mēs pa.irsām Abreni.
18.oktobris 2012, 21:18 | links

Pabijām Višķos, ašuks kūtrs, nu ļoti slinks un pārēdies laikam :) Kaut gan izbraucot, čoms uz dzīvo mazo asarīti, bij smuki pavilcis šos. Mums arī šnapiji bij, bet smalki diezgan, druski iebarojām ar gumijiņām, druski atlaidām, 1 gan līdzi atvedām. Man 4 ašuki tik bij, čomam tas knapmēra līdaks.
18.oktobris 2012, 21:17 | links

Kvoks, moš tie kādi extra izlaidumi, bet ne vienu vien esmu redzējis C4 kuzavu un pareizo 2.5tdi -98. gada izlaiduma, tepat ss.lv ar daži manīti....
18.oktobris 2012, 21:15 | links

Nu redzat veči,ASHUKIS,arī jau gatavojas kārtīgai copei/zinot,nav pārsteigums/,nu bet man vajag labu dampi/Rēzekne-apm.Peipis,1'5-2'0ls robežās,tkstt.sročna.
18.oktobris 2012, 21:13 | links

Janka, ar dīzeli Tu ar nevari katru dienu braukāt uz Krieviju :DDDDDDDDDDD
Tas tā, smieklam.... :))
Reizi nedēļā varu braukt - ja ir noemāls gāzes balons Tev nedēļai atliktiem galiem pietiek gāzes + to, kas bākā "atdod" draugiem, paziņām :DDD
i galu galā iegūsti vēl vairķa kā ar dīzeli no tāda brauciena :DDD
18.oktobris 2012, 21:13 | links

ashukainis,par gadiem nestrīdēšos.
18.oktobris 2012, 21:11 | links

Ashuk. Iesēsties un aizmaukt uz Krieviju tu nevari. Vajag vīzu un pat ar to tu nevari braukt katru dienu un liet cik gribi.
18.oktobris 2012, 21:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager