Makšķerēšana jūrā

PEIPUSĀ ASARI IER MAISIEM PEIPSILE.EE
24.maijs 2013, 14:53 | links

Vakar biju, doma uz vējenēm ,vējenes nebija :/ Buļļi gan ļoti daudz...tas uz d-mola...
23.maijs 2013, 14:39 | links

Vakar liepaajaa nu nebija nekaada mega razdacha bet paaris kilo paaris stundaas bija , galaa juuras puse izmeers stipri lielaaks izmeers , ostas pusee pa vidu-pashvaki.Vejenes tikai dazas
23.maijs 2013, 12:16 | links

bullīši ķersies, kamēr jūrā būs ūdens.
22.maijs 2013, 21:51 | links

kas ar bulisiem notiek ? un cik ilgi vini vel kersies?
22.maijs 2013, 21:47 | links

Paldies
20.maijs 2013, 08:57 | links

Nav jau žēl padalīties ar info! Man šodien 66 un kompanjoniem 48! Un Jūs sakat ka vēl nekas nenotiek? :) ...un vienai daļai jau tek pieņi! Biju jūrā starp Pāvilostu un Liepāju!
19.maijs 2013, 21:54 | links

Dēļ četrām vējenēm nebraukšu.Pagaidīšu kamēr žorika ciemiņi izballēsies.:))
19.maijs 2013, 20:25 | links

Sakums ir - Turpinājums Sekos!! :)
19.maijs 2013, 20:15 | links

Tad jau Žoriks ir ieradies, tad tik jāstrādā=)
19.maijs 2013, 20:10 | links

Sveiki Visiem dabas draugiem!!! ;)
Neliela atskaite par copi Liepājā:

Ziemelītis šodien bija gana devīgs - Vismaz man. :) Bijām četru vīru sastāvā. Katrs realizēja arī pa kādai Vējenei 4+4+2+0 + mangan mazliet vairāk paveicās , jo noķēru arī SPOŽO bonusiņā. ;) Tie kas sēž mājās un domā vaiir jēga braukt - Brauciet un ķeriet , jo visu var uzzināt tikai pie ūdeņiem!

PS: Buļļi ķeras uz nebēdu.

PSS: Vējenes ir atnākušas - vēl pāris siltas dienas un pavērsies uz pilnu klapi.

Ne asakas Visiem!! ;)
19.maijs 2013, 20:05 | links

Shodien ventspili vejenes bija pilns krasts,jautajums kas zina vai vakar pusee vinas arii njem?
19.maijs 2013, 19:47 | links

copy/paste no citas sarakstes:
Es jau īsti spečoks neesmu,kādām jābūt, bet tās lielākās jau pēc zivs izskatījās! Nu noteikti,ka uz rudeni ir treknākas! Bet nu tāāādu copi nebiju redzējis! NONSTOPĀ! Līdz ar tumsas iestāšanos ieradāmies, čoms vēl noteica- čorta mēness spožs, nekā te nebūs, bet ne tas galvenais, bet panesās! Mēness gan pēc brīža mākoņos noslēpās.... Es pēc pusotras stundas notinos, nekāda sēdēšana nesanāca :D
19.maijs 2013, 08:58 | links

zogs
vai vēl plānas jeb jau atkopušās?
19.maijs 2013, 08:40 | links

Stāsts par buti, ne vējeni un bulli... Tā nu vakar vakarā, čoms no tālienes, kuru satieku pietiekami reti, brauca izklaidēties jūrcopē. Par cik dislokācija tepat kaimiņos, Liepenē braucu klaču uzsist.... Nekāda klačošana īsti nesanāca! Ar savu nelielo pieredzi bušu copē, nebiju tik intensīvu copi redzējis! Divus kātus nācās apkalpot nonstopā, trešais palika nesariktēts! Izmērs no vidēja līdz pat ļoti lielam, kur riktīgas bļodas, katra piektā, bet lielas katra trešā! Puse no vilktajām dupletā!
Tā lūk.....
19.maijs 2013, 08:35 | links

Ezerkrast---vari sākt sēdēt, ja pacietība līdz jūlijam pietiks!
18.maijs 2013, 22:58 | links

Kā solīju--biju, mērķzivi neredzēju, toties vējenes gan sākušās. Mājup braucot kādas 5 laivas uz ratiem aizkratījās jūras virzienā, domāju, komentāri lieki...
18.maijs 2013, 22:55 | links

Kā ir tagad? Varētu mēģināt pa nakti uz zuti pasēdēt? :)
18.maijs 2013, 22:04 | links

Nju esmu mājā, savu mazo(10kg) spanni ar buļļiem savilku, sapratu arī kā viņus pareizi ķert, ir ok. Vēkenes pavērās gan tik uz stundiņ bariñš bij pienAcis ,leishi pa pārītim izvilkai viss.
P.s.zb mo telefona rakstīt.
18.maijs 2013, 21:43 | links

Sezhu uz mola bichoki naak super tikko vechi arii saaka bejenes bilkt ziviw ir. Atved man kaads pludu.
18.maijs 2013, 11:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager