Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
reiz naktii uz veedzeleem seezhot viena uudele paarbiedeeja,bet peec tam visu vakaru uzjautrinaaja.Pat veedzeles aizmirsaas:)intresanti paveerot bij.Shii pirmo reiz muuzhaa uguni ieraudzija,gribeeja pieliist tuvaak,bet dedzina un smird:)meegjina no vienas puses,tad no otras.Kad apnika,saaka shuhareet pa manaam mantaam.Kaut kur oda peec veedzeleem(3 tarbaa)Kad saprata ka nedaliishos ar shaam,pieveersaas mailju spainim:)Paaris lielaakaas ar zheeliigi ziedoju.taa jau dusmas uz tiem siikajiem meerkakjiem,bet taas acis,taas acis:))pati nevainiiba
23.novembris 2011, 19:00 | links

Sakās šausmu stāsti Brālīt ta piekdien vakarā metam šausmeni filmēt vai ar scenāriju rakstīt :DDD
23.novembris 2011, 18:56 | links

Brālīt - PM
23.novembris 2011, 18:56 | links

Ruuu tas ko tu saki - tā jau ir cita filozofija )) Arī baigi foršā . Ugunskurs ,draugi , ... nedaudz copes :)
23.novembris 2011, 18:55 | links

Braucam. Zinu visādus šausmīgus upju nostūrus .Brīžiem tiešām lukturīša gaismā baisi paliek .Citreiz kad jāiet caur kapsētu vai pa nokaltušu mežu ...tā dīvaini paliek gan :)) Bet visu to var izjust tikai ja viens pats brauc copēt .
23.novembris 2011, 18:53 | links

man gan liekas ka veedzelju cope taa ir pljaapas pie ugunskura un pa vidam satraukts skreejiens pie gruntenes(ideaalaa variantaa)
23.novembris 2011, 18:53 | links

Junior tāpēc jau tu esi juniors - bet juniori kā zināms visu laiku nēsajas :)) Man ar tiko viens mini juniors nomaucās -kārtējais zilums uz pieres :)))) Bet kad esi jau pietiekoši apdauzījies tad pienāk brīdis vēdzeļu copei :)))
23.novembris 2011, 18:48 | links

Doma laba... kamera man ir!!! braucam? :)
23.novembris 2011, 18:47 | links

Kmza :))) Vēdzeļu copi varētu uzfilmēt līdzīgi kā filmu "Blēras raganas" - tā būtu īstā filozofija vēdzeļu copes raidījumam :))
23.novembris 2011, 18:45 | links

Nu brālīt pārsmējos! :D man atkal otrādi, nevaru nosēdēt, jo nav kur acis piesiet (neko neredz) un līdz ar to laiks lēni velkās (jo ir necope)!:) ne asakas un raksti atskaites arī turpmāk!:)
23.novembris 2011, 18:43 | links

Pilnīgi piekrītu!
Vislabākais ir kad nakts vidū un klusumā esi iegrimis pārdomās par globāli svarīgajiem jautājumiem un tad visu pārrauj satracinātā zvaniņa skaņas!!! asinis sastingst!!! :)
23.novembris 2011, 18:41 | links

Vēdzeļu copes galvenā filozofija ir noslēpums.
Nakts ......,klusums..miers,nakts noslēpumainās skaņas,visādi nakts mošķi kas uzglūn un kaut kur tur ūdenī ir medniece lota ,bet krastā klusi sēž cits mednieks :)) tas drīzāk līdzinās medībām ne copei tās klasiskā izpratnē. Tā es izprotu vēdzeļu copi.Viņa mani nomierina un tai pašā laikā uzbudina daudz vairāk kā dienas cope .
23.novembris 2011, 18:37 | links

Brālīt - zelta vārdi!!!
23.novembris 2011, 18:35 | links

Es visu laiku mācos .
23.novembris 2011, 18:30 | links

Braliit vai tad ir veel kas taads ko tu vareetu iemaaciities?
23.novembris 2011, 18:27 | links

Marlboro grii filozofiju ??????? Braucam copēt - man patīk filozofēt .Varēsi daudz stundas klausīties :)))))) Es no raidījumiem gribu kaut ko iemācīties,filozofēt varam arī šeit :)))
23.novembris 2011, 18:23 | links

Tai raidiju'ma viens kurkulēns būs un vairāk nekā :DDD
23.novembris 2011, 18:10 | links

Nekad neesmu raidijumu skatijies lai redzetu zivis,bet gan lai filozofiju,dabu cilveku domas u.t.t. Zivis jau kur kamera tur nav nekad! 1 no 100 raidijumiem jau tiek paraditi tikai kaut kadi lielie eksemplari vai ari loti daudz!
23.novembris 2011, 17:52 | links

Apskatīties varēs, bet vai zivis redzēs... :D :D :D
23.novembris 2011, 17:30 | links

Nu ko sovakar,vedzelu milotajiem beidzot bus ko vismaz apskatities! Baigi gaidu ar nepacietibu, savadak reali Oltem bija viens ziema un viens Rudeni un tas ari viss!
23.novembris 2011, 16:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager