Sveiki copmaņi!Pašam arī saradās doma uz vēdzelēm kādu dienu nākamnedēļ aizbraukt.Kādas vietas būtu labas Ogrē un tās tuvumā,kur viņas varētu makšķerēt?Sapratu,ka tieši pie Ķeguma HES uz lejpusi viņas ķer.Varbūt vēl ir kādas labas vietas,kāds te viņas copē(Ogres pilsēta un tās apkārtne)?Esmu iesācējs,bet gribētu jau vismaz vienu noķert,jo no plkst.16 darbd. vakaros esmu brīvs.Varbūt kāds nākamnedēļ no Ogres kaut kur brauc uz vēdzelēm,varbūt es varu sastādīt kompanjonu.Esmu pilnīgs iesācējs par vēdzelēm,tāpēc jautājumi ir tik daudz,bet palasot jau vecākus ierakstus šajā sadaļā saprotu apmēram kas un kā.Ir fīderis man ar testu līdz120 g ar 0,25 monofilo auklu,sistēma arī apmēram skaidra,2 pavadas,svins,gan jau derēs.Ko jūs domājat?Saprotu,ka varu palikt pilnīgi bez nevienas copes,vai vismaz vienu copi varu redzēt,vai citādāk.Vienkārši ne katru dienu kojās ir ko darīt,ir tieksme pēc kaut kā jauna-gribās arī kaut mazu,bet pieredzi uzkrāt.Sapratu,ja copē tieši tur lejpus HES,tad ir nepieciešama licence.Bet gribētu arī zināt citas vietas,varbūt Daugava Ogrē vai Ogres upe,vai vēl kādi varianti.Cik smagus svinus man izvēlēties,tas ir jautājums.Ja kāds nākamnedēļ pēc 16:00(labaak darbadienā)kur Ogres tuvumā brauc uz vēdzelēm ,dod ziņu,varbūt es varu tiešām sastādīt kompanjonu,ko sakiet?Ir jau interesanta tā dažādība:))):))
21.novembris 2016, 17:07 |
links