Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Emka saprotu ka esi hiper meistars - aizbraukšu pie tevis un ja būsi batonus saspraudis - dabūsi pudeli gudrības dziru izdzert:))) Ja man nebūtu pašam pietiekoši saprašanas un pieredzes tad ticētu - kamēr pats nenoķeršu - neticu un viss !!!!
24.oktobris 2011, 23:06 | links

Esmu Gaujā i grabinājis,i klapējis ,i uz ausīm stāvējis ziemā uz rudens vēdzeļu takām - ne viena piesitiena :((( Kad pienāks ziema - uzaiciniet ,aizbraukšu - gribu redzēt - 14 un 50 un ne mazākas par kilo izvilktās uz ledus :))) Tikai diemžēl kad aizbraucu - 99% parasti tā izrādās tukša diršana . Teicu jau reiz - galvenais nediršiet sev - tas nāk atpakaļ. Gaidīšu ziemu un uzaicinājumus :)))
24.oktobris 2011, 23:03 | links

Bralitis :D ķert ir jāmāk ;) Ir bļitka, bet īpaša, spēle - atkal īpaša- viss ir savādāks, patīk man vērot ļaudis, kas kaut ko dara- karina ūdas, n-tos srtiķus, kaut ko rausta, tad notinas... :D
24.oktobris 2011, 23:03 | links

Ja ar bļitku vai džigu,vai lielu murmišku ,tad ākis parasti būs lūpā,jo vēdzele jau nerij uzreiz alkatīgi iekšā,bet sākumā pažļambā.
24.oktobris 2011, 23:02 | links

Protams ,ka katrā reģionā nārsta laiks var būt nedaudz atšķirīgs.
24.oktobris 2011, 22:57 | links

es ziemaa,ja Aiviekstee ledus ljauj uz dzhiga ar raudas filejinju pa grunti pakalpeeju,rezultaati mani paarsteidza.Pirmajaa reizee 12 meera veedzeles,protams viss likuma ietvaros,nekaadas galjas raushanas un no ledus patika tas ka aakjis 99% luupaa,liidz ar ko nekaadas lielaas satraumeeshanas.
24.oktobris 2011, 22:55 | links

toni austrum vidzemee ziema atnaak aatraak.Latvija ir maza,bet taa atshkjiriiba reizeem ir ljooti liela
24.oktobris 2011, 22:52 | links

Emka tas tev kurzemē viņas tādas pi..līgas :)) Te tas notiek apm.tajā pašā laikā kad peipusā - nedaudz ātrāk. Ar bļitku te var onanēt atsperdamies - nekas nenotiek .Vismaz šejienes vēdzeļnieki man neviens zināmais uz bļitku nav vēdzeli dabūjis Gaujā un tuvākajās upēs . Jums tur ir cita pasaule - te cita .
24.oktobris 2011, 22:52 | links

Nu ja ,decembrī vēdzeļu tēviņi jau varētu sākt ganīties pa nārsta sērēm un gatavot vietu nārstam,bet nārsts gan jau tik tuvāk februārim.
24.oktobris 2011, 22:46 | links

Atļaušos speciālistu sarunās iejaukties, dziļi paklanoties atvainojos...
Vēdzeles jau janvāra sākumā/pusē ir tukšas, ir vēl nedabūjoši tēvokļi, bet maziņi- tas kurzemē.
Šīs zivis ķeru, teiksim patīk ķert tikai no ledus- tas ir sava veida process un zināšanu pārbaudījums. Only bļitka, nekādu dzīvo vai striķīšu no āliņģiem. Nekādas pirotehnikas un svecīšu vakara. Klusums, tumsa un saruna ar gultni, bļitku un zivi.
Patīk, ir panākumi, vajag saprast shematiku, atrast jaunas vietas- būs vēl labāk!
24.oktobris 2011, 22:42 | links

Braaliit es ljoti labi zinu kad naarsto veedzeles:)taas var iznaarstot arii decembrii viss atkariigs no uudens temperatuuras,bet ne jau par to ir runa,vienkaarshi,jo tuvaak naarsts,jo vairaak taas sakoncentreejas atsevishkjaas vietaas.Runaaju vairaak par Aivieksti,varbuut ar no juuras migreejoshaam ir drusku citaadaak,bet Aiviekstee ja zini naarsta vietu,tad var kjert liidz pat naarstam un arii drusku peec taa,peec tam taas atkal izkliist.
24.oktobris 2011, 22:38 | links

Pēc šitāda čata,ir skaidrs,ka lotes neķerās.Visi sēž netā.:))
24.oktobris 2011, 22:23 | links

Ginča,to pulverīti neizšiverē,vēdzēlēm smeķos,tik skaties ka šamās azartā nesāk to pliko zīžļāt...:D Jābrauc,žors ir ,tik jautājums vai vēl pa atklāto ūdeni, vai no ledus,izdomā kad būsi nobriedis.
24.oktobris 2011, 22:23 | links

Ruu man atbilīgais režīms - es tad kad neķeru vēdzeles citreiz pat pa naktīm strādāju. Pa dienu ar strādāju un gaidu vakara copi :))) Tev kā dabas draugam varu pačukstēt ka vēdzeles pie mums nārsto janvārī - februāri . Viņām līdz nārstam kā tev un man līdz jaungadam :)))
24.oktobris 2011, 22:22 | links

Te jau arī parādās interesanta tēma - varbūt vēdzeles tikai pavasarī vajadzētu atļaut ķert, pēc nārsta ?

Žēl, ka man nav brīvs, labprāt ar pulverīšiem, pusstopiem un dabas draugiem tiktos upes krastā :)
24.oktobris 2011, 22:20 | links

man gan domāt ,ka viņas i vēl tuvu nav nārsta stadijai.....
24.oktobris 2011, 22:18 | links

Bralit man riit briivdiena un tev?
24.oktobris 2011, 22:17 | links

Megafox , ZVIEDRIJĀ MAZO NAV , TUR PAR MAZAJĀM 3,5 KG UZSKATA , tas pulverītis man Tonim jāiebaro un tas nav kokains .
24.oktobris 2011, 22:16 | links

Ruu bet manuprāt tev jāiet gulēt :)))))))))))))
24.oktobris 2011, 22:16 | links

manupraat veedzeles jau saak koncentreeties naarstu vietaas
24.oktobris 2011, 22:15 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager