Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
aha, tikai tas voblers mēdz arī bieži aizķerties ....
20.oktobris 2010, 19:51 | links

Dzirdeju tadu lietu,ka pie gruntenes sien klat peldoshu vobleri,upe kura ir straume.Vinjsh tur pie esmas spirinas,vedzeles jutot baigi vibraciju,un vobleri uzskata par konkurentu,cit reiz trapas uz pasha vizulja ,kads ir meginajis?
20.oktobris 2010, 19:50 | links

zvaniņi,svecītes.......Atkal mani te satracinājāt...vakarā atkal jālaiž:)
20.oktobris 2010, 14:52 | links

Es arī izmantoju kapu svecītes , pašas lielakās , pie tādas var pat pavadiņas uzsiet , gaismas pietiek .
20.oktobris 2010, 14:35 | links

Nesmejat, es ugunskuru nekurinu, bet kapu sveces lietoju jau sen - vējā nedziest, deg ilgi, apgaismo pietiekoši un tas bleķa vāciņš sakarst tik stipri, ka var sildīt rokas :)
20.oktobris 2010, 14:31 | links

par kapu svecēm labs :)) a bija toreiz tādas aizgājējas uz kuru vieglu iemigšanu bija vērts iedzert? :))
20.oktobris 2010, 14:20 | links

Kola tu jau kā dzejnieks nolaidi:)
copes kolēga Ints teicās, ka vēdzelēs jālaiž ap 5 novembri,tad būs īstais kļovs:)
20.oktobris 2010, 14:19 | links

Es jau ar Gaujā uz ledus nelīstu:) Bet ziemā, ja upe vaļā ir forši!
Vienu decembri bij' pa dienu kārtīgi sasnidzis un upmalā sniegs līdz celim. Tad nu izbradājās smukas taciņas no mantām līdz vienai gruntenei, tad līdz otrai gruntenei un atpakaļ pie mantām. Vakarā uzsala sals un es visu laiku rikšoju pa šo trasi, lai neatdzistu :) Uz pagriezieniem sniegā ieliku kapu sveces - nu feins ziemas sports, pārdomas rosinošs, kuras tikai pāris reizes pārtrauca dzidrs dzin-dzin. Ziemas naktī, pie sala dzirdams super tālu!
20.oktobris 2010, 14:14 | links

Nu nez gaujā no ledus un vēl pa tumsu -drusku extrīms:0,bet bija jau narķi kas līda līdz upes vidum dzelzi peldināt...
20.oktobris 2010, 14:03 | links

Kas Tev liedz no ledus (kā eMKa)?
20.oktobris 2010, 13:54 | links

Es arī kostu, ja būtu, kas šoferē :)))) Vienreiz, kā atbraucu, tā uzreiz lielo šļuku paņēmu. Pēc stundām četrām jau braukt varēja normāli :)))))
20.oktobris 2010, 13:51 | links

Vēl tās lapas un zāles upei ir jāaizskalo . Pagaidām tas viss tikai iekustējies,tā kā viss vēlpriekšā,ka tik neuznāk straujais aukstums kā pagāšgad.Pāris dienās visu aizrāva un cope beidzās pat nesākusies :((
20.oktobris 2010, 13:50 | links

Dieniņas un vakari šobrīd super, bet kaut kā nav rezultātu. Pirmā aukstuma tūre, kas iekustināja mazās beigusies, tagad gaidam nākošo. Vispār, cik skatos pa logu – vēl lapas pārāk daudz kokos. Man pirmā normālā cope asociējas ar plikiem kokiem :)
20.oktobris 2010, 13:48 | links

un vēl.....vietas nav svarīgas .....viņi tāpat neko nenoķers ...viņi kož visu laiku :))))
20.oktobris 2010, 13:45 | links

Es viņam vēl vakar ,pa telefonu ,savā muļķībā ,vēl vietas pastāstīju - pirms izlasīju ka esmu migluģīmis :))))))
20.oktobris 2010, 13:43 | links

Brālīt, kā Tu to zini:) Cik es zinu, viņš cep desiņas labā kompanī :)
20.oktobris 2010, 13:41 | links

Kamēr tu Kola taisies Guntarskl jau tavā upē (arī manā bijušajā)visas būs izķēris:))
20.oktobris 2010, 13:36 | links

Es vēl tikai taisos :) Laikam mēneša beigās.
20.oktobris 2010, 12:12 | links

Un Misā ar nekas nav dzirdēts!
20.oktobris 2010, 12:08 | links

savā laikā tur esot ap 1,5kg-2kg vilkuši. un neviens ar pirkstu neko nerādīs. tā ka paši ar meklējam...
20.oktobris 2010, 12:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager