Makšķerēšana jūrā

Ir kādas prognozes brīvdienām?
Piektdienas vakars - nakts - sestdienas rīts?
9.oktobris 2013, 10:57 | links

Pics1 tu tak jūrā esi galīgākā nule)))
9.oktobris 2013, 10:56 | links

Blūmiņ beidz dirs. par spaini
9.oktobris 2013, 10:26 | links

Labojums no 19:00-23:30
9.oktobris 2013, 09:47 | links

Vakar man 2 kolēģi ar bij netālu no mazirbes no 7:00-11:30 katram pa spainim.
9.oktobris 2013, 09:44 | links

seedoo!
Pamēģini bez savas augstprātības un tad jau viss būs štokos,nevajadzēs justies ap...am pēc tam,kad esi ap...is citus!:)
Ir tāds teiciens:,,Nedari otram to,ko negribi lai dara tev!"Lai tev veicas!!!
9.oktobris 2013, 09:35 | links

seedoo bildes v studiju lūdzu :):):)
9.oktobris 2013, 09:29 | links

Vietējie nez ko gaida, saka ka būšo tik riktīgi pēc trim nedēļām,tad jau laikam ķerra būs jāņem līdz:))
A,vietējie zin ka ~ar 15.10 pa naktīm būs jau mīnusi? Tad arī sāksies cope!!
9.oktobris 2013, 09:02 | links

Seedo beidz dirs., ja jau esi tāds mega guru tad ieliec kaut vienu bildi.
9.oktobris 2013, 07:57 | links

Tiko atpakaļ, Mazirbes rajons, laiks pasaka, zāle vinkārši super, straume kā vajag, bet tie mums nu naff nekādi jaunumi:)) Par zivīm ļoti daudz un skaistas, norma ar + krietnu, bildes neliku un šaubos vai kādu tas pērsteidz:)) Vietējais pienāca un teica ka esot ļoti švaki, bet kad jau beidzām copēt šis ieraugot gandrīz uz pakaļas:)) Pa ceļam iebraucām Talsu benzīntankā , Liels paldies meitenei aiz letes, ka iedeva roku krēmu, par to šamējai iesvērām brokastīm:)) Vienīgais varētu noravētās rokas nofočēt:))) Kādam te iepriekš kaut kādi 12 kilogrami likās vīzijas tas ir Hui...a! Ko jums varu ieteikt.............Ne asakas, diemžēl neko, jo manas metodes tika apdirstas! Ar labu nakti, ja ko tad uz pastu!!!
P.S. Čoms dabūja buti kurai abas puses vienādi raibas! Ēsma reņģe, vimba, garneli mazās! Distance pa dienu tālā, naktī tuvāk! Ā un jā sākām no 4-12, atbraucot pa gaismu ņēma ļoti labi , ne reti pa tripletam, tākā beidzot laikam sāksies normāla dienas cope. Vietējie nez ko gaida, saka ka būšo tik riktīgi pēc trim nedēļām,tad jau laikam ķerra būs jāņem līdz:))
9.oktobris 2013, 05:18 | links

Citas prioritātes:)
8.oktobris 2013, 23:44 | links

Ha ha ha, baigais čušš te iestājies DDDD Vienīgi cerība uz sēdō DDD
8.oktobris 2013, 23:35 | links

7.30 starp Miķeļtorni un Mazirbi čomam četras butes.Man neviena.Zāle līdz nemaņai.10.00-13.00 man piecas normālas butes aiz otrā sēkļa Mazirbē.Čomam neviena.Zāle nedaudz.Ēsma-garnele.
8.oktobris 2013, 15:46 | links

īstam makšķerniekam-stāstniekam jau nemaz nevajag, lai viņam kāds tic, pilnīgi pietiek ka tikai uzklausa...un forums šādā ziņā ir ļoti pateicīgs :DDD

...lai gan reizēm tiešām gribas palūgt, lai vismaz tās sveces nopūš :))
[tas no aņuka:

viens makšķernieks stāsta:
- es tikko no dienvidu mola, man 2 spaiņi ar butēm!!
otrs makšķernieks:
- a es no ziemeļu mola izvilku zelta svečturi ar 7 svecēm un visas 7 dega!
pirmais:
- klau, a ja es 1 spaini nometīšu, vai Tu sveces nopūtīsi?
]
8.oktobris 2013, 13:52 | links

Laižam prom, naktī vis būs , kas un kā!!!
8.oktobris 2013, 10:43 | links

daddy-j

Es esmu mierigs par mierīgāku:D
Kaut man iesper, bet nekad neticēšu, ka zaķos no 17.00 lidz 21.00 6dienā varēja saķert 12kg.
Tas nav reāli un iespējami, jo copmaņu bij pilns, bet copes praktiski nebija, ja neskaita tās pāris lapiņas. ;)

Kaut nebija copes tik vai tā vibrē rokas un gribas aizlaist uz to jūru:)Jānogaida normāls vējelis:)
8.oktobris 2013, 10:04 | links

Ā un jūra 6.10 atkāpās vēl vairāk starpcitu.
8.oktobris 2013, 09:49 | links

Biju Zaķos no4.10 līdz 6.10 superrrrrr necope dažas lapiņas un visss.Zāle sētā tik daudz nav kā izvilku tur no jūras.Tas bridējs esot izvilcis 12kg,
kā? Varbūt var padalīties ar kādu noderīgu padomu man nav skaidrs?!?!
Ne asakas vīri un sievas:)
8.oktobris 2013, 09:47 | links

Sveiki. Ir doma šodien braukt uz Mazirbi pēc 1h. Vai kāds lūdzu nepadalītos ar informāciju - zāle ir, nav?? Paldies.
8.oktobris 2013, 09:46 | links

valis - esi mierīgs. :) nekur tā neiet kā pie ūdeņiem. Kāpēc gan kādam arī nevarētu ķerties? :)

man konkrēti tikai bišķi skauž, jo zinu, kas tās par mokām 15 kg lomu (uz diviem) stiept :)

un saki ko gribi, bet pirmie 2-3 kg ir visgaršīgākie, pēc tam nu tā, tāda ķēpāšanās vien ir :))
8.oktobris 2013, 09:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager