Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Bija man izdevušās copes skaidrajās naktīs, ar pilnmēnesi, copes retākas, bet izmērs bija priecējošs. Tai pat laikā bija arī vnk dabas baudīšana pāris reižu ar.
19.novembris 2014, 20:13 | links

Pirmdien Ventā pa nullēm. Bija vēl trīs gribētāji, arī nulles. laiks likās labs, bet vēdzele nesaprot.
19.novembris 2014, 17:10 | links

Rezultātā vakar līdz 21.30 nosēdējām, man trīs copes viens mēriņš krastā kolēgam pat copes nebija. Nju līmenis baigi nokrities, skaidra debess, i kā vietējais opis teica, nav vēļ nekā nav.

hecs7, 19.novembris 2014, 10:14

Skaidra debess ir forši... var skatīties zvaigznēs :) Galvenais, ka nav mēness.

kola, 19.novembris 2014, 12:15

Par mēnesi, manuprāt, tas ir nosacīti. Kolēģis ar kuru vakar biju uz copi pēdējo reizi bija tieši pilnmēnesī ar skaidrām deesīm un ķērās ļoti labi :)
19.novembris 2014, 13:43 | links

Rezultātā vakar līdz 21.30 nosēdējām, man trīs copes viens mēriņš krastā kolēgam pat copes nebija. Nju līmenis baigi nokrities, skaidra debess, i kā vietējais opis teica, nav vēļ nekā nav.

hecs7, 19.novembris 2014, 10:14

Skaidra debess ir forši... var skatīties zvaigznēs :) Galvenais, ka nav mēness.
19.novembris 2014, 12:15 | links

19.novembris 2014, 10:14 | links

Oskars N - Cik ilgā laikā?

Egils.V, 18.novembris 2014, 21:48

Tur bijām drusku pēc 17tiem un prom taisīties sākām 20:30
18.novembris 2014, 23:38 | links

Tiko no, atkal ātras copes! Atradu smuku vietu pie Mazās juglas, ir gan krācītes, gan vēlāk sekojoša liela un plata bedre, meklēju stundas divas. Spriežot pēc pēdām un ļoti retiem atkritumiem, vietu copmaņi apmeklē ļoti reti!?

Apsveicu ar jaunu «savu» vietiņu, kur pat ķeras. Mazajās upēs ir savs intīmkaifs :)

kola, 18.novembris 2014, 21:04

Vieta ļurbai izskatās tiešām laba, bet līdz sniegiem jāsaremontē auto, torsioni "baigais gimorojs", kaut gan piebraukšanai labs meža ceļš, sniegu tur tomēr netīra...!?

OskarsN
Cik atceros, runa bija par Gauju!
18.novembris 2014, 22:34 | links

Oskars N - Cik ilgā laikā?
18.novembris 2014, 21:48 | links

Šodien paziņa uzaicināja uz vēdzelēm uz kādu klusāku vietiņu kur ir vēdzeles. Vēl pirms pāris dienām bijis un vilcis(redzēju arī pierādījumus). Šodien šim trīs kurkuļi man tikai apgrauzta ēsma un norauts svins :D Vieta apmēram pa vidu starp Strenčiem un Valmieru..
18.novembris 2014, 21:47 | links

OskarsN
Kāpēc Tu ej zem krācēm...pamēģini virs. Es jau vairākus gadus tajā kolhozā nelienu:-)
iešu ka es ar šovakar pamēģināt.

jeeska, 17.novembris 2014, 14:03

Ņemšu vērā un kādu dienu iespējams izprovēšu. Cik noprotu tas ir kaut kur starp vanšu tiltu un krācēm..?
18.novembris 2014, 21:45 | links

Tiko biju Vēdzelēs, vienu ap 900 g dabuju,dabuju 20:05
18.novembris 2014, 21:27 | links

Tiko no, atkal ātras copes! Atradu smuku vietu pie Mazās juglas, ir gan krācītes, gan vēlāk sekojoša liela un plata bedre, meklēju stundas divas. Spriežot pēc pēdām un ļoti retiem atkritumiem, vietu copmaņi apmeklē ļoti reti!?

Apsveicu ar jaunu «savu» vietiņu, kur pat ķeras. Mazajās upēs ir savs intīmkaifs :)
18.novembris 2014, 21:04 | links

Tiko no, atkal ātras copes! Atradu smuku vietu pie Mazās juglas, ir gan krācītes, gan vēlāk sekojoša liela un plata bedre, meklēju stundas divas. Spriežot pēc pēdām un ļoti retiem atkritumiem, vietu copmaņi apmeklē ļoti reti!? Kaut gan, diezgan "smuki" var "piebraukt" ar auto!
Īpaši "smuki piebraukt" gan neizdevās!? Noparkoju auto pie krasta, tā diezgan šķībi, aizmirstot par sava auto traumētajiem un lāpītajiem torsioniem! Iemetu vienu grunteni un sāku, kamēr gaišs spiningot. Uz spini nekas, sākot krēslot iemetu otru grunteni. Pēc kāda brīža baigais blīšķis, domāju, ka kāds ar akmeni pa auto iemetis, bet kad ieraudzīju auto pārlieku sašķiebto aizmuguri tad sapratu...!?
Un tā, par copi aizdomāties bija pagrūti, noķert ar ko gribās, bet nav pārliecības, kā īsti no meža ārā varēs izbraukt!?
Līdz 18. divas mazmēra 40-nieces izcēlu, un vienu zemmēra amnestēju, laidu mājup, aizbraucu veiksmīgi!?
Ņēma uz asara gabaliņa, šoreiz reņģi izsmādēja. Šoreiz ēsmu ņēmu Rīgas CT, tā reņģe izskatījās tāda jocīga, it kā svaiga, bet kad dur uz āķi tā neturās. Iepriekš, kad reņģi pirku Stirnu ielas tirgū, tā vienmēr bija stingrāka, pat jūt, ka āķa atskabarga iziet cauri filejai, nezinu, liekas, ka CT viņi tās zivis kā mērcē, lai ilgāk saglabātos!?
18.novembris 2014, 19:34 | links

Lielupe pa vidu. No 14.30 ne vienas copes maili ar neabūjām. Bet ne nakteņus ne dažādās zivju filejas nevienu neinteresē. Vietējais teica ar nju nav vēl vēdzeles sanākušas.
18.novembris 2014, 18:20 | links

17.11 Mazajā juglā laba cope tikai gandrīz vieni zemmēri,

erbergietis, 18.novembris 2014, 09:54

Mazā jugla gara! Pāris reizes mēģināju ko nocopēt, arī vakar Līčos, līdz plkst.21. neviena piesitiena!? Kaimiņš vakarā vien vienu mēra vimbiņu uz nakteni izvilka. Vietējie saka, ka Līčos jau nedēļu ne copes! Acīmredzot ļurbas izklīdušas pa visu upi, jāmeklē!?

Domaataajs ja nevari par ļurbu copi ko uzrakstīt, tad labāk izmet savu čupu Jutubā, vai kādā citā Sociālā forumā!
Labāk "Copeslietas" lasu reālu copes atskaiti ar drukas kļūdām nevis, kādus neatbilstošus tēmai murgus par pareizrakstību!?
Man pašam arī gadās, it sevišķi rakstot copes laikā no Mobīlā, vai kāda stulba Windows, kuram nav ne garumzīmju, nu un..., kam negadās...!?

vitenahemots, 18.novembris 2014, 11:36

visiem gadās, arī man,bet citiem vairāk,
manā upē pirms dažiem gadiem vasarā karstajā laikā vesela čupa mazo ļurbu bija apsprāgusi, jāiet citur meklēt, citādi nav ko rakstīt.
18.novembris 2014, 18:16 | links

Vēl dažas dienas un sākšu ar bildītēm kaitināt...:)
18.novembris 2014, 14:06 | links

Vakar Venta,pie Zlēkam,nekā pratīga.
18.novembris 2014, 12:41 | links

erbergietis, 18.novembris 2014, 09:54

Mazā jugla gara! Pāris reizes mēģināju ko nocopēt, arī vakar Līčos, līdz plkst.21. neviena piesitiena!? Kaimiņš vakarā vien vienu mēra vimbiņu uz nakteni izvilka. Vietējie saka, ka Līčos jau nedēļu ne copes! Acīmredzot ļurbas izklīdušas pa visu upi, jāmeklē!?

Domaataajs ja nevari par ļurbu copi ko uzrakstīt, tad labāk izmet savu čupu Jutubā, vai kādā citā Sociālā forumā!
Labāk "Copeslietas" lasu reālu copes atskaiti ar drukas kļūdām nevis, kādus neatbilstošus tēmai murgus par pareizrakstību!?
Man pašam arī gadās, it sevišķi rakstot copes laikā no Mobīlā, vai kāda stulba Windows, kuram nav ne garumzīmju, nu un..., kam negadās...!?
18.novembris 2014, 11:36 | links

Visas LIELĀS pie Siguldas noskrējušas,Bračiņš velk atspēries ,tik svoloč klusē...:)
18.novembris 2014, 10:29 | links

18.novembris 2014, 09:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager