Kas notiek Latgalē

Hahahaha:DDD

Labi, labi, atcereeshos sho sarunu, ipio...;D
17.septembris 2012, 14:57 | links

Vai kadam/kadai ir pieredze ar copi Lejas ezeraa (kombulu novads)? Spins, pludins, utt. Iznemot reibuma nokersana, jo tas pats par savi saprotams. :)))
17.septembris 2012, 14:53 | links

:DDD
17.septembris 2012, 10:32 | links

Copmann
Lielāki Tev vienkārši neņem, jo tie tāpat zina, ka šos kečendrelīzosi - kāds kaifs uz āķa tirināties ... ;) :D
17.septembris 2012, 10:07 | links

Ņem par labu, puis, priekš Tevis tak cenšos :))))
17.septembris 2012, 10:06 | links

Martin, atliek man ielīst Latgales tēmā, kā smaids pa visu feisu :))
17.septembris 2012, 10:05 | links

Copmann, tu takš kopš tā laika vienkārsi neko lielāku par 300 gr noķēris neesi :D:D:D
17.septembris 2012, 10:02 | links

Da nekas, gan jau naakotnee, jaazina tachu, kaa kimlaks garsho;)))pats daudzus apeedu, liidz izvilku savu 1.3 un fsjo...kopsh taa laika kaadu garshiigo draudzenei nokjeru liidz 300 gr;)
16.septembris 2012, 23:48 | links

Foto neuztaisīju, jo asari izķidāju krastā, a ar notīrītu bildēties mājās kaut kā niaļo.
Un Tiešām bija iezagusies doma atlaist, bet kaut kā līdz galam tomēr nesadūšojos, gaļenieks bļin..
16.septembris 2012, 23:00 | links

juri, cmuki ciiparinji.Foto ar buus?

Pie muusu LV copes apstaakljiem jebkursh ashais virs 300 gr ir cieniijamas izmeers un prieks taadus nokjert...un shat tad arii atlaist;)))

Rolix, ne vienmeer pavelku, shoreiz Ashukam juutami cope patika;D
16.septembris 2012, 21:47 | links

Juri10. Arī 300-gramniekam nav ne vainas. Andrupenes pusē man ir labi zināma tikai "Andrupenes kapella".
16.septembris 2012, 21:41 | links

Pēcpusdienā sanāca padžigot Andrupenes pusē. Pārsvarā tvisterīti tramdīja zirga zobi. Uz mājām bija ņemami tikai divi ašie, loma kopējais svars 1,46 kg. Lielākais no tiem ir jauns personiskais rekrds: 44,5 cm garš un 1,16 kg. smags.
16.septembris 2012, 21:23 | links

Rolix, a es ar D-pils puikiem pa draugam, uz zoba viens otru šad tad pavelkam, nu tā čista aiz garlaicības, dažreiz..... Ja visi būtu nopietni un atskaitītos vai runātu tikai par zifēm, nebūtu tik interesanti :))
16.septembris 2012, 21:04 | links

Copmann tieši tā :))
Reti jau man izdodās sataisīties tā tīri uz mailēm ašukos pamedīties..... parasti pa kājām fīderis vai matčs pamaisās un sāk mani pārliecināt, ka jāuztaisa barība un fīderīts jāiemet, vai arī matčiņš jāiemet un jāpamāna kāda baltā ziv..... bet šodien noskaņojos tikai uz ašuku medībām, visas barības izkrāvu otrā mašīnā, visu lieko izmetu, lai i domas nebūtu pāriet uz balto ziv .....
16.septembris 2012, 21:01 | links

Ašuk,pareizi saprati,stāv tagad tā lastička laukos garāžā rezerves daļām,Tev neliekas,ka tas Copesmans atkal pavilka Tevi uz zoba
Uvažaju Valnaanu kā copmani,bet ņexrena nesapratu mmartinu,es tos ezerus arī mazliet pazīstu
16.septembris 2012, 20:22 | links

Man gan it kaa viss saprotams no valnaana texta...;DDD

Ashuk, ta copei nav ne vainas...un asars taada labi garshiiga un skaita zivs...ko?;)
16.septembris 2012, 19:55 | links

Rolix, galxiks bija domāts mašīna? -kur tad paspēji, nav tak ne ledus, ne sniega pagaidām...... ???

Šodien cope vietā x uz mailītēm, īsumāa sakot, pa smuko! lielākais 400nieks, kurš apēda savu radinieku, kurš bija uzķēries pirmais....
16.septembris 2012, 19:28 | links

Kādu laiku atpakaļ forumā bija ielikts joks par forumu dalībnieku tipiem. Viņš noteikti ir "kļūdiņš" :)))

Kļūdiņš ir īsta mīkla. Vai viņš ir ārzemnieks ar niecīgām valodas zināšanām? Vai viņš lieto narkotikas? Vai viņš sirgst ar nopietnu garīgu kaiti? Vai viņs raksta ar boksa cimdiem rokās? Viņa trakās drukas kļūdas, nevietā lietotie vārdi un šausminošā gramatika nevar tikt uzvelti tikai uz vājām rakstīšanas iemaņām. Kļūdiņš ir vēl lielāka mīkla, kad kādam izdodas izlauzties cauri samezglotajam juceklim viņa ziņojumos, tur var būt paslēpta pat kāda vērā ņemama ideja. Piemēram, apspriežot kādu attēlu viņš var teikt "sorri shaatstleels ri mati nepareisi lupas manpatik bte pats atteels suks". Kad kāds pārmet pārmērīgu lielo burtu lietošanu viņš saka piemēram: "opS MN NOSPIEDAASA CAPSDLOCK". Kļūdiņš padara traku Ļauno Klaunu . Viņš ar nicinājumu noraida jebkādus mēģinājumus norādīt uz viņa kļūdām un ja apsūdzības turpinās, viņš sašutis pamet forumu, teikdams: "juisu furumz ri stulps. bYE!"
16.septembris 2012, 17:20 | links

Nē nu tas VALNS kārtējo reizi otļičilsa,neko nesapratu,kaut lasīju 3 reizes.Par copi/piek/as vakars,savā ezerā sapratu copes nebūs,ses\ien ar gaismiņu Adamova,pilnīgs hujs,pārbrauciens uz Zeltiņiem,tur JĀ 2stundu cope,pietiek/saldajā ēdienā /Galaxsiks uztaisīja divus salto,foršas brīvdienas sanāca,a Jūs sakāt Peipus/exstrīm/
16.septembris 2012, 16:28 | links

Runājot par Bicānu ezeru. Tam cauri plūst Rušona, Zolvu, Zvejnieku un Kategrades ezeru ūdeņi. Varbūt tieši Bicānu ezerā visu šo ūdeņu "labumi" nostādinās, filtrējas. Jau Kategrades un Zvejnieku ezeri ir tādi - papurvaini un rāvaini.
15.septembris 2012, 21:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager