Aaķi , tā arī izskatījās ka viņas tikko no kaut kurienes ieradušās , ņēmās pa visu līci , kā kaut kas zobos , tā krastā , aprij un atpakaļ ūdeņi , tur noteikti vairs nav ko meklēt , viss maz šogad noteikti nē , un arī 5 km rādiusā arī nē .
Gint, kā jau teicu... uz turieni biju pēdējo reizi, un ja tur vēl ūdeles... tad tā vieta tiešām jāizdzēš no arhīva!!!
Kādi tev pašam plāni uz brīvdienām un nākamās nedēļas sākumu?
kmza,man šķiet mēs beigās sapratām necopes iemeslu.Tās acis,ko es es teicu,kas spīd tumsā,bija ūdelēm.
Kad aizbrauci,redzējām veselu ūdeļu ģimeni,vismaz 3-4 gb.,kas peldēja pa visu līcīti.
Gaidu nākamo uzaicinājumu:)
Varbūt kāds var ieteikt kautko par Gauju Valmieras apkārtnē, kur labāk mēģināt vēdzeli izmānīt...un uz ko labāk ķert - naktstārpu vai arī uz sliekām ir kādas cerības...
Vakar atkal biju misā!
Nu salīdzinot ar aizvakardienu - švaki!!!
uz 6 kātiem 2 mēri un 2 zemmēri! Visi peld tālāk!
Paldies Andis47 ka atbrauci un par cepumu... garšīgs bija!!!
Gintsgg - jānēsā ugunsdzēšamais aparāts līdzi :D
Kopumā vakars bija izdevies, atpūtos labi un ar smaidu!!!
Aivits: Mjāāāā ........ laikam Jelgavā kaut kāda indīga gāze ar iedarbību uz vēdzeļu copi palaista . Tu jau esi piektais Jelgavnieks kas saslimis ar vēdzeļu copi :))
Nobļaujies te - kurš no Jelgavas ? Un būs tev i vietas i normāli skolotāji :)) Tev pie Jelgavas ir daudz vietu kur viņas ķert.
Varbūt kāds zin,kas ar vēdzeļu copi notiek Iecavas upē ap Ozolniekiem?Esmu vēdzeļu copes iesācējs,gribas izprast kur viņas ķeras Jelgavas rajonā.Misā laikam viņu tiešām nav,vairākas reizes mēģināju un bez panākumiem.