Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Bralitis no kuras puses tu pats?
24.novembris 2011, 16:50 | links

Paldies, tad jau nav jēgas dzīties.
24.novembris 2011, 16:50 | links

mions lejā zem Hes.
24.novembris 2011, 16:47 | links

Kur ir dienvidsuseja - nevaru noo=o\?Ro/ieoņ/;t';;(to uzspieda juniors :)) ....domāts bij noorientēties :)
24.novembris 2011, 16:27 | links

balalashka, kurā pusē - augšpusē vai lejpusē?
24.novembris 2011, 16:25 | links

Vakar Dienvisusejā viena zemmēra.
24.novembris 2011, 16:12 | links

Sveicināti. Ķerot butes es "pavilkos" makšķerēt uz grunteni. Tāpēc sāku interesēties par vēdzeļu copi. Esmu kurzemnieks, tapēc gribētu kādu padomu kurās upēs kurzemē vislabāk būtu sākt nodarboties ar vēdzeļu copi.
Paldies!
24.novembris 2011, 13:15 | links

Pluume nosūtīju tev pastu ar vienīgo vietu kuru zinu pie Bauskas.
23.novembris 2011, 21:24 | links

Sveiki par cik vēdzeli lidz šim neēsmu ķēris, bet par cik izlasiju ka bauskā lielupes sākumā tas ir sastopamas gribēju pajautāt kur tās meklēt upē, straujākās vietas kur dienzgan pasekls vai tomēr kur mazliet dziļāks bet ar mazāku straumi?
23.novembris 2011, 20:44 | links

Ruu > Būt labi , ja dzirdētu , ka pienāk pie upes kāds . Pienāca pilnīgi bez trokšņa . Starp pļavu un upi bija krūmi... :) .
23.novembris 2011, 20:33 | links

ja krasts bija staavs droshi ka ieveelaas iekshaa,alnis jau pa lielam taads liels lamzaks ir.Naktii visapkaart viss atdziivojas,visur kaads skraida,kaut kaadas sheptes,taa tikai pa dienu viss kluss,naktii tikai saakas rosiiba:)parasti liidzpanjemto maiziiti padalos ar zhurcinjaam krastaa,nez naktii vinji nebaidaas no cilveeka:)laikam tas liidz reizei kad kaads ko sliktu tiem nodara
23.novembris 2011, 20:26 | links

Arī viens gadījums ar alni . Klusa novembra , nakts , copenes samestas , vieta izvēlēta pie kraujas , metrus 4-5 augstas . Tur ir smuks atvars . Protams aizgāju viens , negribējās uz labām vietām vēl kādu ņemt līdzi . Iekūru ugunskuru , sagatavoju līdzpaņemtās desiņas uzcepšanai. Apkārt klusums , tīksminos par gaidāmo cienastu un vēdzeļu copi un tad skaņa it kā kāds būtu iemetis turpat netālu ūdenī granīta bluķi . Tā arī sastingu pozā taisoties likt desiņas uz ugunskura , pēc pāris sekundēm parādās lieli viļņi .Kā sameklēju bateriju neatceros , bet stara gaismā ieraudzīju ragainu galvu un spīdošu aci , pēc dažām sekundēm daleca , ka tas ir alnis . Kā jutos varat iedomāties , no tā reizes kādu laiku negāju viens … :DD !
Kāpēc alnis ielikās ūdenī ar tādu joni , nezinu varbūt no kāda muka , bet cik esmu tur bijis pēc tam , ko tādu vairāk nepiedzīvoju . Nesekoja arī viņam neviens .
Tā kā patīkamas naktis vienpatņiem un nakts copes mīļotājiem… :) !!
23.novembris 2011, 20:21 | links

Brālītim laba atmiņa :)))
Bija tāds gadījums. Alnis pa pusei peldot pa pusei brienot pāri upei sapinās manā gruntenē. Laikam āķis arī iedūrās, jo izvilka man visu auklu no spole. Kātu saglābu :)
23.novembris 2011, 19:52 | links

Paļdes Bračiņ:))
23.novembris 2011, 19:22 | links

:DDD
23.novembris 2011, 19:20 | links

Marlboro - manas koordinātes ir visa Latvija :)))

Urmās tas ir krutāk kā cūkmens !! atļaušos ar tavu atļauju ielikt te:

23.novembris 2011, 19:17 | links

mans faaters reiz ir dabuujis alnju deelj izpeldeeties.Alnene ar alneenu,siikajam zinjkaariiba,siikais lien faateram klaat a maate shnjaac un kash zemi un faateram nekas cits neatlika kaa liist upee.
23.novembris 2011, 19:15 | links

Bralit mierigi, bet mums laikam vienigi tas kordinates nesakrit, man kaut ka Gauja nevisai, man kaut ka patik mazas Vidzemes upes! Par to filozofiju, nu no ta jau var ari macities manuprat,katra compana domas u.t.t.
23.novembris 2011, 19:13 | links

ūdelei acis kā mazas lampiņas spīd :)) Esmu saticis ,klāt gan nav nākusi,vienreiz pat lūsi redzēju un šausmīgi nobijos no aļņa :)) Bebri - tā parasta lieta :)) Cik zinu pēc leģendām -ja nemaldos Kolam reiz alnis esot grunteni aizstiepis :)))
23.novembris 2011, 19:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager