sakarā ar ultrakardinālajiem laika apstākļiem (nu, tjipa ir pārāk auksti), Daugavpils novada čempionāts zemledus makšķerēšanā tiek pārcelts uz 12 martu, sīkāk www.dnd.lv
13.02.2010. atkal Rushonaa. Lidz dienas 2iem.., var teikt - kaa 1nmeer - 4 kg dazhaadu..., bet starp taam 1 ashux - 260gr, 5 pa 150gr.
un divas raudas pa 200gr,
bet veejsh ass, auxti bij..
liidaka kluseeja, nepieskaaraas karodzinja raudai..
vieniem citiem - ar Rushonas otraa malaa tik 1ns liidakas piesitiens pa dienu
Vakar brīnumi sākās jau no rīta - DABRAUCĀM :)
Bet pa dienu nekā īpaša nenotika - vējš, ziemelis, sniega daudz, iešana nekāda, un galvenais zivs pilnīgi komatozna :))) neņem pavisam. Nolidām aizvējā alielā līcī un kacinājām ārā ašukus/raudas - ap 10 rītā pat vien brīd panesās lietojams izmers un ritms. Pat mormeni kāds lops aiznesa - pacēla un aizmauca... Ap pusdienam viss atri pieklusa un meklēšanās pa saurbto lauku neko nedeva. Kollega neizturēja tādu kļovu un devās meklēties. Un tad atcerējos par šķērseni Bālīšā ragutiņās....i te notika otrs brīnums - līdaks neskatoties uz šo laiku bij traks - īsā laikā 3 mērnieces un viens shods. Viss pa sēkļa kanti. Visas tīras bez dēlēm. Viens kollega bij plakanos mēklēt - štanga. Tur kur sestdien bija... šoreiz 0. Klasiskās asaru vietas ar 0. Raudas ar negribīgi ņēma. Nu bet pieelpojamies labi.
Šodien Lubančikā rīts iesākās cerīgi. Daži urbumi ar iebarošanu un aiziet. Raudas nāk viena pēc otras , bet ap 11 retāk un retāk. Kļovs atsākās ap 14,30. Cope laba ,tikai tas izmērs gan varēja būt labāks. Bija cope uz karodziņa ( līdaka ievilka zālēs un aizpeldēja ar pirsingu). Vējš gan nejēdzīgs.
Nu es i apakaļ no Estilandijas. Gona pateikt, ka tur ir burvīgi, un pat ar laiku paveicās. Ackaite tēmā.
A es Sasaļos vienu niansi atkodu rudenī, vismaz man tā likās, bet neteikšu :) Pārbaudīšu vēl, tad izpārdošu.