Ap un par velcēšanu...

Produktīvā velcēšana
Marccelo
Īsumā-kāts ar testu 15-45g, garums ap 2,4m garaku nevajag.Spole 4000 izmera, slodze spolei ir tikai velkot vobleri ara, to var darit piepalidzot ar kātu.Aukla labāk planaku ja var es izmantoju 0,18mm mazak jalaiž ara.
Kāta turetāji berklay plastmasas, ieliekami kronšteinā.Loti ērti.Kad cope tad ir pohuj vai spole tirkš vai nē, tā zivs paliek galā tāpat, es nekad nepiecertu kad ņemu ara no turētāja. Tas isumā :)
5.janvāris 2018, 19:14 | links

Tad arí zivis bija vairák,padsmit gadus atpakalj.
Ir tádas vietas,kur bús 2-3 zivtinjas pa dienu.
Tad nu turi visu dienu to kátu rokás.
Ja paskatás Youtube kaut vai velcéßhanu pa Volgu,tad tur gan ir vérts paturét kátu rokás,jo copes ir gana biezhas.
Bet nu ká kuram patík.
Tad ir tá,kad no 10 laivám,mak velcét tikai 2.
Visádi gadás.
Tádi,kas mák,tie pastávígi kaut ko nokjer.
Páréjiem,apstáklju laimíga sagadíshanás.....
Uz absolúto taisníbu nepretendéju.
5.janvāris 2018, 17:18 | links

Es,kad velcēju- nu jau gadus padsmit vairs ar to nenodarbojos (par garlaicīgu), darīju to ar vienu kātu, turot to rokā. Ir iespēja piespēlēt,pieturēt,paraut brīžiem vispār palaist, noraujot pamatspēli.Panākumi ar vienu kātu aktīvi darbojoties nebija sliktāki kā tiem kas mauca ar diviem vai pat vairāk kātiem nekustīgi sabāztiem turētājos. Ieguvums- cope rokā,tas skaistais blieziens,kas uzdzen adrenalīnu un kā dēļ vispār copējam. Ar nostutētiem kātiem tas viss ir garām, trula mānekļa vazāšana un viss!Tāda ir mana pieredze un skatījums uz šito štelli,ko sauc par velci.
5.janvāris 2018, 16:56 | links

Ja ir Downrigger,tad tadu bomi var izmantot.
5.janvāris 2018, 15:29 | links

Ljoti svarígs komponents ir velcéshanas átrums.
Citi to dara tikai ar airíshiem,motoru neatzíst.
Visu nav iespéjams aprakstít.
Tas ir tá ísumá un virspuséji......
5.janvāris 2018, 15:22 | links

Sorry pat tekstu autocorrects::
5.janvāris 2018, 15:08 | links

Paldies par padomiem. It man Salmo trolling spin (laikam) Lielais biku pa mîksts, bet varbūt tiki liekas. Es arî biju “velcèjis” izmantojot shimano sonora 4000. Itkà ok, bet nu pa lielu slodzîte viñai ir paliela. Ar multiem ir bijusi maza pieredze dzerkojot. Bihar Abu c4 uk kkāds ziepinieks.
5.janvāris 2018, 15:07 | links

Nevajag nekádus multus un sarezgjítos katus iesákumam.
Salmo káti visparastákie,nedárgie,tikai nedríkst bút bomis.Svarígi ir lai spice strádá.
Testus nevaru nosaukt,jo neesmu májás,pashlaik.
Spole-lietoju runbaiterus.Man tá érták,jo dzirdu tirkshkji,kad uzcopé.Visu laiku sekot lídzi spicei ir nogurdinoshi.
Var arí spininga spoles,nedárgás.
Multus lieto daudzi,bet tas atkarígs ko kjer un ká pierod pie tiem.
Auklu-atkarajás cik dziljs ezers,upe,straume utt.
0,2mm bús labi.Es lietoju arí 0.15mm,bet jáskatás,kur....
No auklas atkarájas daudz kas(tievums,resnums,izlaishanas attálums).Daudzás vietás tiek pieminéti ne mazák par 70m,citur ne mazák ká 50m.
Vobleri,gumijas vai blekji.Atseviskjos gadíjumos arí roteri.Uuuuu,daudz visa ká.
Viss eksp. rezultátá.
5.janvāris 2018, 15:00 | links

Es jau te YouTube esmu izšturmējis no līdz. Krieviem tie kāti ir joptvai testos no 80-250gr. Man gan liekas ka līdz 80gr. Tests ir +\- ok. Laiva siklašķiedras pella nova ja nemaldos. (Nevajag kom. par to) motors 5hp. Stiprinājumus ir doma likt ar skrūvēm skrūvējamos. Pievelkamie ir mēģināti, baigie s...I likās(katram savs protams). Pa cik doma multu ņemt tad kāts varētu būt casting ( vai es kļūdos?) Esmu maucis ar 0.15 auklu, baigi risky. Manuprāt 0.2ir ok. Protams var jau 0.3 likt, manuprāt pa resnu striķis. Kau kā tā.
5.janvāris 2018, 14:30 | links

Uzprasi,lai káds pamáca.
Sheit tad ir jásaraksta vesela grámata un vél vietas nepietiktu.
Tad vél ir pasham daudz jáeksperementé.
Dazhadas laivas nomas vai sava(dazhádi spiningu stiprinajuma veidi),motori auklas diametrs,spininga tests,izlaishanas garums auklai par ko viedoklji atshkjiras,utt. un ta joprojám.
Palasi kaut vai krievu forumus,kur vairák ir skaidrojumu.
5.janvāris 2018, 12:45 | links

Sveiciens 2018.!!! Doma šogad pievērsties nopietnāk velcei. Zinu ka malts ntās reizes, bet tomēr. Kādi būtu ieteikumi: kātiem, spolēm multiplikātoriem, auklas diametru un kātu turētājiem (domāju par bearkly produktiem vai kkas līdzīgs)? Būšu ļoti pateicīgs par konkrètiem modeļiem un par cik tāds diletants šinī lietā tad varbūt ne no ūber dārgā gala. Cope paredzēta ap Jūrmalu, Lielupē, Buļļupē. Pateicos Vīri un ne asakas!!!
5.janvāris 2018, 12:35 | links

Labvakar foruma dāmas un kungi.
11/11/2017 atlaides arī šeit ( B kategorija!!!! - nav kātu!!! - nav vobleru!, bet ir vēlme......?!!! Zvani Tev nav Izvēles).
B autovadītāja kategorija, - Rīgā un trollis garantēts (Atruna - B kategorijas īpašnieks pie stūres - lai nav ilūziju).
Upe māte Daugava, rīt kā jau parasti ar lietus-ūdeņiem....un lietu... PS. rakstīt privātajā.

Paldies, copes kolēģ.... sameklēts
mr.Dzintars, 10.novembris 2017, 20:48

mr.Dzintars, 10.novembris 2017, 20:51
10.novembris 2017, 21:48 | links

11/11/2017 atlaides arī šeit ( B kategorija!!!! - nav kātu!!! - nav vobleru!, bet ir vēlme......?!!! Zvani Tev nav Izvēles).
B autovadītāja kategorija, - Rīgā un trollis garantēts (Atruna - B kategorijas īpašnieks pie stūres - lai nav ilūziju).
Upe māte Daugava, rīt kā jau parasti ar lietus-ūdeņiem....un lietu... PS. rakstīt privātajā.

mr.Dzintars, 10.novembris 2017, 20:48
10.novembris 2017, 20:51 | links

Upe māte Daugava, rīt kā jau parasti ar lietus-ūdeņiem....un lietu...
10.novembris 2017, 20:48 | links

Vīri ir kāds bijis pavelcēt šajās dienās, pašam nesanāk gribās zināt kas ar rezultātiem!?
21.oktobris 2017, 18:22 | links

Šito dzīvē neesmu taustijis, mož kādā bodē tirgo?
14.oktobris 2017, 20:14 | links

Paldies par informāciju.Noteikti iegādāšos.
14.oktobris 2017, 18:41 | links

Zaraks,
jā tieši šis kāts, labi redz spēli, un pilda savu funkcicu godam.
14.oktobris 2017, 17:42 | links

Piekrītu jenotam, tie tavi noskatītie kāti pa smalkiem/trausliem izskatās.
Pac ilgu laiku eksperimentēju, testēju, kamēr atradu sev piemērotāko. Manā gadijumā surfmaster expert 10-40g. Labi rāda vobleru spēli, elastīgs uz zacepiem un zivi ar labi izvada. Taisos vēl vienu tādu izgādāt.
Strādāju pārsvarā Lielupē, Daugavā.
14.oktobris 2017, 16:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager