Ap un par velcēšanu...

Produktīvā velcēšana
zaraks ta varetu but ka saki,bet gribas lai spinim spicite feini rada manekla speli

evalds30, 7.decembris 2015, 17:54

Ieteiktu uzmest aci Crazy Fish Aspen Stake 10-35g, kātam ir pietiekami jūtīga un jaudīga blanka. Domāju, ka varētu būt tieši tas ko meklē ;)

Meisters, 7.decembris 2015, 19:59

Tu nu gan esi augstākā līmeņa copmanis, ka piedāvā cilvēkam velcēt ar kātiem pa 100EUR. Par šādu ciparu, var paņemt nedaudz virs vidējā līmeņa Berkley vai Abu Garcia 30T karbona kātu. Jautājums tikai, priekš kam velcei tas vajadzīgs...? Šeit kātam ir jābūt vienkāršam, vēlams ātrās akcijas un vēlams karbona. Šādu kātu var nopirkt pa 50EUR.

Sazaans, 7.decembris 2015, 20:38

Katram savs, es gan neteiktu, ka esmu augstākā līmeņa copmanis, bet patīk gūt kaifu no procesa...
Ja pamata copes veids ir velce, tad kāpēc to nedarīt ar kaut cik normālu inventāru? ;)
7.decembris 2015, 20:42 | links

zaraks ta varetu but ka saki,bet gribas lai spinim spicite feini rada manekla speli

Ieteiktu uzmest aci Crazy Fish Aspen Stake 10-35g, kātam ir pietiekami jūtīga un jaudīga blanka. Domāju, ka varētu būt tieši tas ko meklē ;)

Meisters, 7.decembris 2015, 19:59

Tu nu gan esi augstākā līmeņa copmanis, ka piedāvā cilvēkam velcēt ar kātiem pa 100EUR. Par šādu ciparu, var paņemt nedaudz virs vidējā līmeņa Berkley vai Abu Garcia 30T karbona kātu. Jautājums tikai, priekš kam velcei tas vajadzīgs...? Šeit kātam ir jābūt vienkāršam, vēlams ātrās akcijas un vēlams karbona. Šādu kātu var nopirkt pa 50EUR.
7.decembris 2015, 20:38 | links

7.decembris 2015, 19:59 | links

Tad jāpērk kāti ar dažādiem testiem,un jāmaina pēc vajadzības.
7.decembris 2015, 19:50 | links

Šeit es varu nopelnīt naudu - http://learnmoneystrategy.com/jasper Tas ir viegli un diezgan izdevīgi! ;)
7.decembris 2015, 19:37 | links

7.decembris 2015, 17:54 | links

Ar lielāku testu zivs labāk piecirtisies.Tās manas domas.
Rīt Burtniekā beidzot varēs iebraukt:))
7.decembris 2015, 16:39 | links

jenots 13 parsvara lietoju 11-13cn voblerus vai tas 15-40gr nebus par mikstu?

evalds30, 5.decembris 2015, 19:03

Ja nevel e Daugavas dziles, tad pilniba pietiek ar testu 10 - 30 gr. Sads kats labak atspeles voblera speli. Pats velceju ar Berkley Cherrywood 2,7m katu. Loti labi redz pat pasivo vobleru speli. Pie tam, nebut nav par mikstu. Ja par katu garumu, tad noteikti jaskatas ka laiva ir izvietoti katu turetaji un cik cilveki vienlaikus velces. Ja brauc viens pats, tad pilnigi pietiek 2,1m.
6.decembris 2015, 12:26 | links

karlis////Ne Tev vienam Daugavā neķeras , ūdens vēl par siltu , līdakas zālēs. Pagaidām labāk burtnieks ,vai lielupe
5.decembris 2015, 20:46 | links

kviesi ja ir velesanas varu tev iedot pameginat to laivu kas bilde:}:}:}:}
5.decembris 2015, 20:46 | links

Ēvalds, kā ar to tavu laivu, kas uz bildes, vispār var pavelcēt?
5.decembris 2015, 20:05 | links

jenots 13 parsvara lietoju 11-13cn voblerus vai tas 15-40gr nebus par mikstu?
5.decembris 2015, 19:03 | links

Evalds, skatoties kādi vobleri tiks lietoti.Bet vidusceļš būtu 15-40gr un ap 2,4m gari.Ja gribas pe lēto tad Salmo Taifun,nedaudz dārgāki Shimano Catana.Pats lietoju Catana jau 4 sezonu,nekāda vaina.
5.decembris 2015, 16:53 | links

sveiki viri. kadu katu jus ieteiktu prieks velces. {tests }
velceju parsvara ar vobleriem.
5.decembris 2015, 16:31 | links

Eholote ir, un līdz šim likās ka zinu arī vietas, bet nevar saprast varbūt maldos. Kādos dziļumos pats velcē šobrīd biežāk?

Nu jau būs ceturtā reize pēc kārtas kā atvaļinājumā esmu uz Daugavas.

Secinājumi, zivju nav!
Bet ja nopietni, tad neizdodas uziet to zivtiņu, velcēju dziļumos no 5- 11m. Gan pie sēkļiem, bedrēs...bet zivs kā nav tā nav. Viena līdaka pa četrām dienām. Īsti nav skaidrs, ko daru nepareizi. Pavasarī kaut cik vel ķēru, pat tiku pie 7kg līdakas.

Ko Jūs ieteiktu, varbūt šobrīd jābrauc pa citiem dziļumiem?
Ceru uz jebkādu atbildi. Paldies.

karlis, 30.novembris 2015, 15:33

Eholotu iegādājies jo ja nezin akvatoriju kur kas tad bez eholota ir kā uz aklo darboties......
Varbūt tavās vietās zivis neuzturas jo Daugavā nav tā ka pa visu upi ķeras nereāli labi.....

antonsb, 30.novembris 2015, 17:13

karlis, 30.novembris 2015, 18:20

PM
30.novembris 2015, 18:36 | links

Eholote ir, un līdz šim likās ka zinu arī vietas, bet nevar saprast varbūt maldos. Kādos dziļumos pats velcē šobrīd biežāk?

Secinājumi, zivju nav!
Bet ja nopietni, tad neizdodas uziet to zivtiņu, velcēju dziļumos no 5- 11m. Gan pie sēkļiem, bedrēs...bet zivs kā nav tā nav. Viena līdaka pa četrām dienām. Īsti nav skaidrs, ko daru nepareizi. Pavasarī kaut cik vel ķēru, pat tiku pie 7kg līdakas.

Eholotu iegādājies jo ja nezin akvatoriju kur kas tad bez eholota ir kā uz aklo darboties......
Varbūt tavās vietās zivis neuzturas jo Daugavā nav tā ka pa visu upi ķeras nereāli labi.....

antonsb, 30.novembris 2015, 17:13
30.novembris 2015, 18:20 | links

Secinājumi, zivju nav!

30.novembris 2015, 17:13 | links

Secinājumi, zivju nav!

30.novembris 2015, 15:33 | links

peldošo vobleri strike pro līdz pusmetram iegrimi ir grūti nospiet līdz 4m ar rokām airejot
30.novembris 2015, 11:52 | links

Gumiju protams var iemest , bet kāpēc būtu jāmet sistēma ?

gintsgg, 29.novembris 2015, 19:04

Ja lielāks svars tad sistēma velkas tepat aiz laivas!Bet ja palaiž to sistēmu tālāk un ar mazāku svaru seklākās vietās tad var iemest!Vismaz es tā daru!

antonsb, 29.novembris 2015, 20:33

Variet man paskaidrot. Kam šitā čakarēšanās vispār vajadzīga? Es saprastu, ja Jūs velcētu 12+ metru dziļumā, bet parasti jau velcē līdz 10m. Un šajā gadījumā ir attiecīgi vobleri, kuri strādā šādā dziļumā. Neredzu nekādu vajadzību, karināt papildus svaru un veidot mistiskas sistēmas. Voblera dziļumu var pietiekami labi regulēt ar auklas diametru un attālumu no laivas.

Sazaans, 30.novembris 2015, 08:57

citreiz vajag tieši mazo vobleri lielajā dziļumālai aktivizētu copi!Var nobraukāt entās stundas uz normālajiem vobleriem un ne piesitiena bet atliek uzlikt maziņu un aiziet cope.....

antonsb, 30.novembris 2015, 09:09

Vai tad trūkst mazu vobleru, kuri strādā līdz 10 m.? Manā arsenālā ir gan Sebile, Rapalas un Strike Pro vobleri, kuri nav lielāki par 9 cm un dara dziļums ir no 6-8m. Tas nozīmē, ka velces dziļums ir ap 10 m.

Sazaans, 30.novembris 2015, 09:39

Kuri tad strike pro?
Nu un ap 5cm ar ir tādi?
Nu un kā ar gumiju 10m????
rudenī kad zive paliek kaprīzāka tad pavadu sistēma mēdz nostrādāt labi....

antonsb, 30.novembris 2015, 09:45
Nēesmu pie vobleru kastes lai uzrakstītu modeļa nosaukumu, bet ir Strike Pro ir 5 cm vobleris, kas strādā 10m. Copes kolēģis, manā klātiene, Daugavā izcēla 10kg līdaku uz viņa, no 11,5m dziļuma.
Gumiju velcei neizmantoju vispār. Tā vietā, izmantoju voblerus ar pasīvu spēli un samazinu velces ātrumu. Ja vobleris ir ar grabuli, tad tas dod daudz labākus rezultātus nekā gumija. Daudz rudenī iespaido arī krāsas izvēle. Tādēļ visi ejošie vobleri, man ir vairākās krāsās. Piemēram šajās brīvdienās, Lielupē nostrādāja tikai viena Abu Garcia Tormentor krāsa (sk. albūmā), kaut gan sākotnēji izmēģināju šī voblera piecas krāsas. Pie tam, ņēma konstanti uz viena ātruma. Pat pabrīnījos, ka pie lielās straumes, copes bija uz 4,8-5,0 km/h. Parasti pie straumes eju 3,8-4,5 km/h.

Sazaans, 30.novembris 2015, 09:58
Šitā krāsa strādā šogas un man ir strike pro šī krāsa tik bez tās melnā punkta uz sānie labs krāsojums!:)

antonsb, 30.novembris 2015, 11:02

Abu Garcia Tormentoru var ierindot pie agresivajiem vobleriem. Strike Pro tadu ir maz.
30.novembris 2015, 11:13 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager