Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
biju Bārtā 6-dienas vakaru līdz pusnaktij. Uz gruntenes, kaut kas grabināja samērā regulāri:) Gaišajā vakara stundās piecopējās mazs sapliņš, kurš palika Bārtas ūdeņos, pēcāk viens mazs plicīts, bet tumsā kas raustīja, to zin tik Bārtas tumšie ūdeņi:)Bet dzīvība bija un rudens romantika pie ugunskura arī:)
18.oktobris 2010, 20:06 | links

Paldies Kola.Nevar visu bildi rādīt jo pārsitu degunu mainot autiņam riepu .Atslēga noslīdēja -asins jūra ,pus deguns un zem vienas acs zilums :))))) Ieliktu tādu bildi -domātu ka es no ceļa nogājis:) Joka pēc jau to miglu varētu noņemt :))
18.oktobris 2010, 14:33 | links

Boroda ko tu pīpē :))))
18.oktobris 2010, 14:29 | links

Krievijā lotu tēviņus baro ar putru, pēctam laiž okeānā. Tos sauc par kašalotiem.:DDD
18.oktobris 2010, 13:43 | links

Brālīt, man tā jaunā bilde patīk! Īsts Gaujas mafiozo:))))
18.oktobris 2010, 12:41 | links

sveiki...kaa ar vedzelem Bārtā?varbut kads jau bijis...kada tagad upe vai vispar verts braukt
18.oktobris 2010, 11:50 | links

Vakar, foršs laiks, baudāmas dabas krāsas, 3 cilvēku kompanī devāmies izlūkbraucienā uz Daugavu zem Daugavpils.iemesti 2 kāti,galā slieku čiemuri.braukts, lai pārbaudītu vai vēdzeles pa vasaru pilnībā neizsprāga,jo beigtu zivju augustā bija daudz.iekožam cepumā,pāris reizes pārmetam pēc grabināšnas un ap 8 kompanjonam cope-27 cm, kas saudzīgi nokabināts un palaists.prieks un laime par pirmo vēdzeli šosezon un pirmo mūžā priekš kompanjona.sākam domāt, ka būs-a bet ņifiga.laiciņš palika rāms un cope pieklusa pavisam.11.bija 20 cm mazule, ko ar atlaidām.1 izsēdējām cepumu sakārtojāmies un uz mājām.
Rezumē-ķera ir, daba skaista,laiks pavadīts godam...;)))ne asakas
17.oktobris 2010, 11:55 | links

Man kaut kā vēl šogad nav pavēries - vieni aplauzieni :) Laikam jau jāsāk intensīvāk aizstaigāt līdz Gaujai. Bet jūtu ...būs.
Profesor tev tāds mūlis pažizņi vai tas dēļ tā ka neesi uz copi bijis ?:)))
17.oktobris 2010, 11:31 | links

Kā šogad ar vēdzelēm ap Līvāniem,varbūt kāds ir bijis ļurbu copē?
14.oktobris 2010, 19:55 | links

ainvit jā Ainār varēsit malkot savu šņabīti :D es tikmēr seu ugunskuru taisīšu :D jūs sildīsies ar šņabi es ar ugunskuru :D ;)
13.oktobris 2010, 15:01 | links

ehh man vel bik japacieshas, lai nobriest DDDDD tad es ar pec glumaas ripowu
13.oktobris 2010, 12:04 | links

Kola. Nav tik traki! :) Pagājušo gadu biju tik četras reizes. Šogad-divas. Varbūt vēl pārs reizes tiks aizbraukts, līdz pirmajam ledum.
Kaut kas tomēr ir tai vēdzeļu copē! :) Šogad, pamēģināšu no ledus, ezerā. Akmeņainās vietas ir zināmas...
13.oktobris 2010, 11:58 | links

Ar to redzēšanu ir tā - vēdzeles acs satāv no milzīga daudzuma jūtīgu sensoru, kas viņai ļauj redzēt melnā tumsā. Gaisma (mēnesnīca) to apžilbina, tāpēc šīs pie gaismas nevazājas riņķī. Pie ugunskura gaismas viņas nāk pakaļ sīkzivīm, kuras tiešām iet uz gaismu. Un tad arī vēdzele tuvojas tikai gaismas loka ārējai malai.
13.oktobris 2010, 09:23 | links

:)))
13.oktobris 2010, 09:00 | links

DDD -nu viņas var atnākt :):):) !!!!
13.oktobris 2010, 08:55 | links

:)) sakot ka viņas uz ugunskura gaismu arī nākot :)) tā kā jābūt uzmanīgam :))
13.oktobris 2010, 08:53 | links

vēdzele+ ugunskurs=romantika un viss.. :):)!!!
13.oktobris 2010, 08:51 | links

to nobody.... vēdzele gaismu redzot (tā zinātnieki) , diez vai viņa tajā ūdens melnumā metra attālumā ko redz, bet doma kad šī nonāk pie ēsmas , tas viņai var likt, mudināt to arī apēst :) Biju lasījis ka Sviedrijā pie sistēmas liek "jāņtārpiņus" ko liek uz copeņu spicēm, cope esot 3 reizes labāka, pats neesmu to mēginājis ....
13.oktobris 2010, 08:47 | links

Īstie vēdzeļnieki naktīs neguļ, vai nu pie upes... vai pie kompja :))))))
ZG, aizdomīgi bieži vēdzeļo! Mana prognoze – vecums. Drīz MM metīsi mieru un pāriesi uz donku, kā es :DDDDDD
13.oktobris 2010, 07:09 | links

Vakar viena 45cm un klusums! Neviena piesitiena!
13.oktobris 2010, 06:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager