Kas notiek Latgalē

Bija, bija, labas bija.
14.oktobris 2012, 21:46 | links

Valnaan,pats nebiju,bet dzirdēju ka bija
14.oktobris 2012, 21:16 | links

Rolix. Līdakas bija A?
14.oktobris 2012, 20:43 | links

Arnix333,paldies par morālo atbalstu,Tu mani pareizi saprati,vainīgas bij cūkas bēres.
Es tikai nesapratu par tām Luknas sacensībām,visu internetu izsērfoju,ne pirms,ne pēc neko neatradu,kaut kas miglā tīts.Vai tik veči negoņī velnu
14.oktobris 2012, 19:48 | links

Rolix,gadās arī tā:)))bet pēc savas pieredzes, tas vienmēr, man notiek pēc PĀRĀK garšīga CEPUMA:))
14.oktobris 2012, 19:21 | links

Mazliet par copīti,nemāku es braukt ar mašinu,tas ir skaidrs,nu kā no stabilas laivas izkrit ārā un izbaudīt ūdens siltumu,tas nav saprotams.Tas bij vakar.Šodien uz velci 3,5kg,vairāki kriminaļniki.un braucot uz krasta pusi vēl viena smuka bij,bet pie pašas laivas atkabinājās.Mēģināju uz visa kau kā,vienīgās copes bija uz dzeltenzaļa tvistera
14.oktobris 2012, 18:52 | links

Rolix. Kaut ko noklusē?
14.oktobris 2012, 18:20 | links

Vakar pēc ilgiem laikiem pabiju Rušonā. Mērķis bija kauluģīmis. Apsitu lielāko daļu no točkām, taču izņemot ašuku uz gramiem 150 nekas nepieķērās. vēl bija daži piesitieni, bet domāju, ka tas drīzāk bija asarītis, jo zanders parsti jau atkārtotajā metienā paņem.
Drēbītes jau tādas pasiltākas prasās.
Apsveicu Tontona ekipāžu ar panākumu mačos!!!
14.oktobris 2012, 12:49 | links

tonton

bez komentaariem.Izcila riiciiba;)
14.oktobris 2012, 00:13 | links

Vēl pēdējais p.s. s.s. Tā kā pēdējie notināmies no ezera, par godu viņa augstībai, pateicībai ezeram un mūsu veiksmei, dikti kārtīgi salasījām pēc mums visiem izdotos zivju maisiņus ar apkārtnē izmētātiem atkritumiem, jutāmies kā ar atlaistiem normāla izmēra ašukiem un gandarītiem par jaukas dienas pavadītiem atpūtas mirkļiem. Visiem ne asakas!
13.oktobris 2012, 23:18 | links

:DDD

Kaa nez tagad izkrutiisies vinji..?:DDD
13.oktobris 2012, 22:44 | links

Modrais, es ar jamiem nerunās, es šos ķers :)
Un vispār, jūs tiksiet stingrāk kontrolēti.. nu tu saprati )))))
13.oktobris 2012, 22:41 | links

Cita lieta! Apsveicam, tā turēt!
13.oktobris 2012, 22:32 | links

V. Lenchevska pieminjas kauss-sacenes par godu laaga vecim
13.oktobris 2012, 22:29 | links

Veči! Jūs lāgā varat paskaidrot kādā mēroga supermaču absolūtie čempioni ir Modrais un Tontons? Kāda kalibra fanfāras jāpūš? Varbūt tas ir kaut kāds kolektīva sapņa vai cita nekontrolējama dvēseles stāvokļa apraksts?
13.oktobris 2012, 22:19 | links

modrais-viss var buut;DDDD
13.oktobris 2012, 22:13 | links

Copman, diezvai asari pēc gada vairs sapratīs Martina čiulisko akcentu:))))
13.oktobris 2012, 22:04 | links

Nu skaidrs, malachi protams,bet naakamgad mees ar martins_ domaajam atnjemt Jums kroni. Taa ka audzeejat baardas;DDD
13.oktobris 2012, 21:56 | links

Nu jā šodien viss sakrita mums par labu, pat dalībnieku numurus atstāja mums īstos, it īpaši man13:))
Tontons tik skaisti aprakstīja ka nav ko piebilst, otrā vieta bij ar 4līdakām, bet par laimi nevarēja pārsist mūsu treknos asarus:)) kuru vidējais svars man vismaz bij ap 300gramu, vēlāk jau treniņa nolūkā vidējais svars nokritās uz 250gr.
Tagad jāgaida 13novembris un jāmēģina biedrs iemānīt kādā ūdens krātuvē:))
Copman, par statistiku gada garumā diezvai no Tontona sagaidīsi, vismaz par pēdējo gada posmu:))
Šoreiz bijām mainītās lomās, es pēc darba, Tontons pēc vīna degustācijas un var salīdzināt rezultātus ar cirīša čempionātu. Lielas atšķirības nav, tā ka laikam būsim gandrīz vienādas meistarības:)
13.oktobris 2012, 21:12 | links

ieraksti attieciigaa teemaa
13.oktobris 2012, 20:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager