sura personiga pieredze.tas bija kadus gadus atpakal,kad vel nebija ieviesta licenzeta cope un stintes keras labi.leisi spietoja bieza slani.viena reize meginaju saskaitit.lidz tukstotim aizskaitiju,bet bija vel drusku,katru dienu protams tik daudz nebija,nu tads standarta vakars - kadi 500 leisi un kads 100 vietejo aborigenu.laiks labs.stinte keras.sapnaini.letini velk klusedami.leisi paliek arvien jautraki,Algisi sak runat skalak,pa reizei iespiedzas kada Jolanta.viss notiek.te pa copmanu rindam paradas stasta varonis.patiesibas labad jasaka ka figurants soreiz nav lietuvietis,bet gan musu pasu balelins.tads razens balelins nu tads uz pusotra centnera.kads var teikt ka es perspileju. nebut ne.man ir ar ko salidzinat.pasam savi 130 kg.un tas balelins jostas vieta bija divreiz razenaks.var redzet ka stintes vinu ipasi neinterese.vins meklejas.un kas mekle tas atrod. vins sakontaktejas ar vienu leisu kompaniju.jaunajam draugam tiek piedavats gards cepums.arvien skalak tiek slavinata lietuviesu tauta un tautu draudziba.tad iestajas klusums.vai balelins ir kartigi uztankojies,vai nu leisiem beidzas cepumi.kajas sak nest uz maju pusi.te nu jasaka ka pa so laiku daba ir ienesusi korekcijas ledus situacija.pats ledus ta labs,bet ir sacis pust juras vejs un dzit udeni augsa.gar malu veidojas tads gravitis ar udeni vismaz lidz celgaliem.neka briesmiga nav,japaiet gabalins uz ezera pusi un vari tikt mala sausam kajam.balelins Donavu forse pa taisno.protams paslid un nozaujas gravisa vidu.augsa netiek,blauj un spardas.bralukasi ka vienmer nepievers pat uzmanibu jauna drauga dzakuzi izpriecam.man blakus sez atras palidzibas dakteris.tads zolids dzeks.kaut kur pie udeniem sapazinamies.un ta reizem saskrienamies uz ledus vai pie udens.sis piecelas un aiziet vilkt to nelaimes putnu ara.man ta isti nemaz negribejas to blauri vilkt no tas pelkes ara.bet es nevareju pielaut ka dakteris dabu bruku.tas vilksanas objekts bija vismaz 2 reiz smagaks par dakteri. ta nu mes pa abiem sakodusi zobus esam to kermeni izvilkusi mala.pa stavo krastu uzvilkusi uz ielas.uzstutejam ar muli majas virziena.atvadu pendele lai piedotu vajadzigo paatrinajumu.un glabsanas operaciju var uzskatit par veiksigi pabeigtu.ejot atpakal pie makskerem es dakterim uzjautaju kada tad bija motivacija vilkt to balinu. vins atbild - vins ir glabejs.un glabt cilvekus ir vina pienakums.un tas pilnigi nopietni.jaa nodomaju - kamer mums ir tadidzeki ar augstu pienakuma apzinu,mes vel dzivojam.tads pozitivs secinajums.bet tadu dzeku stripainajos kreklinos ir maz.otrs secinajums ir galigi negativs,ta ari neviens m......ka neatrava savus skinkus no sedvietam lai atnaktu paliga.tadi esam.
24.janvāris 2017, 10:19 |
links