Kas notiek Latgalē

Ja pērk degvielu LV uzpildes stacijā, tad gāze 99% gadījumu iekabina dīzeļdegvielai naudas izteiksmē.... (Naudas izteiksmē)
Cits gadījums, ja degvielu pērk kreiso vai arī pats var aizbraukt un brauc pēc kreisās, tad jā.... Bet es jau ar varu uz Krieviju aizcirst un gāzi pa +- 20 santjikiem iegāzt un maukt :))
18.oktobris 2012, 21:05 | links

Martin es ar visām 4 PAR gāzi!!! :)) Abām mašīnām uzliku, PA skaisto, prieks iegriezties uzpildes stacijā..... Un galvenais, nav kā daudziem, jāskraida pa punktiem meklēt, kur ir degviela (ne uzpildes staciju) :DDD
Arī turpmāk, ja vien būs iespējams, pirkšu benzīnnieku un likšu gāzes iekārtu virsū..... :))
18.oktobris 2012, 21:01 | links

Arī par ekonomiju nav runa,ekonomiskāks bij kā man tagadējais 1.9 tdi,patēriņš bij 5,3 l pa štrāsi un gāja arī labi,pat ļoti labi,bet dzinējs cimperlīgs.vārdu sakot,iegāzu es dzinējā 1300ls un šis pēc divi nedēļām sagribēja vēl tik pat(sāka atkal klaudzēt)un es veiksmīgi tiku no viņa vaļā.Starp citu,rolix1970 tieši uz D-pili aizgāja mans audi:))))
18.oktobris 2012, 21:01 | links

Kvok, esi kaut ko palaidis garām, arī 98. gada sākuma C4 kuzava modeļiem vēl ir labie 2.5tdi motori, kā C5 kuzavs, tā arī motori..... Pašam paziņa nopirka pirms kāda pusgada 98. gada sākuma C4 A6 audziku ar 2.5 tdi labo motoru....
18.oktobris 2012, 20:57 | links

vžopu 2.5tdi :) labāk 2.0 + LPG :)
18.oktobris 2012, 20:53 | links

Ašuk, tas liecina, ka pie jums nav radaru )))))
18.oktobris 2012, 20:52 | links

C 4 kuzovs beidzās 1997 gadā,bet ne jav par virsbūvi stāsts.Vissāpīgākais ir dzinējs 2,5 tdi
18.oktobris 2012, 20:52 | links

Kvok, taisnību saki, tik maza piebildīte- ir arī 98. gada sākuma -nedaudz eksemplāru, galvenais, lai C4 kuzavs būtu :))) Pats arī izbaudu C4 kuzava A6 audzika izturību pa mūsu "labajiem"ceļiem" no aprīļa ripinos, bet smejies vai ne - vienu gultnīti tik izdevies nobeigt ar manu nekārtīgo braukšanu..... Neesmu no 50- 90 utt. braucējiem, tā ka tas manuprāt daudz ko liecina par izturību....
18.oktobris 2012, 20:49 | links

Vajag Avdeju,2,5tdi,sročnaA 6,vai kaut ko līdzīgu,D pilī ir vai nav vērts braukt,pacopēsim /garants/

Pēc 1997g baigais mēsls tas Avdejs!
18.oktobris 2012, 20:36 | links

Arnix,nesapratu,Tu par ko?Man vajag kumeļu,ko Valnaans no dubļiem stums,bez jokiem!!!
18.oktobris 2012, 20:32 | links

Par autiņiem, ss.lv Jums palīgā.. citu variantu vismaz man nava
18.oktobris 2012, 20:29 | links

Roļik, arī tanīs dažās reizēs, cik jau šogad vairs ir sanācis Latgales pusē pabūt, reizīti vienā plančkā ēdamais Reins ir izģērbis visu pārējo kasti vienos vārtos. Citā reizē, cita plančkā arī mazā tioga ir bijusi līderos.. citreiz vecais labais neēdamais Relax ir salicis visus vienos vārtos.. nu nav formulas, vajag rakt :)))
18.oktobris 2012, 20:26 | links

Hm, neesmu uz vietas, taapeec laikam nespeeshu ko liidzeet. Vajadziigie Telefoni ar LV.

Koleegji, mozh kaads var paliidzeet Rolikam?
18.oktobris 2012, 20:20 | links

rolix1970-reklamē tikai tos ''sūdus" ko nevienam nevajag.
18.oktobris 2012, 20:18 | links

Vajag Avdeju,2,5tdi,sročnaA 6,vai kaut ko līdzīgu,D pilī ir vai nav vērts braukt,pacopēsim /garants/
18.oktobris 2012, 20:15 | links

ROLIK PRECIZEE:DDD
18.oktobris 2012, 20:10 | links

Martin,copes bija,lai laichi don hihoti paurbina LATGALI,'viena cope četrās stundās,nu laimēgina
COPMAN, man jautājums,esi šeit?
18.oktobris 2012, 20:08 | links

taa ir rolik, kaa teica LJ un citu LV maarketinga speciaalistu triku atklaajeejs un filosofs-teoreetikis shajaa jomaa-martins_

:DDDDDDDDDDD
18.oktobris 2012, 20:06 | links

Roļik, sjedobka arī nav panaceja... tas ir viens no variantiem, kā copi uzlabot, bet tik un tā ir jāatrod pareizais izmērs, forma un krāsa. Un arī tad nav teikts, ka copju būs vairāk, var cerēt, ka būs mazāk tukšo copju, ņēmieni var būt arī pauzēs uz grunts, utt. rodas daudz vairāk ēsmas pasniegšanas veidi. Tā nav panaceja, bet arī par mēslu nedrīkst saukt.. Un LJ gumijas ir tikai vienas no.. vidējas kvalitātes gummis, samērā lielā cenā :) ar ahūni labu promoušenu ))))
18.oktobris 2012, 19:56 | links

Tēma tāda,pabiju copē/šodien/,nopirku TIOGU,pilnīga pakaļa,uzliku savējos,kaut kas bija,
Jautājums tiem reklāmas devējiem/atbrauciet uz Latgales ezeru,kur ne kad 'mūžā nav laisti ne līdaku,ne zandartu mazuļi,uztaisiet raidījumu un tad lielaties.Ta uztverat,ka Latgalē vieni lohi dzīvo.
18.oktobris 2012, 19:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager