Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Ēnā viss notiekās, bet vajag tiešām dziļu ēnu. Traucē tiešā gaisma.
17.oktobris 2011, 20:56 | links

bral.bet kaa tad ar meenesi?tatad skaidra laikaa arii var cereet uz labu copi,mana vieta atrodaas mezhaa,un koki aizsedz meenesi un ir galiigi tumsh lidz pat pusnaktij.tam man liekas arii ir savs labums
17.oktobris 2011, 20:53 | links

Alien, malacis, tāda ir vēdzeļcope :))))
Tev jau pilns komplekts oktobrī, bet, kas būs novembrī, decembrī, kad upes krasti apledojuši vai visi meža ceļi pieputināti un špūres nav :)
17.oktobris 2011, 20:52 | links

man ar bija bail kad viegls drebulis parādījās kā uz saaukstēšanos, domāju ka būs "dārgā" vēdzele, bet ptfu ptfu pltfu viss ok, ar taviem "jautrajiem" piedzīvojumiem nevar ne salīdzināt
17.oktobris 2011, 20:49 | links

Aliens tas bij labi :))) Tāda ir vēdzeļu cope :)) Manējais suns ar norij visu paiku -pat zivs gabaliņus ...... un vēl peldas naktī :))

cik sazvanos ar vienu vēdzeļnieku -viņam ar viss notiek šovakar. un diezgan labi .
17.oktobris 2011, 20:38 | links

Vakar pus Riigas izvazaaju kamer atradu veezhus,aizbraucu uz copi un kamer gaish,sadaliju tos pa gab. ko likt uz aakja.Gabalinjus saliku traucinja un kamer gatavoju sistemas,mans suns apeeda visus veezha gab. pa tiiro.Paliku es sliekam vien,ap 21.00 viens zemmers,tad es pasliideju un iekritu uudenii.Slapsh ka zurka aizbraucu maajaas,izdurot pa celju riepu,kuru mainiju slapjas drebees pie 0 gradiem.Tagad seezhu punkjains ,ietinies segaa:)
17.oktobris 2011, 20:28 | links

Es zvanīju vēl nebij - sapratu ka sēd kur es lielo dabūju :))
17.oktobris 2011, 20:16 | links

Jā jā, varu apliecināt. Es tagad, kad braucu ciemā pie B. -vienmēr pašam savs alkohols drošības pēc līdz :)

PS. Akmens jau vienu dabujis, sēžot manā vecajā stūrī.
17.oktobris 2011, 20:00 | links

kmza - neviens kas viņu provējis pēc tam vairs nekad neko stiprāku par ūdeni vairs nedzer.Padomā pirms izsaki vēlēšanos :))))
17.oktobris 2011, 19:42 | links

Es gribu gudrs palikt! ES!!! :D :D :D
17.oktobris 2011, 19:35 | links

Bračiņ,to ka Tu ir skops ,es nojautu,bet ka tik....,man jau vairs negribas noprobēt...D.
17.oktobris 2011, 18:08 | links

Vēdzeles ir ,ķīniešu gudrības dzira ar vēl ir.Katrs kas viņu dzēris paliek tik gudrs ka otreiz vairs viņu nedzer :))
17.oktobris 2011, 17:38 | links

Bračiņ,nenovirzies no tēmas-....VĒDZELES !
17.oktobris 2011, 17:26 | links

Morē ir strausi - atved olu ,uzcepsim lasi strausa olā :))))
17.oktobris 2011, 17:21 | links

Nu re kā mans ņuhs nostrādāja,braukšu uz Mori ,noteikti pieskriešu....
17.oktobris 2011, 17:16 | links

Dzīvoju tieši pretējā pusei TV tornim :)) Pa vidu liela grava ar upīti kurā laši nārsto . ņem dakšu ,nē murdu - tos drīkstot likt(pilna daugava) ,,brauc šurp :)))
17.oktobris 2011, 17:12 | links

Bračiņ,-Sigulda,Gaujas līcis N-6 pie televīzijas torņa?
17.oktobris 2011, 16:53 | links

Brauc tik šurp :))
17.oktobris 2011, 16:43 | links

Bračiņ,kurš ta īsti te lecas,-grunteni iemest prāta daudz nevajag...,un ja man ir ar ko salīdzināt ,tad kādēļ gan ne?Labāk uzaicini uz tām Gaujas ļurbām,moška sazapasēs...,pie reizes tavu ķīniešu kandžu noprovēsim...:D.
17.oktobris 2011, 16:42 | links

Te jau aiziet īsto copmaņu stāsti :)))) Man 2,5 kg bet man 3,5 ,man nemaz mazākas par puskilo klāt nenāk !!!! Dirsēji !!!!! :))) Bet man pīrsings galā :))) Tikai kad reāli ar kādu kopā aizbrauc uz copi kur ķeras nemazāk kā kiloškas -nezin kāpēc kurkuļi nāk ārā . Vismaz sev nemelojiet par tiem super lomiem :))) Latvijā lielas ( domāju virs 2kg ) ir retums . Toni nelecies - nesalīdzinu zviedru zives ar šitām :))

Un Ginču nevajag apvainot - viņš ir drūmais vecis . Viņam tā humora izjūta gan ne tā kā latvietim ( kas viņš arī nav) bet vecis gan, kas var ar slīpētu akmens gabalu pa pauri jebkuram iedot :)))))))))))
17.oktobris 2011, 15:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager