Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Kola- pamēgjini kādreiz pa ziemu :) Skalda kā bērni konfektes :))
15.oktobris 2011, 21:09 | links

Es arī iemetīšu savu artavu sarunas katlā :)))) Man vislabāk ir ķēries siltās ziemās – janvārī un februārī, kad upes ir vaļā.
15.oktobris 2011, 21:06 | links

Ajni ja ievēroji es savus lomus vispār nefotografēju ,,man nav albumu .Man nevajag nevienam neko pierādīt :))) Vēdzeļu cope ir mana mīļākā - - un vispār - nakts cope .
15.oktobris 2011, 21:05 | links

Izrādās: katru bara mātīti, tiklīdz tā sāk savdabīgi trīt pelēko vēderu pret grunti, lenc vienlaikus vairāki tēviņi.Lūk tāpēc cope mēdz būt viļņveidīga!
15.oktobris 2011, 21:02 | links

Brālīti!Izskatās ka esi baigais vēdzeļu zinātājs?! Bet es nemēdzu uz dullo kautko darīt,vadījos pēc pagājušā gada pieredzes-vēdzeles pagājušajā gadā sāka ķerties tieši tad,kad sāka krēslot un vēl kādu laiciņu pēc tās iestāšanās,bet pa nakti labi ja kādas div vēdzeles,nu un protams žūpām prieks par žūpošanu,bet no copes nekā prātīga. Tā ka,ja tu brauksi tagad uz vēdzelēm,tad veiksmi,bet laikam jau tikai pie datora vēdzeļo :) ?~!
15.oktobris 2011, 20:55 | links

Pavasarī vislabāk ir bijis, nu bet beidzamo gadu likumi man šo prieku liedz :( nekas ziemā tagad atspēlējos :))
15.oktobris 2011, 20:55 | links

Baigi precīzi Roli. Pavasarī tiešām ir vislabāk . Bet tad vismazāk brauc tauta uz vēdzelēm . Tad pavasara cope galvā - vimba,līdaka .. Esmu novērojuis - tieši vimbu laikā ir lielākais vēdzeļu žors.
Savus viļņus jau uzrakstīju - man vislabākie lomi ir bijuši uzreiz pēc 22 un tad uzreiz pēc 1 naktī - no sākuma ir sīko uzlidojums ,tad copes ir retāk bet brangākas . Viss...........laikam laidīšu uz Gauju :)) Nevaru vairs te izturēt :)))))
15.oktobris 2011, 20:51 | links

Par tiem nēgjveidīgiem, nezinu, bet cik likts, ņem uz tieši tiem gabaliņiem kur nēgjim ikri saglabājusies...
15.oktobris 2011, 20:48 | links

Par laikiem, cilvēkiem kas spēj uzklausīt, tad šāds- rudenī mēdz ņemt spēcīgi pēc tumsas (dažas stundas) , cope vairāk viļnveidīga. Ziemas pusē, vēl krēslā ir īstā cope, pēc tam otrais vilnis, interesanti, ka arī pirms rītausmas šīs kožās. Pavasarī, stundu pēc tumsas, tad cope ir visu nakti....
15.oktobris 2011, 20:46 | links

Pieminēt vari - et ķert gan ne :)))
15.oktobris 2011, 20:45 | links

Runājot par vēdzelēm jūrā, esmu pats vairākas dabūjis, arī reņgu tīklos ir bijušas... Par garnelēm, tās veiksmīgi lasa ēsmu ārā, ignorējot garneli, kaut gan vienreiz ir izvilkts arī .....Par ēsmām, tās ir dažnedažādas, vienmēr būs topā zemes sliekas, zivju gabaliņi, nagjes utt....Ņurņikus laikam nedrīkst pieminēt :))
15.oktobris 2011, 20:42 | links

Aijni :)))) Es uz vēdzelēm braucu tikai ap 21 vakarā :)) Man ir maģiskais laiks 22.23 ,tad 23.40 ,tad 1.10 :))) Vēdzele ir nakts zivs un vēdzeļu cope ir nakts cope :)) Noskaties hoķi un tad brauc. Es piem funktierēju ka varētu tagad aizskriet līdz Gaujai. Tieši tagad -tādi kā tu brauc jau mājās bet vēdzeļu copmaņi tikai ierodas :)) Tā ir CITĀDĀKA cope -tas nav aizskriet uz breksi pasēdēt :))
15.oktobris 2011, 20:42 | links

Šodien biju vēdzelēs Valmierā,Gaujā. Būtu labāk hoķi skatījies! Sāku apm. 16.00 nosēdēju lidz 21.00 un noķēru to,ko man novēlēja čoms kad viņam zvanīju, lai noskaidrotu kā beidzās hoķītis - ne asakas! :) Ne asakas arī noķēru,pareizāk sakot, nenoķēru! Laikam vēl jāpagaida kadu nedēļu, jeb divas?!
15.oktobris 2011, 20:26 | links

Vedzelu vieta domaju UPES posmu kas ir daudzu KM garuma, labi veiksmi visiem brivdienu cope
15.oktobris 2011, 01:28 | links

Roland es pie savas mājas zinu vismaz 5 izteiktas vietas,pie Valmieras vismaz 10 izteiktas vietas - bet par cik gauja ir Latvijas garākā upe domāju ka to izteikto vietu ir vairāk par 15 :))))))) Vēdzeļu ir ļoti daudz un ja kaut cik izteikts copmaņa funktieris darbojas - vajag tik meklēt,cerēt,darboties - - un būs.
15.oktobris 2011, 00:19 | links

Daudzi noteikti nepiekritis, bet vedzelu zinataji piekritis, Gauja ir viena izteikte Vedzelu vieta,sogad gan vairak nedosos parak daudz tautas!
14.oktobris 2011, 23:37 | links

Varbūt kāds var kaut ko pateikt par Gauju pie Velēnas vai tajā apkaimē
14.oktobris 2011, 22:39 | links

Āāāā... tagad zināšu, kāpec es Gaujā neesmu noķēris nevienu vēdzeli. Pat foreli esmu noķēris, bet vēdzeli nē :))))
14.oktobris 2011, 22:29 | links

ļ.c. Rolanda kungs .

Ar visu cieņu piekrītu Jūsu viedoklim. Lai Jums jauka nedēļas nogale .

Ar cieņu ,

Bralitis
14.oktobris 2011, 22:20 | links

uz sliekas ir tas ka var panjemt jebkas cits,arii lielie bekshi shad tad uznaak naktii,uz filejas jau buus tikai veedzele
14.oktobris 2011, 22:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager