Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Nu jā,.. Kā par nelaimi, tā arī varētu būt ..
4.oktobris 2015, 19:01 | links

Lielupē šodien 14,2 grādi.
4.oktobris 2015, 17:45 | links

Chau brālīt! Ko ta tu vel majā sēdi? 5dien biju tavaa gala,pa ceļam uz Limbažiem,. Norīta piebraucām pie Gaujas ūdens temperatūru izmērīt 10,8 -11 Satikaam vimbotājus,tie ar teica ka vienu vakaru esot dabujuši vēdzelēnu uz garneli.. Man te Lielupē pie Jelgavas vel jagaida, kautkā nekritas tie grādi.. Takaa brālīt sāc rakt tārpus :D Kļows i sācies..
4.oktobris 2015, 13:36 | links

Re kādas prognozes tuvākam laikam,jūtu drīz būs cops.:)))
http://www.yr.no/place/Latvia/Aloja/Staicele/long.html
4.oktobris 2015, 10:03 | links

Pirmais eksperiments garām. Šorīt. Gruntene. Divi zandarti. Abi uz dabīgu fileju. Aromatizētai neviens nepieskārās. Varbūt novembrī ļurba nesmādēs :)
3.oktobris 2015, 09:59 | links

Tā varētu būt,jo vēdzele pamatā vadās pēc ožas,nevis pēc redzes,kā līdaka...
3.oktobris 2015, 09:37 | links

Pats personīgi, aizpagāš ruden, kad ķērās visur un visiem, izmēģināju!
Kad norma saķerta pusstundas laikā,sāku experimentēt, biju jau mājās izgriezis pāris, no gaiši zila porolona ķiļkas lieluma zivteles, piesūcināju ar Mega Strike Pike,,,,vēdzeles stūma aiz vaiga,tikai tā ! :)
Ja tā nebūtu tad uz mākslīgiem mānekļiem vispār nevienu zivi nevarētu noķert.
3.oktobris 2015, 09:09 | links

..ja tā zive tur ir, viņa ņems uz dajebko (jau rakstiju, ka esmu ķēris uz porlona gabalu samērcētu iekš =Mega Strike Pike=
...a, ja viņas tur nav....

bushmans, 2.oktobris 2015, 21:52

TĀ zive varbūt ......bet ne vēdzele. Tā nav tik stulba kā asars . Viņai tomēr vajag kaut ko tādu kas viņai garšo. Porolonu ar smaku toč viņa nerīs :)) Viņa ēsmās tomēr ir izvēlīga . Ir bijuši gadījumi ka es ar naktstārpu taisu atsosu petrovičam bet čoms blakus velk uz garneli , nomainu ēsmu un aiziet tā lieta . Ir mēģināts asinīs mērcēt ,visādas barotavas un uzpariktes taisīt kas pievilina -gan grabuļus gan gaismiņas utt.... bet vietējais onka atnāk un sāk ķert . Un ķer piem tikai uz sliekām. Nākamreiz paņem sliekas līdz ... un ir. Katrā ūdenī viņai ir savs gardumiņš .ja to atkož tad cope ir.Ja ietiepīgi spirinās un nenokāpj no sava ego - tad nekas nebūs :)
2.oktobris 2015, 22:34 | links

..ja tā zive tur ir, viņa ņems uz dajebko (jau rakstiju, ka esmu ķēris uz porlona gabalu samērcētu iekš =Mega Strike Pike=
...a, ja viņas tur nav....
2.oktobris 2015, 21:52 | links

Tad jau varbūt ir jāprovē mākslīgie tārpi,i naktstārpus nevajadzētu pirkt?
2.oktobris 2015, 21:41 | links

Aromatizētājs aerosola iepakojumā. Domāts plēsīgām zivīm. Lietošu pirmo reizi. Varbūt mēsls, bet varbūt... :)
2.oktobris 2015, 21:32 | links

Kola sveiks!No šīs vietas precīzāk,kas tas ir par zvēru ko nopirki?
2.oktobris 2015, 21:21 | links

Kolēģi sāk kāsīties:))))
Es ar šodien nopirku DIPU plēsoņām, smird kolosāli. Varbūt vēdzelei arī patiks :)
2.oktobris 2015, 21:19 | links

Akmen es tavas upes vēžus esmu gandrīz visus izķēris :))) Daudz dabūju :)) Tavā upē ar būs laba vēdzeļu cope šoruden:)
2.oktobris 2015, 21:16 | links

Brālīt ,tavā upē mailes,manā vēži.
2.oktobris 2015, 21:12 | links

Gaujā ir baigi zems ūdins . Izskatās ka cope būs baigi laba . Nevazāsies vismaz pa visu upi - ies pa savām trasēm un pamatstraumi un būs vieglāk to dabūt. Vēl pa nakti raudas un brekši tirina - īstais laiks būs kad mailes pazudīs,bet to vēl pilna Gauja. Pa kādai jau izlien naktī ,pēc pirmajām salnām pie tik zema ūdens līmeņa ūdens temperatūra ar strauji kritīs. Cope būs laba šoruden :)) Rīki jau sagatavoti :))
2.oktobris 2015, 20:50 | links

sveiki viri
esmu spiningists un nezinu uz ka kjeras vedzeles.
padalas kads kaa . uz kaa un kur

albis77, 2.oktobris 2015, 09:27
Uz gruntenēm.

shaiba, 2.oktobris 2015, 11:53
ko liek virsu uz akja un kadas vietas vinjas kjeras.

albis77, 2.oktobris 2015, 15:31

Es parasti copēju siekstainās, akmeņainās vietās. Uz āķa lieku visu, kas ir gaļa. Standartā mailes un to astes.
2.oktobris 2015, 20:29 | links

sveiki viri

Uz gruntenēm.

shaiba, 2.oktobris 2015, 11:53

ko liek virsu uz akja un kadas vietas vinjas kjeras.
2.oktobris 2015, 15:31 | links

sveiki viri

Uz gruntenēm.
2.oktobris 2015, 11:53 | links

sveiki viri
2.oktobris 2015, 09:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager