Bralitis, es te vienu buidīti ielikšu (skat iekš bildēm :D), iekš to ziem cop, nu tā lai nevajadzētu cepēties, labprāt aizbrauktu to Gauju uzsmeķēt un varbūt arī ko ierādīt :)
tu arsalīdzināji Toni členu ar pirkstu :))) Man Peipuss tuvāks . Jau sākām sniega moci riktēt uz copi:)) Jau pa vakariem spainī ar bļitkām un mormiškām treniņi iet pilnā sparā :))))) Es zinu ka tepat Gaujā mani gaida lielā kura pagāšgad aprāva 0,4 auklu :)) Man viņa mieru neliek :)) Bet protams ,iespējams ka aizbraukšu .
Emka saprotu ka esi hiper meistars - aizbraukšu pie tevis un ja būsi batonus saspraudis - dabūsi pudeli gudrības dziru izdzert:))) Ja man nebūtu pašam pietiekoši saprašanas un pieredzes tad ticētu - kamēr pats nenoķeršu - neticu un viss !!!!
Esmu Gaujā i grabinājis,i klapējis ,i uz ausīm stāvējis ziemā uz rudens vēdzeļu takām - ne viena piesitiena :((( Kad pienāks ziema - uzaiciniet ,aizbraukšu - gribu redzēt - 14 un 50 un ne mazākas par kilo izvilktās uz ledus :))) Tikai diemžēl kad aizbraucu - 99% parasti tā izrādās tukša diršana . Teicu jau reiz - galvenais nediršiet sev - tas nāk atpakaļ. Gaidīšu ziemu un uzaicinājumus :)))
Bralitis :D ķert ir jāmāk ;) Ir bļitka, bet īpaša, spēle - atkal īpaša- viss ir savādāks, patīk man vērot ļaudis, kas kaut ko dara- karina ūdas, n-tos srtiķus, kaut ko rausta, tad notinas... :D
es ziemaa,ja Aiviekstee ledus ljauj uz dzhiga ar raudas filejinju pa grunti pakalpeeju,rezultaati mani paarsteidza.Pirmajaa reizee 12 meera veedzeles,protams viss likuma ietvaros,nekaadas galjas raushanas un no ledus patika tas ka aakjis 99% luupaa,liidz ar ko nekaadas lielaas satraumeeshanas.
Emka tas tev kurzemē viņas tādas pi..līgas :)) Te tas notiek apm.tajā pašā laikā kad peipusā - nedaudz ātrāk. Ar bļitku te var onanēt atsperdamies - nekas nenotiek .Vismaz šejienes vēdzeļnieki man neviens zināmais uz bļitku nav vēdzeli dabūjis Gaujā un tuvākajās upēs . Jums tur ir cita pasaule - te cita .