Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
dmaataajs-ej filazofee citur.shodien Gaujaa pie Ceesiim 5 zemmeeri.copes daudz,bet lielo nau
18.novembris 2014, 00:04 | links

Vienk runa iet par copi te nevis par to ka kads ko nepareizu uzraksta un uzreiz kadam aunam japieirshas

margers, 17.novembris 2014, 23:12

jā, protams, ka par copi, viss ir ok, bet...
Sodīt, nedrīkst apžēlot! Sodīt nedrīkst, apžēlot!
vēl šodien hohma draugos no kaut kādu astrologu prognozēm. Teksts apmēram tāds Šodien nedrīkst veikt mājas uzkošanu. Uzkošanu, nevis uzkopšanu :D. lūk kā mainās nozīme dēļ viena burta vai komata, un tas viss skolā ir mācīts un vienkārši ir tizli lasīt šādus tekstus un mēģināt zemtekstā izlobīt kas tur patiesībā ir domāts. Ja cilvēks nespēj uzrakstīt pāris normālus teikumus, ko tad par viņu lai domā? Tas, ka te ir par copi, vēl nenozīmē, ka var kaut ko nebūt iemest kā jūtubā un teikt, o- es to ierakstīju. Jūtubā aŗī vajadzētu veselu čupu video izmest ārā dēļ kvalitātes utt. Arī tas, ka cilvēks citus sauc par auniem un tirliņiem, pilnīgi noteikti viņa vērtību normālu cilvēku acīs neceļ, neatkarīgi no tā, kas viņš ir un kādus lomus velk.
Labāk pastāsti kā ļurbas ķeras, ja ķer vispār.
17.novembris 2014, 23:29 | links

Šodien Lielupe virs Jelgavas, 16.00 līdz 20.30. Ap 17iem aktīvi grabināja, kādu pusstundu tad galigs klusums un ne piesitiena, esma, garnele, slieka un dažādu zivju gabaliņi, vienīgais ko apgrauza bij sliekas. Krastā tāarī neviena nenonāca.
17.novembris 2014, 23:16 | links

Vienk runa iet par copi te nevis par to ka kads ko nepareizu uzraksta un uzreiz kadam aunam japieirshas
17.novembris 2014, 23:12 | links

Kas te baigi pareizrakstibas skolotaji saviesushies...da ejiet macit ko citu ne te macit ka poda miist..tirlinju banda

margers, 17.novembris 2014, 21:15

Tātad tie, kas ievēro likumus ir tirliņi, ja pareizi sapratu?
17.novembris 2014, 22:50 | links

Man piem arii besii, ka nemaak rakstiit. Vismaz pieturziimes ir jaasaliek ;)
17.novembris 2014, 22:36 | links

margers,,,nevis miist,,,bet miizt.kas naak no vaarda miiziiens,,,it iipasi ja sadzeras alu.piedod nekaa persooniiga.tikaai fakti.
17.novembris 2014, 22:33 | links

shovakar L.Jugla. Beernudaarzs. 5 gab. Eeda gan naktstaarpu, gan vimbu.
17.novembris 2014, 21:39 | links

Kas te baigi pareizrakstibas skolotaji saviesushies...da ejiet macit ko citu ne te macit ka poda miist..tirlinju banda
17.novembris 2014, 21:15 | links

OskarsN
Kāpēc Tu ej zem krācēm...pamēģini virs. Es jau vairākus gadus tajā kolhozā nelienu:-)
iešu ka es ar šovakar pamēģināt.
17.novembris 2014, 14:03 | links

Acīmredzot sestdien daudziem copē negāja, kā gribētos, ne velti vakar tāda kasīšanās...!
Jāmēģina šodien atkal...
17.novembris 2014, 13:28 | links

Vakar no 16:30 līdz 20:30 divi kurkulīši+viena smuka aizgāja kamēr ķēru pēc sačoka :/ Copes vairākas bet pārsvarā tukšās. Copēju Valmierā Gaujā zem krācītēm. Veču pilns nebija kur iemest pīcku :D Copēja gan uz slieku gan uz zivs gabaliņu.
16.novembris 2014, 22:39 | links

Bet vai ir labāk ka visās sadaļās piedirst ar nesaprotamies skribelējumiem ?
16.novembris 2014, 22:13 | links

Es neaizstavu nevienu!Vnk man nepatik ka visas sadalas ir pie.... ne ar copi saistitam lietam!
16.novembris 2014, 22:01 | links

Klau! Ok, Tu aizstāvi tos, kuri raksta ar daudzām kļūdām - Tava izvēle. Bet man un, domājams, milzīgajam vairumam labpatīk lasīt (nevis pašam gudrot, kas īsti un kā jāsaprot no klicerējuma), priecāties (varbūt arī apskaust), komentēt. Citreiz, lasot kādu tekstu, tiešām grūti saprast, kas bija domāts. :):)

vienam otram laikam vajadaetu iet skola domrakstus labot nevis piekasities copmaniem par atskaitem!!!!! Ar sadu atieksmi panaksiet driz to ka vsp neviens vairak neko te nerakstis!

erx88, 16.novembris 2014, 20:49
16.novembris 2014, 21:37 | links

Sestdienas vakarā Ventā divi mēri uz nakteni.
16.novembris 2014, 21:27 | links

vienam otram laikam vajadaetu iet skola domrakstus labot nevis piekasities copmaniem par atskaitem!!!!! Ar sadu atieksmi panaksiet driz to ka vsp neviens vairak neko te nerakstis!

erx88, 16.novembris 2014, 20:49

cilvēks gribēs izteikties, izteiksies, bet šitās kļūdas...
Labi, katrs var kļūdīties rakstot, un par pāris kļūdām neviens nekasās, ja vien tur kāda īpaša frāze nesanāk, bet ja to ir lērums, tad tas vienkārši krīt uz nerviem cilvēkiem, kam ar pareizrakstību nav īpašu problēmu. Nu var taču dažus teikumus vienkāršiem vārdiem vienkārši uzrakstīt bez kļūdām. Un viss bumbās, nekādas kasīšanās.
16.novembris 2014, 21:11 | links

16.novembris 2014, 20:49 | links

..heiteri - ne heiteri, bet..........ja pareizrakstība ir galīgi d...ā, tad tas tekstos ik pa brīdim redzamais izglītības/rakstības zemais līmenis absolūti sarūgtina. Ja neprot rakstīt, tad kā var novērtēt, līdzpriecāties!? Ja neprot izteikt rakstos - kā citi sapratīs, novērtēs tos skricelējumus ar milzonīgu interpunkcijas, ortogrāfijas un stila kļūdām??? Degradēties var ātri. Es par sapratni! ..un pareizrakstību, lai ir patīkami!
Atrada te par ko cepties... Garumzīmes redz džeks nelieto.... Ja nav ko uzrakstīt tad nerakstiet vispār komentārus hateri... Jāpriecajas, ka cilvēks vispār kko uzrakstīja kā viņam gāja copē!!!

dynamit4ewer, 16.novembris 2014, 19:36
16.novembris 2014, 20:35 | links

Atrada te par ko cepties... Garumzīmes redz džeks nelieto.... Ja nav ko uzrakstīt tad nerakstiet vispār komentārus hateri... Jāpriecajas, ka cilvēks vispār kko uzrakstīja kā viņam gāja copē!!!
16.novembris 2014, 19:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager