mini_Me
cik esmu seit lasijis par esmam tad itka vis ir skaidrs un ari pats esu visas noprovejis uz butem, tacu par straktoriem ir pasvaki. Vielu ko palasit neizdodas atrast un cik esmu pats testejis atraktorus, tad liekas ka cope paliek sliktaka nevis labaka. Varbut vari iedot kadu info par atraktoriem.
vakars bij smuks pie jūras, viegls vilnītis, saule, zivtiņas, kā teica vietējais- īstā cope bijusi aizvakar, tas skanēja mierinoši, labi ka ne vakar, kā parasti:)
Pievienošu ka es arī savus rezultus: 17.10. no vēlas pēcpusdienas līdz krēslai cope NON-STOPĀ. Stabili ierindojas personisko labāko lomu TOP 3. Bet mazajam CL šīs sadaļas lietotājam labāk nemaz neminēt patiesos daudzumus.
Vakar rītapusē, kamēr vēl iepriekšējais DR vējelis uzmeta vilnīti no 2. sēkļa - bija pa smuko. Iegrieza krastenieks - pa kādai. Bet arī daudz. Bonusā neliels menčuks.
P.S. Priecē tas, ka cilvji, kas sapratuši praktiskā lietotāja padoma lietderību, tam arī seko: gan ēsmas izvēlē, gan atraktoru pielietojumā.
Pārējie ielasa CL žurnāla jūrjas padomus. Tādā gadienā žēl man Jūs!
Tik vēlu rakstu, jo pabeidzu tīrīšanas 1-mo tūri. Bet delikatese no aukstā kūpiņa tikai vēl būs izbaudāma pēc pāris dienām, vot. :DDD
Garāmskrienot piestāju Jūrkalnē. Vējš stiprāks nekā iekšzemē,bet nav pārāk stiprs,viļņi labi,liekas,ka neliela straume uz Ventspils pusi,saulains. Viens vīrs copē,bet,cik pastāvēju,nekādu žoru neredzēju.
Eh,būtu brīvdiena,brauktu copēt!
Ap 20iem pēc izmisiīgiem meklējumiem vietu no krasta kur var noturēt 150g ūsaini, uzvilkos uz Z-mola par cik zacene bija uzgatavota. Sākums cerīgs, pirmā cope un smuka bute un ar to arī viss beidzās, ap 21:30 bija jau zb un vilku ārā - opā smuks duplets, bet kad pacēlu un sapratu ka ar šīm abām var mēģināt bārdu dzīt, vienalga braucu mājās, karoče neiet man ar butēm šogad.
jā, no koju loga paskatījos, ka vilnis nekāds baigais nav, tad gāju prom. tiku līdz pludmalei un sapratu, ka tālāk iet nav vērts un čāpoju mājās. garneles tgd pūs ledusskapī