Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
No sakuma jau biju priecigs vispar par pirmajiem zemmeriem,kuriem atlavos pat neurket ieksas,bet vienkarsi nogriezu auklu! Bet si, laikaum jau vecais stasts par iesaceja veiksmi! Bet vietina tiesam superiga! Zivs vedera grundulisu jura, pat saskaitit nevar, kakis gan ar visam ieksam nesmade ari vinam labums :)
17.oktobris 2011, 22:16 | links

JanisZ666 2.1 kg tā jau smuka! Apsveicu!
17.oktobris 2011, 22:08 | links

Tagad tirisu, varesu papetit baribas bazi :)
17.oktobris 2011, 21:56 | links

Sakuma,gribeju pateikt paldies tiem veciem kas atrakstija,paris vietinas un lava man tikt pie pirmas vedzeles (Kopuma 3 vedzeles divi zemmeri kuru del bija jagriez nost aki) ! No rita sakeru vairakas sikas zivtinas, raudas un asarisus veikala nopirku 2vezus + naktstarpi! Saku 17:00 divi kati un esmas vezis,naktsraprs, rauda un asaritis,ta teikt lai ir izvele! Pirmo zemmeru nokeru 18:30 pec tam 19:00 un tad nu pati lielaka 20:20 un pirma mera 65cm un 2.1KG Interesantakais, ka visas panema uz veza galas aka, vispar par vezi nebutu pat iedomajies,ja nepateiktu, varbut jau sakritiba,kas to lai zina,tikpat labi varbut veiksmigs AKIS :) ! Diemzel beidzu 21:00,jabut majas! Paldies velreiz par vietu un visu parejo veciem! Seit noteikti brauksu un brauksu jau nakamajas dienas!
17.oktobris 2011, 21:56 | links

TEV neveicas!
17.oktobris 2011, 21:28 | links

kola, man tas ir asiniis,muzhdien iekuljos meeslos,reiz vasaraa ieripoju pa stavu krastu udenii,iesledzies guljammaisaa.Rokas ieksha gar saniem,gandriiz nosliiku godiigi.Tad nostiepu shnjori starp diviem kokiem un zhaveju savu guljammaisu.Nostraadaaja signalizators es skrienot piecirst ar kaklu aizkeros aiz savas shnjores,kedas gaisaa.Nedelju nevareeju parunat,uz kakla zilums ka no cilpas buutu nonemts:)
17.oktobris 2011, 21:07 | links

Brālīt, tas mani iepriecina:) Šī vasara nebija tik karsta kā divas iepriekšējās un arī trīs gadu cikls beidzies.
17.oktobris 2011, 21:06 | links

Protams. Ja ir pilnmēness un uz vēdzeļu taku krīt ēna - tad cope ir .tikai švakāka bet ir.Izskatās uz nedēlas vidu būs pavisam jauks vēdzeļu laiks. Es ar pēc pēdējo dienu piedzīvojumiem nedaudz apslimis ,šodien rīt paārstēsies ,pastrādās un sākot ar ceturtdienu atkal ieniršu tumsā :))
Kola viens sēž manā vecajā vietā un ķer vēdzeles šovakar - nemaz tik maziņas nav kā tu man rakstīji.Nu tu saprati :))
17.oktobris 2011, 21:01 | links

Ēnā viss notiekās, bet vajag tiešām dziļu ēnu. Traucē tiešā gaisma.
17.oktobris 2011, 20:56 | links

bral.bet kaa tad ar meenesi?tatad skaidra laikaa arii var cereet uz labu copi,mana vieta atrodaas mezhaa,un koki aizsedz meenesi un ir galiigi tumsh lidz pat pusnaktij.tam man liekas arii ir savs labums
17.oktobris 2011, 20:53 | links

Alien, malacis, tāda ir vēdzeļcope :))))
Tev jau pilns komplekts oktobrī, bet, kas būs novembrī, decembrī, kad upes krasti apledojuši vai visi meža ceļi pieputināti un špūres nav :)
17.oktobris 2011, 20:52 | links

man ar bija bail kad viegls drebulis parādījās kā uz saaukstēšanos, domāju ka būs "dārgā" vēdzele, bet ptfu ptfu pltfu viss ok, ar taviem "jautrajiem" piedzīvojumiem nevar ne salīdzināt
17.oktobris 2011, 20:49 | links

Aliens tas bij labi :))) Tāda ir vēdzeļu cope :)) Manējais suns ar norij visu paiku -pat zivs gabaliņus ...... un vēl peldas naktī :))

cik sazvanos ar vienu vēdzeļnieku -viņam ar viss notiek šovakar. un diezgan labi .
17.oktobris 2011, 20:38 | links

Vakar pus Riigas izvazaaju kamer atradu veezhus,aizbraucu uz copi un kamer gaish,sadaliju tos pa gab. ko likt uz aakja.Gabalinjus saliku traucinja un kamer gatavoju sistemas,mans suns apeeda visus veezha gab. pa tiiro.Paliku es sliekam vien,ap 21.00 viens zemmers,tad es pasliideju un iekritu uudenii.Slapsh ka zurka aizbraucu maajaas,izdurot pa celju riepu,kuru mainiju slapjas drebees pie 0 gradiem.Tagad seezhu punkjains ,ietinies segaa:)
17.oktobris 2011, 20:28 | links

Es zvanīju vēl nebij - sapratu ka sēd kur es lielo dabūju :))
17.oktobris 2011, 20:16 | links

Jā jā, varu apliecināt. Es tagad, kad braucu ciemā pie B. -vienmēr pašam savs alkohols drošības pēc līdz :)

PS. Akmens jau vienu dabujis, sēžot manā vecajā stūrī.
17.oktobris 2011, 20:00 | links

kmza - neviens kas viņu provējis pēc tam vairs nekad neko stiprāku par ūdeni vairs nedzer.Padomā pirms izsaki vēlēšanos :))))
17.oktobris 2011, 19:42 | links

Es gribu gudrs palikt! ES!!! :D :D :D
17.oktobris 2011, 19:35 | links

Bračiņ,to ka Tu ir skops ,es nojautu,bet ka tik....,man jau vairs negribas noprobēt...D.
17.oktobris 2011, 18:08 | links

Vēdzeles ir ,ķīniešu gudrības dzira ar vēl ir.Katrs kas viņu dzēris paliek tik gudrs ka otreiz vairs viņu nedzer :))
17.oktobris 2011, 17:38 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager