Kas notiek Latgalē

Copmann
Abas meženes trāpījās 2 dažādās vietās, viena ap 4m, otra ap 5-6m, uz džigu. Paši bijām pārsteigti, jo neviens nekad neko nebij pat pieminējis, kur nu vēl stāstījis par esamību.
8.oktobris 2012, 21:01 | links

Man iists latvisks prieks par Jums, rolik...:DDD
8.oktobris 2012, 19:32 | links

Mazliet par vakardienas copīti.Es stūrēju,Valnaāns stūma no dubļiem ārā,Valnaāns ķēra zivis,es vārīju zupu,Valnaāns neko nenoķēra,zupa sanāca negaršiga.Tā smaidīgi un laimīgi atbraucām mājās.
8.oktobris 2012, 18:46 | links

3 dienu copes maratons- Krāslavas rajons, slikti lai neteiktu skarbāk, 3 dažādas ūdenstilpnes 6dien-0, 7dien- 4 lidakas, šodien tik viena mēra... nav ezera kurā netiktu aizkerts kāds maliķu tīkls, nezinu kā pludiņniekiem bet man kā spinera fanātiķi tas sāk tracināt, tīkli tīkli un rūtainās makškeres, nēesu pret tīkliniekiem pat atbalstu licenzēto tīklu zveju- lai ravē ezerus... tik ne ar ķīniešiem :DDD
PS iedodiet kāds infu par ezeru Indrs, interesē tel uz laivu nomu, licenzes iegādes vietām, ja kāds ieliktu atskaiti par šo ūdenstilpni ideāli ineresē kā tur zandarts un asaris dzīvojas, lidaks ko ēd :D plēsoņas īsāk sakot :D laiks mainīt copes vietas :D
8.oktobris 2012, 18:45 | links

tonton, mezheniites uz dzigu?bedre vai seklums?neaakstos, vnk incanti, taa saciits-noveerojumi;)
7.oktobris 2012, 21:29 | links

Laikam kaut ko esmu palaidis garām, 2 dienas netā nebiju, vot i rezultāts/
Šodien bijām tepat Lietuvā, cope pašvaka, katrs pa 1 normālam līdakmēram un 7-8 ašukiem salasījām gan. Vēl man trāpījās 2 meženītes ap 200-300g, aug tālāk un daži smuki ašuki pamuka.
7.oktobris 2012, 20:59 | links

Ģelu vremja - potehe - čas!
6.oktobris 2012, 22:30 | links

No ticamiem avotiem (modrais)-bija saguris...;)))
6.oktobris 2012, 22:13 | links

Velna milti! Nauda vējā! Tontons neziņā?
6.oktobris 2012, 20:45 | links

tontons7
Jā, vecīt, ja Tu būtu izlasījis visu to saraksti (ko pat izdzēsa no tēmas) - par tām tavām aizgultes gumijas zivtiņām, tad Tu te tā virtuāli nesmaidītu ;DDDD...
6.oktobris 2012, 20:07 | links

Rolix
Nu varēji alu iedzert ar stiprām ķiplokmaizītēm, varbūt 1 problēma atkristu :)))
6.oktobris 2012, 19:52 | links

Rolix. Neko nezinu. Noteiktā laikā, noteiktā vietā!
6.oktobris 2012, 19:28 | links

Valnaan,nodzinu bārdu,vēl ka vakarā sieva sāks pielīst,točna palikšu krastā vārīt zupu,visa cerība uz Tavu copi,pabiju ŠK.,izskatās cerīgi rīt būs,pat zemmēriem knabināt nost vajadzēja ar stangām,apetīte ir.Garšīga rukse sanāca.
6.oktobris 2012, 18:41 | links

Pēc savas pieredzes ieteiktu tik ar mazu kortelīti braukt, laivā žūpot vairs ni un ni :))))))))
6.oktobris 2012, 18:34 | links

Tonton, tik atceries vienu senu latvju teicienu-jo lielaaka fljashka, jo mazaaka zifs:DDD
6.oktobris 2012, 18:31 | links

Rīt daudz maz normāls laiks izskatās, pēc tam gan auksti, gan vējš, gan lietus, bet tādēļ jau mājās nesēdēsim, sākas lielo līdaku laikssssss..... Vienkārši fļaška lielāka jāņem līdzi :)))))
6.oktobris 2012, 18:11 | links

Kāda rīt cope, visi uz medību atklāšanu:D
6.oktobris 2012, 16:22 | links

Rolix Es domāju ka rīt jāmauc ziemas komb. Siltāks nebūs, tikai lietus mazāk. Nav zināms kā vēl dažam labam beigsies cūku bēres?
6.oktobris 2012, 12:19 | links

Nu ko Valnāan,labi ka šodien neaizbraucām,cerība uz rītdienu.
6.oktobris 2012, 09:10 | links

Rolik, sisteema nepiedod!ja pienaaks laiks-ARII TEV KJERSIMIES KLAAT!:DDD

eduk, incanti palika, ko dariiji ar pirkstu peec tam?:DDD
5.oktobris 2012, 19:01 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager