Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
24.pa vakaram Aiviekstē pa 3 stundām 200g un 350g bēdīgi, ka tik siltas naktis gaidam mīnusus
25.oktobris 2011, 16:12 | links

Njā...pirmais izgājiens varētu būt garām - jāgaida bargāks laiks. Es domāju pirmo mēģinājumu ne agrāk kā 18.11, kaut arī jau vakar visas parpalas vienviet saliku un sistēmas sakārtoju. Silts jau pagaidām - pareizais laiks, kad ūdens tik daudz atdzisis, ka skalojot rokas, tas no aukstuma tā savādi dedzina roku ādu...
25.oktobris 2011, 14:12 | links

par vilkiem runaajot:)))aizpagaajusho ziem bija man viens gadiijums.Taa kaa senchi dziivo pie Aiviekstes arii ziemaa kjeru veedzeles.Tur taa mazapdziivots vispaar un netaalu ir purvi.Tad es ar sleepeem aizmaucu uz zinaamaam vietaam un seezhu uz ledus.Vienaa reizee seezhu,uz galvas fanariks,pa kaadai veedzelei panjem,nakts burviiga zvaigzhnjota ap kaadiem miinus 10 graadiem.Seezhu klusumaa un priecaajos,te dzirdu krastaa zars nokrakshkj.Pagriezhu galvu un skatos krastaa divas zaljas lampinjas spiid,saprotu ka suns tas nav.Taa jociigi palieki,bet neko seezhu taalaak,pa briidim pagriezhu galvu uz lampinju pusi.Attaalums liidz tam krastam kaadi 300m.Un ieveeroju ka pa briitinjam lampinjas pietuvojas man.Paliek arvien eermiigaak.Peec kaadaam 10min skatos jau kaadi 50m no manis.Skatos oshnjaa gaisu un mani uzmaniigi veero,tad jau es neiztureeju,liidzi man cirviitis somaa,lai aalinjgjus paplashinaatu.Pieceelos kaajaas un uzkliedzu,vaardsakot paaris triisstaaviigos:)un ta ka shis dieba atpakalj mezhaa.Patiesiibaa pieaugusham veselam cilveekam vilks nekad neuzbruktu,aciim redzot vinjam taa mana nekustiigaa seedeeshana likaas aizdomiiga,varbuut ievainots vai kaa:)Ak jaa pirms nedeeljas es atradu kaiminju suni taa smuki apgrauztu,galva tikai bija palikusi,bet kaulinji tieshaam smuki apskrubinaati balti.Bet nu cope ir cope un shie staasti ir vairaak prieksh ugunskura seezhot kompaanijaa uz veedzeleem.
25.oktobris 2011, 12:13 | links

Nu ko, pirmais žors garām. Tagad vajag vienu kārtīgu aukstuma vilni. Kas zin precīzus punktus, tie jau vēl vilks :)
25.oktobris 2011, 11:50 | links

vienkaarshi tiko rijaas visaas malaas,tagad gulj un gremo kas sariits
25.oktobris 2011, 11:17 | links

Jā, podtverždaju, manā rīcībā esošās ziņas arī apliecina vēdzeļu apetītes trūkumu Latgales ūdeņos. Rodas pat iespaids, itkā šīs visas izmirušas :( ... Bet nu patiesība ta vecās, ka mūsu puses viedzelis ir baigi konservatīvās un ņem tikai tiešām īstajā šo aktivitātes laikā, nav šīs tik progresīvas, netradicionālas utt. kā tās ļurb', kunceles un citas ;DDDDDDDDDDDD...
25.oktobris 2011, 11:09 | links

Latgales puse pilniga nulle,laikam pie vainas bezvejs kas te valda jau treso dienu!
25.oktobris 2011, 10:29 | links

Vakar līdz 21 nosēdēju, nu nikā nebija ... ēsma nēgis, tārpi . Vieta -Līvas upe.
25.oktobris 2011, 10:22 | links

Vakardienas vakars no 19.30-00.40,upe Rūja,ēsma dažāda,veidus neminu lai kāds(i)atkal nepietaisītu n-tās lapas ar stūlbiem komentiem,sevis pašapliecināšanai.Rezultāts, pilnīga nulle,ir doma ,ka pie vainas varētu būt strauja temperatūras maiņa, palicis diezgan vēss pa naktīm.
25.oktobris 2011, 10:17 | links

Iemetu lakricas tabletīti zem mēles, ar labu nakti :) Lai labi ķeras vēdzeles un citas zivis- būsim saprātīgi izteikumos un attieksmē ;)
25.oktobris 2011, 00:16 | links

Pulverītis tikai Tev , tradīcijas nedrīkst pārkāpt un man viņš nav tik daudz , lai es varētu viņu bārstīt kur pagadās .
25.oktobris 2011, 00:09 | links

Pulverīti uzbērt neaizmirsti...
24.oktobris 2011, 23:58 | links

BUMA BLITKAS MAN IR , BŪS JĀPAMĒĢINA ZIEMĀ KĀDU VĒDZELI UZ TĀM DABŪT , JĀ JAU SAMS ŅĒMA TO BLITLU , KĀPĒC LAI VĒDZELE NEŅEMTU ?
24.oktobris 2011, 23:55 | links

Smukas jau tās vēdzeles eMKam :)
24.oktobris 2011, 23:33 | links

Patreiz vēl nevaru - ilgāk par 2 dienām vēl nevaru būt prom . Juniors aug :)))
24.oktobris 2011, 23:25 | links

Kāds tur vēl 'čļens',vai četreiz aizbraukt uz Peipi,vai vienreiz uz nedēļu uz Zviedriju,tas pats vien sanāk...
24.oktobris 2011, 23:24 | links

Nē eMka no sākuma es pie tevis uz eldorado - tu mani apmācīsi -tad tu iedzersi (es nedzeru) tad brauksim uz Gauju :)))
24.oktobris 2011, 23:22 | links

Bralitis, es te vienu buidīti ielikšu (skat iekš bildēm :D), iekš to ziem cop, nu tā lai nevajadzētu cepēties, labprāt aizbrauktu to Gauju uzsmeķēt un varbūt arī ko ierādīt :)
24.oktobris 2011, 23:19 | links

tu arsalīdzināji Toni členu ar pirkstu :))) Man Peipuss tuvāks . Jau sākām sniega moci riktēt uz copi:)) Jau pa vakariem spainī ar bļitkām un mormiškām treniņi iet pilnā sparā :))))) Es zinu ka tepat Gaujā mani gaida lielā kura pagāšgad aprāva 0,4 auklu :)) Man viņa mieru neliek :)) Bet protams ,iespējams ka aizbraukšu .
24.oktobris 2011, 23:16 | links

Bračiņ,līdz Zviedrijai ar esi gatavs?
24.oktobris 2011, 23:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager