Varbūt kāds var daliities pieredzee uz ko tad viss labaak kjeras vēdzeles Ventā?
11.februāris 2015, 17:58 | links
Tatār un katru reizi sanāk ko dabūt? Es piemēram ik pēc 20 min pārmetu, jo vēdzelei itkā interesē tas pļunkščis, kad iekrīt svins, bet neesmu vēl dabujis, kaut gan kolēģi vnk iemeta un sēdēja vilka, bet es pārmetos ņifi*a.
Llama, 7.janvāris 2015, 09:48
Tatār un katru reizi sanāk ko dabūt? Es piemēram ik pēc 20 min pārmetu, jo vēdzelei itkā interesē tas pļunkščis, kad iekrīt svins, bet neesmu vēl dabujis, kaut gan kolēģi vnk iemeta un sēdēja vilka, bet es pārmetos ņifi*a.
Llama, 7.janvāris 2015, 09:48
vēdzele ņem uz jebkādu zivs fileju šogad no pieredzes līderis bija raudiņas un asarīša fileja ķīsi šogad vēdzele ignorēja un naktstarpus ar nevisai, uz reņģu astēm vēl daži vilka šogad...
seafish89, 6.janvāris 2015, 20:25
Zivis nav tik primitīvs radījums kā daudzi domā. Deviņas no desmit vēdzelēm aprīs ar visām asakām, bet desmitā «mamzele» viebs degunu un izspļaus. Tā kā drošāk bez asakām :)
kola, 7.janvāris 2015, 08:40
Manuprāt par tām asakām ir pēdējās muļķības .
gintsgg, 7.janvāris 2015, 08:33
Fileja tas ir uz pusēm rauda pārgriezta?
Llama, 6.janvāris 2015, 20:34
Fileja ir zivs sāns bez asakām, kā to daŗīt var atrast jūtubā uzmetot attiecīgus atslēgvārdus, piemēram, perch (asaris) filetting, vai how to filet fish. pēc tam nogriez strēmeli un liec uz āķa, tikai ieteikums, labāk lai tā strēmele ir bez sataustāmām asakām un ar ādu. dēļ ādas tā labāk turēsies uz āķa, ja būs caurdurta un dēļ asakām neatbaidīs zivi. Pēdējais variants īpaši svarīgs, kad zivij tā švakāk ar apetīti un tā air piesardzīgāka,
Domaataajs, 6.janvāris 2015, 23:19
Par tām asakām, kas atbaida zivi ... Vairākas reizes esmu licis ķīsi kā ēsmu vēdzelei - ideālākā ēsma ... un izriet jautājums - kā tad ķīša trakās spuras to neatbaida? :)
Archey, 7.janvāris 2015, 08:13
Fileja ir zivs sāns bez asakām, kā to daŗīt var atrast jūtubā uzmetot attiecīgus atslēgvārdus, piemēram, perch (asaris) filetting, vai how to filet fish. pēc tam nogriez strēmeli un liec uz āķa, tikai ieteikums, labāk lai tā strēmele ir bez sataustāmām asakām un ar ādu. dēļ ādas tā labāk turēsies uz āķa, ja būs caurdurta un dēļ asakām neatbaidīs zivi. Pēdējais variants īpaši svarīgs, kad zivij tā švakāk ar apetīti un tā air piesardzīgāka,
Domaataajs, 6.janvāris 2015, 23:19