Lalalā, sezona atklāta, kājas sausas!
sākums bija ideāls atklāšanai, bet turpinājuma nebija, un zinot, ka pa tv hoķis, bobslejs un basis, tad metām mieru jau ap 13.00!
tātad, īsumā!
Gids ar niku Zivotaajs (Aivars) uzejot uz ledus pastāstija, kur es varu iet un kur nav vēlams iet.... ieteikumu ņēmu vērā par 100% un paliku sausām kājām, par ko liels Latgaļu paļdisj Aivaram!
Cope? hmmm!
Visss bij baigi cerīgi, arī laiciņš rīta pusē līdz kādiem 11 bija baigi ok! t\atad \aliņģis aptuveni NR 8. noslīcinu mazo VIX 3cm īso sudraba bļitķiņu pāris reizes paraustu - kaut kas kā mauc tā kātiņš līkumā un stabils 300 gramnieciņš uz ledus -prieka pilnas bikses, kā nekā šīs sezonas pirmā zive, un tik smuka!
Turpinājumā, lunkā kādā 15. kaut kas pa mazo 3centimetrīgo VIX sudraba bļitķiņu uzkniebj- cērtu - garām! -uzraustu vēl, atkal copīte knapa -atkal garām, 3. copīte seko jau nopietnāka, bet arī to man neizdodās piecirst.... seko 4. copīte- atkal garām ibio..... nu jau esmu dusmīgs uz sevi un uz bļitķiņu mazo, ka nespēj paņemt ašuku aiz zobiem kā nākās :DDDD un tad BEIDZOT 5. copīte seko - piecērtu, nu moins, gandrīz biksēs ieskrēja no šoka, ka tāds zilonis paņēmis jau sezonas atklāšanas copē....... tā kā dziļums kāds 1.2m, par cik kājās stāvēju- uzreiz mēģināju izdabūt šo laukā, iespējams tā aŗi bija mana kļūda, bet nu pēc 4 nerealizētām copēm nervi bij čupā .... Rezultātā -dabūju redzēt smuko rupuci ašuku -tāds kukulīts ibio...... uz aci ne mazāks par grami 500, cik tur trūka, lai viņu dabūtu, bet ieraugot mani āliņģa virspusē, šis baigi sabijās un prom bija :((( Mātes vārdi skanēja pa pus ezeru no manas mutes, bet nu emocijas fantastiskas, sen tādas nebiju guvis ziemas copē -Lubančika sīkos trenkājot.... :DDD
Vēlreiz paldies Zivotājam, par labi pavadīto svētdienu svaigā gaisā un gida pakalpojumiem (ledus biezuma ziņā), tagad varēšu vēsu prātu nedēļu pastrādāt un nākamās brīvdienas plānot nākamo copi! :))
15.janvāris 2012, 15:48 |
links