Ne velti tu esi Zilais ...marlins... bez humora izjūtas :)) ,bet ja pa nopietnam te, viens otru zin, un ne pirmo dienu un pat gadu. Speš priekš tevis zilais marlin - Gagarins te ir vairākus gadus un kad ieleca te veču pulkā .. bij jautri viņu pavilkt uz zoba:) Plikas atskaites ir garlaicīgas -- nav interesanti : vakar biju,noķēru vai aplauzos un punkts. Arī es biju uz Lielupi ,liels mēness ,salasījām Jelgavnieku sūdus gar krastu ,uztaisījām lielu ugunskuru un braucām mā. Veči - Jelgavnieki jums lielais FUI par peidirsto Lielupes krastu ,un nesakiet ka iebraucēji to dara . Gaujas krastu salīdzinot ar Lielupes pie Jelgavas salīdzināju ka izgāztuvē jācopē :(( Bet cope bij forša:)
Bralitis, 20.novembris 2013, 22:08
Oi vecīt tu nespēj iedomāties kā es esu te karojis ar tiem mēslotājiem.. Esam pat filmas uzņēmuši,priekš pašvaldībniekiem.Esam pat vilu izmetuši turpat Lielupes krastā..Nu nevar viņus izmācīt..Un te tiešaam musaro krievalodīgie,Parsvarā vietejie.. RAF zieds..Cik man ir nācies aizrādīt un iet kādu stingrāku vārdu pateikt,vienmēr tie ir krievalodīgi..
20.novembris 2013, 23:01 | links