Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Aiviekstee pagaidaam veel klusums
4.novembris 2014, 13:37 | links

Brāļi vecākie - gudrākie, padalieties ar pieredzi, vai vēdzeļu vietu var izskadīt? Nu izbiedēt, izķert kā foreles copīgajā posmā? Vai tomēr noķertas zives vietā pēc laika ierodas nākamā... cik saprotu šīs tak vispār pa bariem dzīvo kad aktīvas?
4.novembris 2014, 13:33 | links

figņu dzen tie kam žēl, ka kāds palaiž mēra/nemēra vēdzeli ar āķi vēderā, nevis paņem kā viņš. un tie tipiņi te paši ir pieteikušies :)
4.novembris 2014, 10:37 | links

Fignju beidziet dzīt - ja gribat būt HUMĀNI, tad NEMAKŠĶERĒJIET!!!!
4.novembris 2014, 09:59 | links

Nav ko cepties, katram ir savs viedoklis un pie tā arī paliks. Kāds ir bijis copēt, kas notiek ar vēdzelēm?
4.novembris 2014, 08:32 | links

Nu nekas vēdzelei nenotiek, tikai iesākumā jānovērtē vai āķis nāks ārā vai nē nevajag čakarēties un izļurkāt visu rīkli. Ir dziļi, griez nost. Neviens cilvēks no pīrsinga taču nav atstiepies.

andisss, 3.novembris 2014, 16:57
Bļin salīdzinājums :D :D :D Iebliez sev kaut kur starp rīkli un kuņģi nesterilu pīrsingu kopā ar tārpu mučkuli!

sragiagiaA, 3.novembris 2014, 17:16
Nevajag to tulkot burtiski, zivs tomēr nav siltasiņu radījums. Karpu veikalos ir speciāls dezinficējošs līdzeklis. Un nav arī drausmīgi dārgs, tā kā neķer kreņķi es to ņemu līdz arī uz vēdzelēm.

andisss, 3.novembris 2014, 20:47

Sliekas viņā mērcē vai pirkstus slauki? :D

sragiagiaA, 3.novembris 2014, 23:24

Es ieleju burciņu ūdenī kur copēju.
4.novembris 2014, 08:27 | links

P/S tiem kas doma ka 80% izdzivo - jautajums ! kur zivij atrodas parejie galvenie organi ? sirds - aknas - un tt ? ja Jums iestumtu kuņģi trisžuburi un pectam pavilktu ar trosi paris km pa zemi - kurš izdzivotu ? vai taka vedzelei ( kam aknas ir zem priekšejam krušu spuram ) pie ierišanas aķis parasti traume aknu lielos asinsvadus , vai pašas aknas ! žel bet ta nu tas ir ( 45 copes gados ir dauds kas redzets )
4.novembris 2014, 00:10 | links

Un cik esmu žušus ķēris, arī viņi nobeidzas ar tiem jūsu "trauslajiem" āķiem mutē, tiesa ne 100 %, bet nobeidzas.

fish_a_man, 3.novembris 2014, 19:35

vecit man nav pretenziju pret Tevi ! paša rugta pieredze liecina ka 90% zivju ar aķi rikle aiziet boja ! tas ka palaižot (ar nogriestu aķi ) zivs aizpeld nav garantija ka izdzivo ! vienkarši beigta zivs ari zemmers dod iespeju izdzivot citai zivij ( varbut meram ) un vairo zemudens baribas bazi !
un neklausi di----us , rikojies ka taja bridi jut sirds vai sirdsapziņa + prats !
3.novembris 2014, 23:59 | links

Un cik esmu žušus ķēris, arī viņi nobeidzas ar tiem jūsu "trauslajiem" āķiem mutē, tiesa ne 100 %, bet nobeidzas.

fish_a_man, 3.novembris 2014, 19:35

Pastāsti sīkāk par savu zinātniski pētniecisko metodi bojāejas izpētē? Vai tas no sērijas tev liekās, ka atstiepj spuras.:D
Atradīšu zinātnisku pētījumu pat c&r un iepostēšu. Ar āķi rīklē liekas bija kkas ap 85% izdzīvojušo. Āķis vnk norūsē un sadalās. Atstāj kādu ēdamgumijā...
3.novembris 2014, 23:48 | links

visi tik gudri ka nav pat kopasuutiit
3.novembris 2014, 23:24 | links

Nu nekas vēdzelei nenotiek, tikai iesākumā jānovērtē vai āķis nāks ārā vai nē nevajag čakarēties un izļurkāt visu rīkli. Ir dziļi, griez nost. Neviens cilvēks no pīrsinga taču nav atstiepies.

Bļin salīdzinājums :D :D :D Iebliez sev kaut kur starp rīkli un kuņģi nesterilu pīrsingu kopā ar tārpu mučkuli!

Nevajag to tulkot burtiski, zivs tomēr nav siltasiņu radījums. Karpu veikalos ir speciāls dezinficējošs līdzeklis. Un nav arī drausmīgi dārgs, tā kā neķer kreņķi es to ņemu līdz arī uz vēdzelēm.

andisss, 3.novembris 2014, 20:47

Sliekas viņā mērcē vai pirkstus slauki? :D
3.novembris 2014, 23:24 | links

3.novembris 2014, 20:47 | links

3.novembris 2014, 19:35 | links

mhm, jūs laikam domājat , ka es no mēness esmu nokritis.. vai arī jūsu iecienītais "gaļenieks"?
Pēdejo reizi gauja pirms lietus noķēru vēdzeli, bija mēra , bet vienalga sīka.. ar visu āķi iebāzu sacokā kur viņa nomira.. un nevajag man te stāstīt, ka metals nenormāli ātri oksidējas līz tadai pakāpei, kad zivij pa muti izbirst laukā.
Tas, ka ir negodīgi cilvēki pirmkārt jau pret sevi, tā ir cita lieta...
3.novembris 2014, 19:32 | links

ko JUS cepaties - atlaist - nelaist - ar aķi - bez aķa ! gaļinieki paņems vienalga kadu ! ESIET PAšI NORMALI COPMAņI - sargajiet savas copes vietas , sargajiet savu iespejamo lomu , un ja redzat kadu ;badmiru ; zvaniet , filmejiet , dariet visu lai viņam cope parverstos par murgu !
3.novembris 2014, 19:26 | links

vajag par katru zivi kas neatbilst izmēram 250 eiro sodu un nebūs ko cepties cik ierijis kur utt. gribi būt humāns noslīpē atskabargu kā to dara foreļnieki .....
3.novembris 2014, 18:35 | links

Mjā, katru gadu ap šo laiku ierakstu šeit, ka ir noķerts arī kurkulēns ar trim pavadām mutē.
:)

beigtai zivij ir dabiski atrasties ūdenī, zivs nekāpjkrastā apglabāties.
3.novembris 2014, 17:32 | links

3.novembris 2014, 17:16 | links

3.novembris 2014, 16:57 | links

piekrītu *akmens* !

...par pavadas griezšanu runājot!
Ja cilvēciņš atnāk uz vēdzelēm un bez copenēm ar piesietām pavadām (no pītās,arī no mono,,, un ir gana daudz šādu coperu) un vairāk nekā nav līdz...ja nu vienīgi maiss,,,tad skaidrs,ka viņš nevienu neatlaidīs !
Man piem.vienmēr līdz vismaz 2 (8. gab) komplekti sagatavotu pavadu + āķi un FC spole un visi pārējie rashodnie materiāli!
3.novembris 2014, 16:29 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager