Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Es daru tā . Paceļu vēdzeli pavadiņā un apm minūti lai pakarājas . Nezinu kā viņa to dara bet kaut kādā veidā no žaunām āķis izlien,vai vismaz tādā stadijā ka ar standziņām var izķeksēt. Es nelietoju lielus āķus . Vēl šogad vienam maza izmēra āķim ar plaķenēm izlocīju galu līdzīgi kā ofsetam -vienkārši kātiņu nolocīju pa 90 grādiem .Strādā labi. Ar neierij līdz kunģim un uz butēm ar labi darbojās.
24.novembris 2011, 20:48 | links

Kola , pareizi , dzīvelīga jau viņā ir , bet kāds labums no tā , jā viņa upē mokās ar sapujušu vēderu ? Lielāko tiesu no tā var izvairīties lietojot lielākus āķus .
24.novembris 2011, 19:48 | links

Bet nu galvena doma jau gintam bija pareiza, ka tos mazos akos nevajag likt vienalga, jo daudzi jau censas lidz pedejam vinu atbrivot, bet labakais veids tomer ir nogriest auklu!
24.novembris 2011, 19:30 | links

Noskatījos kino.
Gint, dzīvelīga tā vēdzele ir. Es noķēru lielu vēdzeli ar pārplēstu kuņģi. Droši vien āķis bija uzškērdis, bet pats ar laiku izškīdis. Toties plīsums nesadzija un zarnu saturs bija pa visu vēdera dobumu. To visu es atklāju mājās, kad šo uzšķērdu un gandrīz apvēmos no smakas. Toties upē ši neizrādīja nekādas slimības pazīmes :)
24.novembris 2011, 19:17 | links

Urmaas , man jau atliek tikai lotas copēt , desas parasti bez manis norij . DDD
24.novembris 2011, 18:32 | links

Lietus būs, tā sola vismaz:-). Ziemu...būs būs nebūs nebūs. Baigi viņu negaidu:-)
24.novembris 2011, 18:31 | links

jeeska nu vabūt kāds cits labs loms gaidot ļurbiņu piesakās :))))) da i lietu ar ilgi nebūs un ziemas ar :D
24.novembris 2011, 18:28 | links

Ta nebūs šitajās brīvdienās vēl vēdzeles. Lai lieti nogāž, vēji sapūš un tad nākamajās brīvdienās.:-)
24.novembris 2011, 18:27 | links

Tāks rit piekdiena jāsāk štukot kuda padatsa kamu atdatsa :DDDD

Bralitis ta rītvakar bīdam kaut ko ?
24.novembris 2011, 18:23 | links

Gint
Uz kurieni Tu brauc,desas rīt vai lotas copēt?
:DDD
24.novembris 2011, 18:19 | links

suni nolikt desu sargāt :D
24.novembris 2011, 18:19 | links

Urmaas , Tu ko!!!!!!!!!!!!! , Larosu par sargu ????????????? Viņš taču visas desas norīs , veikalā tik daudz desu nemēdz būt . lai Larosam pietiktu un vēl pašiem pāri paliktu .
24.novembris 2011, 18:18 | links

šoperim parasti vis smagāk it sevišķi ja cepumu tā pavairāk paņēmies līdzi :DDD
24.novembris 2011, 18:16 | links

Jesska , lai viņi priecājās ka es visu vāvuļotāju bandu pa mājām izvadāju .
24.novembris 2011, 18:10 | links

Es jau zinu , eto mi prohodili , viņi dzers , desas ceps , bet man būs zivis jāķer .
24.novembris 2011, 18:07 | links

gintsgg
Tad jau Tev vēl paldies jāsaka ka neatstāja upmalā,ja jau tikai Tu noķēri:-)
24.novembris 2011, 18:05 | links

Gint,tāpēc jau tevi aicina,lai būtu kas tās pilnās tarbas aizved mājās;)))))
24.novembris 2011, 18:04 | links

Tā.Ugunskuru Bračiņa pagalmā varētu iekurt.Larosu par sargu,lai svešie nevazājās.Ja kāds gribēs kādu lotiņu noķert,tad varēs laimi meklēt turpat gravā!
:DDD
24.novembris 2011, 18:03 | links

Ja aizvedīšu uz tādu vietu -pa kuru laiku tad ugunskurs un viss pārējais ?? Tad visi sāk vilkt un pazūd kolektīvā pasākuma jēga :)))
24.novembris 2011, 18:01 | links

Balalaska
Tevis pieminētajā vietā,un netikai,uz pirmā ļadus cmuki asari kožās.
:))
24.novembris 2011, 18:01 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager