Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Abavnieks [15.12.19]: keners [15:44]: kola [55m]: Vakar nosedeju Dugava pie Keguma hes-rez.0 esma izmeginaju visu tarpus.renges,kisus ne copes

tokito, 15.decembris 2019, 10:39

Zem HES vēdzeles salasās uz nārstu. Vēl par agru.

kola, 15.decembris 2019, 12:29

Sveiks,

Neesmu ļurbu speciālists, sanāk, ja nārsts ir no janvāra līdz martam, tad precīzi jāzin viņu pulcēšanās vietas un cope var notikt caur ledus vāku. Bet kā ar žoru tajā laikā. Kā sastāv ar copi lejup Rīgas hesa...

Pravietis, 15.decembris 2019, 12:59
Daugavā zem Rīgas HES un uz leju ir maz vēdzeļu (kaut gadus 3-4 atpakaļ ielaida vienu porciju Sausajā Daugavā), tā kā mērķtiecīgi sēdēt nav jēgas. Man daudzu gadu laikā tikai viena vēdzele (1,2 kg). Droši vien ir lokāli punkti, bet es neesmu uzgājis. Diezgan laba vieta pie pašas Rīgas ir Juglas kanāls – savieno trīs lielus ezerus.

Nārsts apetīti šamām nemaitā :)))Esmu redzējis bildes, kuras it kā ir taisītas pirms 2 gadiem, sausajā Daugavā, uz aci izskatījās ap 30 vedzelēm, svarā no 1kg un uz augšu un daudz spožie! Tas viss protams tīklā :(Vēdzeles tīklā?
Nēģus ar ķer ar tikliem, nezinaji?
15.decembris 2019, 16:53 | links

Abavnieks [15.12.19]: keners [15:44]: kola [55m]: Vakar nosedeju Dugava pie Keguma hes-rez.0 esma izmeginaju visu tarpus.renges,kisus ne copes

Sveiks,

Neesmu ļurbu speciālists, sanāk, ja nārsts ir no janvāra līdz martam, tad precīzi jāzin viņu pulcēšanās vietas un cope var notikt caur ledus vāku. Bet kā ar žoru tajā laikā. Kā sastāv ar copi lejup Rīgas hesa...

Daugavā zem Rīgas HES un uz leju ir maz vēdzeļu (kaut gadus 3-4 atpakaļ ielaida vienu porciju Sausajā Daugavā), tā kā mērķtiecīgi sēdēt nav jēgas. Man daudzu gadu laikā tikai viena vēdzele (1,2 kg). Droši vien ir lokāli punkti, bet es neesmu uzgājis. Diezgan laba vieta pie pašas Rīgas ir Juglas kanāls – savieno trīs lielus ezerus.

Nārsts apetīti šamām nemaitā :)))Esmu redzējis bildes, kuras it kā ir taisītas pirms 2 gadiem, sausajā Daugavā, uz aci izskatījās ap 30 vedzelēm, svarā no 1kg un uz augšu un daudz spožie! Tas viss protams tīklā :(Vēdzeles tīklā?
Aga
15.decembris 2019, 16:46 | links

keners [15.12.19]: kola [55m]: Vakar nosedeju Dugava pie Keguma hes-rez.0 esma izmeginaju visu tarpus.renges,kisus ne copes

Sveiks,

Nārsts apetīti šamām nemaitā :)))Esmu redzējis bildes, kuras it kā ir taisītas pirms 2 gadiem, sausajā Daugavā, uz aci izskatījās ap 30 vedzelēm, svarā no 1kg un uz augšu un daudz spožie! Tas viss protams tīklā :(
Vēdzeles tīklā?
15.decembris 2019, 16:31 | links

kola [15.12.19]: Vakar nosedeju Dugava pie Keguma hes-rez.0 esma izmeginaju visu tarpus.renges,kisus ne copes

Sveiks,

Nārsts apetīti šamām nemaitā :)))
Esmu redzējis bildes, kuras it kā ir taisītas pirms 2 gadiem, sausajā Daugavā, uz aci izskatījās ap 30 vedzelēm, svarā no 1kg un uz augšu un daudz spožie! Tas viss protams tīklā :(
15.decembris 2019, 15:44 | links

Vakar nosedeju Dugava pie Keguma hes-rez.0 esma izmeginaju visu tarpus.renges,kisus ne copes

Sveiks,

Nārsts apetīti šamām nemaitā :)))
15.decembris 2019, 15:37 | links

Pravietis [14.12.19]: Šovakar nolaidām uz ļurbu. Bij tak līdz i salaks, i reņģis. A pat nēģis un centralkas ķīsis. Nu un tīģergarnele.

No 5 vakarā, līdz 8 vakarā notupījām. Nekas jau dižš. Vējš sejā,utt.

Nu savs ļurbiš ir. Plus BONUSS, jūrmalā sapalu nebiju dabūjis.
Citādi.. Laikam nav vairs tie gadi, kad bija luste sēdēt un gaidīt to ļurbu gājienu.

A ūdens zems, straume nekāda. Dzidrs ar. Tas tiem sludinātājiem, ka viss slikti.

A salūts mums tīri ok!

Katram noķert savu ļurbu!

Abavnieks, 14.decembris 2019, 23:42
Man līdz lieljūrai 200 - 240 km., tā kā brauciens kā svētki. Skatos Tavu nakts peizāžu un nevaru atšifrēt kur....Lielupe vai.
Lielupe jūrmalā
15.decembris 2019, 14:26 | links

Vakar nosedeju Dugava pie Keguma hes-rez.0 esma izmeginaju visu tarpus.renges,kisus ne copes

Sveiks,

15.decembris 2019, 12:59 | links

15.decembris 2019, 12:29 | links

tokito [15.12.19]: Vakar nosedeju Dugava pie Keguma hes-rez.0 esma izmeginaju visu tarpus.renges,kisus ne copes
Kur copēji?Licenzētajā zonā?
15.decembris 2019, 12:00 | links

15.decembris 2019, 10:39 | links

Šovakar nolaidām uz ļurbu. Bij tak līdz i salaks, i reņģis. A pat nēģis un centralkas ķīsis. Nu un tīģergarnele.

Citādi.. Laikam nav vairs tie gadi, kad bija luste sēdēt un gaidīt to ļurbu gājienu.

A ūdens zems, straume nekāda. Dzidrs ar. Tas tiem sludinātājiem, ka viss slikti.

A salūts mums tīri ok!

Abavnieks, 14.decembris 2019, 23:42

Man līdz lieljūrai 200 - 240 km., tā kā brauciens kā svētki. Skatos Tavu nakts peizāžu un nevaru atšifrēt kur....Lielupe vai.
14.decembris 2019, 23:48 | links

Šovakar nolaidām uz ļurbu. Bij tak līdz i salaks, i reņģis. A pat nēģis un centralkas ķīsis. Nu un tīģergarnele.

A salūts mums tīri ok!

14.decembris 2019, 23:42 | links

Pravietis [8m]: Kas notiek ar ļurbu pēdējos gados. Dzirdēju, ka Ventā šogad vienu reizi kaut ko vīri esot dabūjuši, kad līmenis vēl bija. Pagajušo gadu nepaspēju - vāks bija virsū. Kā saprotu rezultāti arī bija slikti. Skatos, ka šogad kamēr nav vāks došos vēl uz lieljūru pēc plēsoņas, ja tik štruntīgi.Jūs tur baigi dodaties pēc bonusiem.. :D cik var lasīt :D

Abavnieks, 14.decembris 2019, 23:32

Pēdējo reizi jūrā pa nakti, 1,5 stundas laikā divas dvīņu māsas doršas, katra pa 900 gr. Konkrēti prikorms uz mencu. Tā kā boņuki neizpaliek, kas pacenšas. Bet ar doršām pilnīgs vāks, paziņas arī neko.......
14.decembris 2019, 23:40 | links

Pravietis [14.12.19]: Kas notiek ar ļurbu pēdējos gados. Dzirdēju, ka Ventā šogad vienu reizi kaut ko vīri esot dabūjuši, kad līmenis vēl bija. Pagajušo gadu nepaspēju - vāks bija virsū. Kā saprotu rezultāti arī bija slikti. Skatos, ka šogad kamēr nav vāks došos vēl uz lieljūru pēc plēsoņas, ja tik štruntīgi.
Jūs tur baigi dodaties pēc bonusiem.. :D cik var lasīt :D
14.decembris 2019, 23:32 | links

Kas notiek ar ļurbu pēdējos gados. Dzirdēju, ka Ventā šogad vienu reizi kaut ko vīri esot dabūjuši, kad līmenis vēl bija. Pagajušo gadu nepaspēju - vāks bija virsū. Kā saprotu rezultāti arī bija slikti. Skatos, ka šogad kamēr nav vāks došos vēl uz lieljūru pēc plēsoņas, ja tik štruntīgi.
14.decembris 2019, 23:27 | links

Gaujā divus uz tumsiņu dabūju. Mazuļi. Kāds vēl pa gauju šodien?
14.decembris 2019, 21:51 | links

Lielā Jugla pa nullēm, pat bez piesitiena.Pie šādiem laikapstākļiem vajadzēja būt aktivitātei.

V.Zandarts, 14.decembris 2019, 21:45

Man L.Jugla jau pagājušogad bija pa nullēm, ne piesitiena ( Norakstīju uz karsto vasaru, šogad diemžēl arī pagaidām pa nullēm.
14.decembris 2019, 21:50 | links

Lielā Jugla pa nullēm, pat bez piesitiena.Pie šādiem laikapstākļiem vajadzēja būt aktivitātei.
14.decembris 2019, 21:45 | links

Vakar Lielupe, bik zem Jelgavas, laiks labs - ap nulli, mērens vējš, mēness aiz makoņiem, brīžiem nedaudz sniga. biju viens, cik tālu sniedzas skats, tapē nav ar ko salīdzināt, bet... nevienas copes!
13.decembris 2019, 08:22 | links

Sestdien biju Lieupē pie Slokas uz vēdzelēm,laiks riebīgs.vējš.lietus.nulle.blakus copmaņiem tāpat...
11.decembris 2019, 22:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager