Bija man izdevušās copes skaidrajās naktīs, ar pilnmēnesi, copes retākas, bet izmērs bija priecējošs. Tai pat laikā bija arī vnk dabas baudīšana pāris reižu ar.
19.novembris 2014, 20:13 | links
Rezultātā vakar līdz 21.30 nosēdējām, man trīs copes viens mēriņš krastā kolēgam pat copes nebija. Nju līmenis baigi nokrities, skaidra debess, i kā vietējais opis teica, nav vēļ nekā nav.
hecs7, 19.novembris 2014, 10:14
Skaidra debess ir forši... var skatīties zvaigznēs :) Galvenais, ka nav mēness.
kola, 19.novembris 2014, 12:15
Rezultātā vakar līdz 21.30 nosēdējām, man trīs copes viens mēriņš krastā kolēgam pat copes nebija. Nju līmenis baigi nokrities, skaidra debess, i kā vietējais opis teica, nav vēļ nekā nav.
hecs7, 19.novembris 2014, 10:14
Oskars N - Cik ilgā laikā?
Egils.V, 18.novembris 2014, 21:48
Tiko no, atkal ātras copes! Atradu smuku vietu pie Mazās juglas, ir gan krācītes, gan vēlāk sekojoša liela un plata bedre, meklēju stundas divas. Spriežot pēc pēdām un ļoti retiem atkritumiem, vietu copmaņi apmeklē ļoti reti!?
Apsveicu ar jaunu «savu» vietiņu, kur pat ķeras. Mazajās upēs ir savs intīmkaifs :)
kola, 18.novembris 2014, 21:04
OskarsN
Kāpēc Tu ej zem krācēm...pamēģini virs. Es jau vairākus gadus tajā kolhozā nelienu:-)
iešu ka es ar šovakar pamēģināt.
jeeska, 17.novembris 2014, 14:03
Tiko no, atkal ātras copes! Atradu smuku vietu pie Mazās juglas, ir gan krācītes, gan vēlāk sekojoša liela un plata bedre, meklēju stundas divas. Spriežot pēc pēdām un ļoti retiem atkritumiem, vietu copmaņi apmeklē ļoti reti!?
17.11 Mazajā juglā laba cope tikai gandrīz vieni zemmēri,
erbergietis, 18.novembris 2014, 09:54
Mazā jugla gara! Pāris reizes mēģināju ko nocopēt, arī vakar Līčos, līdz plkst.21. neviena piesitiena!? Kaimiņš vakarā vien vienu mēra vimbiņu uz nakteni izvilka. Vietējie saka, ka Līčos jau nedēļu ne copes! Acīmredzot ļurbas izklīdušas pa visu upi, jāmeklē!?
Domaataajs ja nevari par ļurbu copi ko uzrakstīt, tad labāk izmet savu čupu Jutubā, vai kādā citā Sociālā forumā!
Labāk "Copeslietas" lasu reālu copes atskaiti ar drukas kļūdām nevis, kādus neatbilstošus tēmai murgus par pareizrakstību!?
Man pašam arī gadās, it sevišķi rakstot copes laikā no Mobīlā, vai kāda stulba Windows, kuram nav ne garumzīmju, nu un..., kam negadās...!?
vitenahemots, 18.novembris 2014, 11:36
17.11 Mazajā juglā laba cope tikai gandrīz vieni zemmēri,
erbergietis, 18.novembris 2014, 09:54