Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Advokāt, plicis arī uz vardes? :)
8.oktobris 2012, 13:31 | links

esteem,

Mums aizrullēja mazas, bet dzīvas vardes.

Ar vēdzeli vispār ir interesanti. Ja tā konkrētajā vietā ir, tad noķert nevajadzētu būt problēmām. Lielākām vajag lielāku ēsmu. mums bija jau minētās mazās vardes. Vēl var uz zivs gabaliņu, tāpat var mēģnāt ar nēģi, veikalā pirktu vēzi un vistu ķidām.
8.oktobris 2012, 13:26 | links

Doma aizlaist 6dien uz Lielupi pirmo reizi uz Vēdzelēm. Gribēju pajautāt, kā ar iebarošanu un ko labāk likt uz āķa, uz ko labāk ņem? Āķus izmantot kā zandartam vai savādākus?
8.oktobris 2012, 13:11 | links

Kā kuru vakaru un kā kurā vietā.
Jābrauc tik un jāķer!
8.oktobris 2012, 12:39 | links

Viņās tagad nāk smuki ārā, vai vel nedaudz par agru ?
8.oktobris 2012, 11:59 | links

Īsa atskaite:

Bijām ar bračku Salacā. Sākām ap 21:00 un nosēdējām līdz kādiem 23:30.

Viens kurkulis, viens plicis un viena ap kilo.
7.oktobris 2012, 23:55 | links

kmza, viss okey, tik masina bija kaa bija :D

Hah, vakar vareja pasrmsieties :D paldies Jums vecci ar par jauko pasacienu :)
7.oktobris 2012, 22:14 | links

Pēc vakarnakts ģeniālā pasākuma Lielupes krastā, vēlos pateikties Jančukam un Bešenijam par kompāniju, izņirgtām plaušām, netīru mašīnu (sorry Jančuk), un vispār par foršo pasākumu.
7.oktobris 2012, 17:49 | links

Tur jau katru gadu vēdzeļu aktivitātes laikos ir makškernieku pilns. Lietuvieši + vietējie :)

Un ne jau pirmo reizi vēdzeles laiž iekš to up + Liep. ezerā pēc apsaimniekošanas noteikumiem katru gadu ir jālaiž vēdzeļu kāpuri, daļa no kuriem aizmigrē uz upi, daļa uz jūru un daļa marinējas tur pat apkārtnē.

Tā kā - nekā superpirmoreiz notikuša tajā nafff :)))
6.oktobris 2012, 12:25 | links

Domāju, ka jau nākamgad tur krasti būs nosēti ar copmaņiem!
6.oktobris 2012, 11:01 | links

Intelis..
Pēc pāris Gadiem būs lielā cope ;)

Prieks ka Tiek atjaunoti tādi resursi :)

Lielais Paldies....
6.oktobris 2012, 10:54 | links

Bārtas upē tika palaisti 24 tūkstoši vēdzeļu mazuļu.http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/novados/2012/10/04/izlaiz-briviba-tukstosiem-vedzelu/
6.oktobris 2012, 09:35 | links

šogad vienu esmu jau izmānijis ? Jums kkas prātīgs Ir Gaujiņā ? intresē vairāk pie cēsu apkārtenes ;) Pāris naktis jau esmu bijis bet tiaki pa kādām dažām necilām copēm)
5.oktobris 2012, 20:45 | links

es labprat pievienotos. kmza paskaties pm.
5.oktobris 2012, 20:28 | links

Droši. Sākums 16:00, ielasīsim mailes, vakaru pavadīsim zandartu gaidot un līdz ar tumsu - lotas medības!
pm atsūti savu nr. sarunāsim kur, kā un ko.
5.oktobris 2012, 19:21 | links

kmza
es laprat pieteiktos nakts extrym copei
5.oktobris 2012, 19:17 | links

Varbūt ir kāds ekstrēmists kas gribētu pievienoties rītdienas nakts copei?
Jelgava.
5.oktobris 2012, 19:12 | links

eduk, viens avots man nodeva, ka Daugavaa, nu, tur kur mans pastaigaajas, vakar paariitis jau dabuuts. Taa kaa, attieciigi-laikam tomeer viss saakas. Peec maniem noveerojumiem, tieshi septembera beigas un oktobra pats saakums parasti noziimeeja man pirmaas ljurbas.uz novemberi parasti izkrita "karstaakais" laiks to copee, ar kuru var konkureet marts un varbuut, ja veels pavasaris, arii apriilis...
5.oktobris 2012, 16:22 | links

gaidot zandartu man pieteicās 3 laba izmēra ļurbas no kurām divas par dažiem gramiem pārsita Kg robežu. Kuņģi pilnīgi tukši.
5.oktobris 2012, 15:27 | links

Paldies, brivdienās pamēģināšu.
5.oktobris 2012, 07:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager