Makšķerēšana jūrā

ja jau reiz ta,tad kada starpiba 15cm no 13cm tad nemam visas pec kartas, maci paliek maci jo lielaks svars jo lielakas izredzes ka vines, vai ne ta,vienkarsi mans priekslikums un ne man vienigajam, neka sarezgita butes izmers mazaks par 20 cm piem nevar but,un viss vai tas ir tik gruti izdarams
6.novembris 2012, 22:33 | links

Puiķi,neiespringstat..
Piemēram Zviedros līdaķiem nav īpašu liegumu uz bezmēriem,bet tieši otrādi, tie vietām ir uz mēriem...
Un tur to bezmēru nav daudz ne tāpēc ka tos izķer,bet gan tāpēc ka mēru ir daudz, kas tos bezmērus vienkārši izēd...
6.novembris 2012, 22:31 | links

Daugavieti sis tev domats,neiet runa par cepsanos,pats biju un pats keru ari mazos,bet iet runa par to ka mazie lielaki neizaug,un vajadzetu kautko pamainit,padoma kapec izmeri zivim izdomati un tad sac ko teikt par cepsanos tad gribi teikt,ka spiningosanas macos lidakas ar var kert zem mera,jo maci tak paliek maci
6.novembris 2012, 22:23 | links

Šodien Mazirbē no rīta OK, pa 40min 8 skaistas , spainī un tad iestājā piz....ec , straume ar tādu zāļu daudzumu, ka ļibjotku bezmazvai vajadzēja lai izravētu laukā, vēl pāris stundas pacīnījāmies ar stihiju un laidām uz mājām. Pārējāis viss pa smuko ! Visiem ne asakas, un jā- jūra kāpa ārā!
6.novembris 2012, 21:34 | links

Daugavieti- paldies par izpratni! Par to arī stāsts!
6.novembris 2012, 19:48 | links

Jā,stulbi,ka Latvijā(īpaši) ,ir daudz tādu indivīdu,kas lādēti ar negatīvo un pie mazākās iespējas ,mēģinās uzkakāt otram uz galvas.Sacensību variantā-ir ok!Izmērs ir rezultats.Liela skāde nav(vienreiz gadā).Zvejnieki nemet ārā,bet uz tirgu.Tad jau makšķernieks,skādi neuztaisīs.Cilvēki centās un organizēja-super!Tie apdir.... ir tie,kas nekad un neko nav organizējuši un nemāk to darīt.Kūtī uz sūda ar pirkstu rāda,bet pašam ta sūds biksēs!Cienīsim cita darbu un pozitīvāk domāsim.Tad arī krasti būs tīrāki!
Normunds G.-malacis!Vairāk tādu cilvēku!
6.novembris 2012, 19:44 | links

ČPOK!...
6.novembris 2012, 19:31 | links

ČPOK!...
6.novembris 2012, 19:18 | links

Lasu un domāju- džeki, pasākums kā tāds primāri ir svētki (no malas vismaz tāda sajūta rodas!). Nepiliniet darvu medus mucā!- organizatori TO noteikti nav pelnījuši! Ir visās sacensībās iespēja rakstīt protestus, ir iespēja uzrakstīt vēstuli orgam par saviem ieteikumiem, lai nākamgad sanāktu labāk utt. Publiskajā telpā runājiet par pozitīvām lietām, lai vairojas prieks. Dakteri ir konstatējuši, ka cilvēka smadzenēs esot divi punkti- viens no tiem atbildot par prieku, otrs par ņaudēšanu. Kuru no tiem attīstīt, esot katra indivīda ziņā...
Lai dzīvo prieks!
6.novembris 2012, 18:56 | links

Kraft, līdakas arī jāņem zem tiem 50 - ka tikai svars krājas ?
Vajag tomēr arī tādu lietu kā sirdsapziņa, ne tikai noteikumus, aizliegumus un ierobežojumus...
6.novembris 2012, 18:54 | links

Kraft :)
Pareizi te uzsvēri - ikdienā parastā copē tādas zivis cenšamies neķert.Bet sacensības ir un paliek sacensības.Par āķa ierīšanu jau minēju - nevajag sēdēt un gaidīt kamēr ierij.:))
6.novembris 2012, 18:53 | links

Jūs te nesākat jaukt copi parasto ar copi mačos?!

"Ir tada lieta ka isti kurzemnieki tadus sikulus nevelk,un nav gatavi tadiem sikuliem,nekad dzive neesmu ar tik sikiem akiem makshkerejis,jo nav bijusi vajadziba un nebus,pats zini ka no tadiem sikuliem pat voblas nesanak"

Tad jau pludiņā vai fīderī var var uztaisīt, ka ņemam tikai brekšus virs 700gr.
Es uzskatu, ka tas ir nepareizi, minimālo izmēru pacelt baigi augstu un "iet tik uz lielajām" . Mači ir mači, un tur jābūt iespējām kā izlīst no situācijas. Vienalga, met ar bomjiem, spiningo, fajebkā. tāpēc jau tie ir mači. Ja lepnums neļauj "sist mazo buti" tad nav ko piedalīties tādā pasākumā kur jāmočī uz kvantumu.

Es arī sīkās močīju ar fīderi, un tā pat kā Normundam labi ja 10% bija ierijušas, un kādas 5% "līdz nāvei" Uz lielajiem āķiem un smagajām gruntenēm copi nevar redzēt, tad reizēm tāpat sarij tos lielos āķus, ka skan vien..

Kā izkontrolēt 150cilvēkiem āķu izmērus vispār ir apsurds!
6.novembris 2012, 18:34 | links

Ja piefiksejat,kad veikala pardevas pirmas busu sistemas tas aki bija jurkalnes busu galvas lieluma
6.novembris 2012, 18:26 | links

biju pats macos un loti daudz noskrubinaja,ja makskere ar tadiem strumiem ka pienakas
6.novembris 2012, 18:24 | links

jasak ar pamatiem,un tad var domat talak,1 jau aki,cik zinams ikdiena neviens ar tadiem strumiem nemakskere butes
6.novembris 2012, 18:22 | links

Šī ir aktuāla tēma, tāpēc būtu ļoti lietderīgi dzirdēt reālus padomus, kā izvairīties no mazuļu uzķeršanās.
6.novembris 2012, 17:43 | links

kadmijs!!!Ir tada lieta ka isti kurzemnieki tadus sikulus nevelk,un nav gatavi tadiem sikuliem,nekad dzive neesmu ar tik sikiem akiem makshkerejis,jo nav bijusi vajadziba un nebus,pats zini ka no tadiem sikuliem pat voblas nesanak
6.novembris 2012, 17:24 | links

zinu, ka doma par minimālā izmēra celšanu nopietni virmo gaisā, nu diez vai 20 cm, bet savi 16-18 cm noteikti vajadzētu būt

bet... ja šogad izmērs būtu 20 cm, tad.... mēs ar sīci pa visiem mačiem nodotu labi, ja 10 zivītes :):), bet var būt, ka tā arī vajag, es esmu par, pietam, ja strādā maču režīmā, tad mazās nemaz tā nepaspēj ierīt, ja arī procenti 5 no atlaistajām neizdzīvo, tad jābūt optimistiem un jāsak, ka 95% izdzīvo :)
6.novembris 2012, 14:49 | links

AS81
6.novembris 2012, 13:27 | citēt | links
Daļēji par izmēriem varu piekrist.Bet ir vien BET.Intensīvi makšķerējot,nevis sēžot un gaidot kad pieķersie,%-ali bij maz bušu kuras bij ierijušas līdz ānusam. tā kā tas viss ir atkarīgs no katra makšķernieka. :))
6.novembris 2012, 14:45 | links

Copmani,
TAs ir tikai mans novērojums un ieteikums. Bet es ticu, ka tas šo to mainītu, arī stilu, kādā ķer. un domāju, ka nākamo gadu tas būs vēl izteiktāk.
6.novembris 2012, 13:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager