Alex [24.12.21]: Tad kāpēc tikai daži inspektori pa visu Latgali? Nav izdevīgi algot inspektorus!Tu tik pāris ezoros un biji:)) bet latgalē ir ļoti daudz ezeru.
24.decembris 2021, 17:07 | links
Alex [24.12.21]: Tad kāpēc tikai daži inspektori pa visu Latgali? Nav izdevīgi algot inspektorus!Tu tik pāris ezoros un biji:)) bet latgalē ir ļoti daudz ezeru.
Cik es zinu , algu viņiem maksā. Vai Tev ir cita informācija, par ko ir aizliegts runāt?
Abavnieks, 24.decembris 2021, 16:45
Alex [24.12.21]: Abavnieks [12m]: Alex [10m]: 2 līdakas aizbēga. Un izvilku tīklu, vēl gabals palika. 3 gadus neredzēju inspektorus(ar kovidu slimo?), izņemot Rāznu. Par pēdējiem gadiem līdaku izmērs samazinās.Cik es zinu , algu viņiem maksā. Vai Tev ir cita informācija, par ko ir aizliegts runāt?
Atpakaļceļā līdz mašīnai stunda jāpavada.Par cik Tu esi bezdarbnieks, lieliska iespēja sevi attīstīt inspektora lomā!Ja kāds maksātu algu...
Abavnieks [24.12.21]: Alex [10m]: 2 līdakas aizbēga. Un izvilku tīklu, vēl gabals palika. 3 gadus neredzēju inspektorus(ar kovidu slimo?), izņemot Rāznu. Par pēdējiem gadiem līdaku izmērs samazinās.Ja kāds maksātu algu...
Atpakaļceļā līdz mašīnai stunda jāpavada.Par cik Tu esi bezdarbnieks, lieliska iespēja sevi attīstīt inspektora lomā!
Alex [24.12.21]: 2 līdakas aizbēga. Un izvilku tīklu, vēl gabals palika. 3 gadus neredzēju inspektorus(ar kovidu slimo?), izņemot Rāznu. Par pēdējiem gadiem līdaku izmērs samazinās.Par cik Tu esi bezdarbnieks, lieliska iespēja sevi attīstīt inspektora lomā!
Atpakaļceļā līdz mašīnai stunda jāpavada.
Sveiciens visiem svētkos! Varbūt kāds precīzāk var pastāstīt par situāciju Pērtniekos? Cope no ledus vai vēl vaļā.. un vai vispār tur kaut kas notiek? Atceros kādu laiku atpakaļ klīda runas, ka tur klapēšot ciet to pasākumu, bet pēc mājas lapas info izskatās, ka viss vēl notiek.
Karuusis, 23.decembris 2021, 11:59
persikoff [22.12.21]: Нужен совет по поводу ловли плотвы.Uzraksti man privāti
Есть одно озеро не боьшое...еду туда обычно по щуке и окуню. Плотва иногда клюет
..но очень плохо....знаю что ее там много и крупная....летом ловил по 300-500грамм. Зимой эхолот показивает косяки крупной плотвы в пол воды....но не ловитсья как не пробуй((((
Alex [22.12.21]: opis12 [29m]: Alex [18:49]: Arī Latgalē slīkst. Vienmēr ir vietas, kur slikts ledus. Rāznā tagad šur tur 3 cm ledus. Vugd, policija par visiem nelaimes gadījumiem un krimināllietām nedrīkst ziņot publiski, jo tādi likumi.Visā pasaulē slīkst, vispirms jādoma ar galvu, kad kāpj uz ledus. Verga arī vairs nelīdzēs, ja tur daži cm apakšāKo tu zini par ledu, ja dzīvo Anglijā? Cik dienas gadā tu atrodies uz ledus?Necik, cik tad man jābrauc lai tiktu uz ledus. Skatos uz taviem foto, ledus it kā ir, bet zivju nekad neredz. Vai tad ir jēga braukt tādu gabalu lai redzētu un pasēdēt uz ledus, es jau no saldētavas varu izvilkt kadu kluci...
opis12 [22.12.21]: Alex [18:49]: Arī Latgalē slīkst. Vienmēr ir vietas, kur slikts ledus. Rāznā tagad šur tur 3 cm ledus. Vugd, policija par visiem nelaimes gadījumiem un krimināllietām nedrīkst ziņot publiski, jo tādi likumi.Visā pasaulē slīkst, vispirms jādoma ar galvu, kad kāpj uz ledus. Verga arī vairs nelīdzēs, ja tur daži cm apakšāKo tu zini par ledu, ja dzīvo Anglijā? Cik dienas gadā tu atrodies uz ledus?