Kas notiek Latgalē

Pulē meitiņ, pulē meitiņ
Ašukaiņa kumeliņ
Ja tu viņu nepulēsi
Kumeliņis ...
;))
7.augusts 2012, 16:39 | links

vēl viens veids kā to štelli nosaukt :))) pats nebūtu iedomājies :D
7.augusts 2012, 16:38 | links

Jā, ašukaini, tagad šķiet šo Tevis radīto vārdu salikumu ne ar kādām formatēšanas metodēm neizdzēsīs no manām samaitātajām smadzenēm :DDDD
7.augusts 2012, 16:35 | links

fūūūū :))))
7.augusts 2012, 16:25 | links

Kurš par kuru kumeliņu domā :DDDD
Šodien sirmais bērītis nebūs jāberž, pats noberzies lietū :))
7.augusts 2012, 14:12 | links

martins_
Un ko, tavuprāt, nozīmēja tas ;))) mana komenta beigās :DD
7.augusts 2012, 13:19 | links

Jawohl, mans ar pievienojas;)))
7.augusts 2012, 12:56 | links

Tonton, ar maniem jūnija piedzīvojumiem, smieklīgi, bet arī man šogad tas kodiens izpalika :))) bet.. gan kādreiz sanāks nokavēto atgūt :)
7.augusts 2012, 12:44 | links

Martins_
Kaut kā nelāgi sanāca, izpalika 2-3 dienu kodiens, dievs nav mazais bērns, visu redz, tā kā gaidam ciemos.
7.augusts 2012, 12:43 | links

Tas par to kumeliņa spodrināšanu divu nedēļu garumā tikai man šķita kā aizdomīgi maskēti nodomi par citu lietu "spodrināšanu" ???? :D:D:D:D:D
Un jā, esmu deportējies.. ko padarīsi, dzīve tāda :)))
7.augusts 2012, 12:38 | links

Skaidrs, tomēr novērojis kaut ko esmu, bet vai no tā būs jēga?hvz. Par aci taisnība, dzirdēju no matadoriem, ka arī vasarā liek, tie bija bļitkotāji vasarā....
7.augusts 2012, 12:31 | links

Kaut kādu nedēļu vai 2 atpakaļ mēģināju šos pierunāt Daugavā, bet tikai 1 padevās kārdinājumam, vot un baidos vēlreiz aplauzties, a ezeros šie sāk knābāt pamazām, tomēr augusts. Ir dzirdēts, ka velcētāji smukus ašukus upē pievelk.
Asaru tēmā apspriež tauta uz mazajiem džigiem asara aci pielikt, neesmu vasarā mēģinājis, ziemā tas gan strādā, pārbaudīts. Būs jāpaprovē.
7.augusts 2012, 12:11 | links

tonton

ašie Daugavā sāk veidot parādi, dažs labs jau smuki atrādās...;)))
7.augusts 2012, 09:24 | links

Izsūtījām Martinu_ razvedkā uz pāris gadiem naidnieku teritorijā :))) Pārāk daudz viņš Luknu kāsa, lai tagad Baltijas jūrā patrenējas:)
Pa šo laiku šur tur esmu paašukojis. Vakar un aizvakar super slepenajā ezerā biju, vakar 13 gab - 2kg, pasīki bij, katru 5-7 tik kulē bāzu, aizvakar kopā ar ģimeni atpūtas, vizināšanās nolūkā iebraucām, ķērās labāk un smukāki, bet sievietēm jau paēst daudz svarīgāk nekā cope, pienācās braukt krastā žora laikā, vot 1. un pēdējā x :) Pabiju arī drusku tālākos ezeros, aiz Krāslavas. Arī tur ašuki ir, treknāki, bet tik 5 paņēmu, kopā 2,3kg.
7.augusts 2012, 09:19 | links

Eduk, tĀ viņš ir :DDD
Vienīgais, pa lietu kaut kur aizbrauksi, tā kumeliņš atkal dubļos.... :((
7.augusts 2012, 08:16 | links

Jā, Ašukaini, kad laukā tāds lietains laiks, kādu sola šai nedēļai, tad tiešām labāk mājās sēdēt un kumeliņu spodrināt ;)))...
7.augusts 2012, 08:14 | links

Martin, a kopš kuriem laikiem Tu esi izdeportēts ārpus Latgales????? :DDD
Mana teorija ir apstiprinājusies, značit zivīs nebraukšu šīs divas nedēļas.... Ta labāk kumeliņu uzspodrināšu :))
7.augusts 2012, 08:12 | links

Ašuk, vari arī pie manis uz tālo Rīgu atskriet... 6dien no rīta līdz vakaram padžigosim, es vēl motoru aizmirsīšu mājās, varēsi airos padraiskoties.. :) tad jutīsi, kā tā zivīte nāk.. tu ir pārāk slinks palicis :))))
7.augusts 2012, 07:48 | links

:)))

Ašuk, brauc pie manis rīt uz Dpili, aiziesim uz pludmali, pamētāsi MJ, patrenēsies tvičā un džigā, pametāsi klasiskus voblas un gumijiņas, kastmāsterus, pabradāsi 3-4 st pa brikšņiem, pasvīdīsi un hop!laimīgs un bez spēka vilksies mājās;)
6.augusts 2012, 23:48 | links

Ashukaini, man priex,
tomeer Tava teorija straadaa! :)
brauc 3dien uz Feimani , buus cops, vai buus kas njemams liidzi - nezinu, bet liidax njems! un kaads ashux

taa ir mana teorija, meegjini apgaazt, Tev valjinaajums, man diemzheel darbaa jaabuut, nevaru pieraadiit:)
6.augusts 2012, 23:03 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager