Kas notiek Latgalē

Samīta karūsa ar sāpēs pārgrieztu seju :DDDDD
9.oktobris 2012, 14:33 | links

Joki, kaa jau joki, bez foto un vietas, kur taa zivs redzeeta....

Platgalve, bullitis vai kas liidziigs shaada veida ziviim.
9.oktobris 2012, 14:27 | links

valnaans
A vismaz kuros krajos tas bija?!
9.oktobris 2012, 14:11 | links

Jus redzētu to mazo ūdenslopu - smiekli nenāktu.
9.oktobris 2012, 14:11 | links

Ienesiet ekspertu studijaa, luudzu!;D
9.oktobris 2012, 14:08 | links

Copmann
Nu tad paliek tikai viena (pēdējā iespēja) - jautājums ekspertam... :))
9.oktobris 2012, 14:01 | links

Redz eduk, atkariigs no taa, kaadu degtines vinji lieto-vienu reiziiti-vodka mramornaja, citu reizi-vodka korolevskaja vai carskaja:DDD
9.oktobris 2012, 13:39 | links

Nifiga es jums bez bildes neticēšu !!! ;))))
A to man te arī pāris kadri regulāri klārē, ka Lubānā redziet dzīvojot asari, kas skaitās baigi "reliktie" - ar kaut kādām ne tādām svītrām un vēl hvz kādām vizuālajām atšķirībām. Teica, ka ik pa laikam šiem tādi trāpoties... Sākotnēji man tie šos nosauca par "marmora" asariem, pēcāk par "karaliskajiem". Tjipa esot raksturīgi tikai Lubāna apkārtnei. Es jau i nezinu ko domāt - vai nes cauri, vai uzprasīt, ko viņi tur, uz Lubānu braucot, lieto lieto priekš sasildīšanās, ka šiem marmora asari rādoties :DDDDDDDDD?!...
9.oktobris 2012, 13:36 | links

Nu, secinot peec apraksta, tas vareetu buut (rutilus strashnikus latgalus (Linneae))-LATGALES ASINSKAARAA RAUDA, ljoti reta un biistama zivs, kas apdziivo paaris ezerus Latgales vidienee:DDD
9.oktobris 2012, 12:57 | links

To Hetch
Nu lab ka sestdien nebij vienīgā copes reize...un pēdējā. Tāds pūtiens bij, ka metot pret vēju varētu dabūt atpakaļ bietē :). Fanāts vien vārd sakot.
Indras ezere info vairāk sniegs Maliķis, īpaši par piebraukšanu un laivu noma, ja tāda ir. Ezers interesants, ar sēkļiem pa vidu un asām kantim. Ieteiktu padžigot pie tās upes iztekas - tur makana kants. Zandarti varētu būt vēl zemmēra. Līdaku jau visos laikos pietika un asari ar trāpās oho. Pats tik no ledus tur esu bijis un ta jau cik gadi atpakaļ. Pat tajos laikos bij problēma ar piebraukšanu - atstājām auto labu gabalu no ezera vai arī par naudiņu caur vietējo pagalmu.
9.oktobris 2012, 11:09 | links

Nja, visādi brīnumi gadās..... Es vakar izvilku plaudi...... uz galvas pumpas.... tādas kā nārsta laikā.....
9.oktobris 2012, 09:50 | links

Eduk. Ja ir zinātniska interese, varu iedot ģeogrāfiskās koord, kur tas līķītis atrodas +- 5m. Ja nav apēsts.
9.oktobris 2012, 09:48 | links

Es biju tik satriekts par nekādu copi (5 zemmēri), ka nobildēt aizmirsu. Pats nožēloju, bet ir vismaz liecinīeks - ROLIX.
9.oktobris 2012, 09:44 | links

valnaans
Šīs zivtiņas foto ir?
9.oktobris 2012, 09:21 | links

Rolix, atskaitoties par zveju, aizmirsa piebilst, ka es nogādāju krastā līdz šim zinātnei nepazīstamas zivju sugas pārstāvja līķīti. 30-40 gr. smaga zivtiņa ar milzīgu galvu, kā rotanam, mazu mutīti un sarkanām acīm, kā raudai, asu muguras spuru un zvīņām, kā karūsai. Skatoties gan no sāniem, gan no augšas zivtele bija gandrīz trīsstūraina, sašaurinoties no galvas astes virzienā, protams. Ķermeņa forma atgādināja dziļūdens asari. Hiper-hibrīds (carasius rutilus un co)!
9.oktobris 2012, 08:42 | links

Nje vsjo potjerjano;)
8.oktobris 2012, 23:11 | links

Ņičevo, mi Vas viļečim! :)
8.oktobris 2012, 22:59 | links

Nu man līdz Jums vēl tālu,iztēle tā nestrādā
8.oktobris 2012, 22:07 | links

Nu re, Roļik, Tu jau ar sāc rakstīt tāpat kā mēs :)))) pagaidām par reāliem notikumiem, drīzumā... :)
8.oktobris 2012, 21:11 | links

Ok, paldies tonton:)
8.oktobris 2012, 21:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager