Kolkā šogad laikam pasūdīgi būs, sēkļi ir pilnībā mainījušies... tas visticamk traucēs... darbs būs tikai tālajā un īpašai tālajā distancē.... nāksies braukt zemāk sākot no irbes uz ventiņu pusi...
vakar beidzot atvilkos no 21-00 strādāju,pēc tam līdz 3 pa retam kopā lielais spainis pusē izmērs puse no visām cepšanai par lielu.ēsma tikai viena garneli varēja mest pakaļ :D
Vakar vakarā Jaunupē labs pūtiens.Bišķi zāle un nedaudz straume.Pēc pusstundas man tomēr tas nepatika.Notinos.Pārbraucu uz Lūžņu.Tur jūra daudz mierīgāka.Tad tur no pulksten 18 līdz 23 kādus 4,5-5 kilīsus salasīju.Beigās tumsā galīgi švaki palika.Ņēma reņģi.Ja braucat ,tad papētiet pēc kartes kur vairāk ir aizvējš.Moška jāprovē rīta cope iesākot jau tumsā.Ne asakas.
Man šoreiz ,,aplauziens"!Tiku pārbraucis meklējot vietu,kur nebūtu straume,bet nekā.Zāli vēl varētu pieciest,bet tur,kur es biju, bute laikam nespēja ,,izdzenāties" pakaļ ēsmai,kura pa Gaujas cienīgu straumi mauca uz Kolkas pusi!:)Jūrja atkāpusies nepajokam!:)