usis
Nolikums no pagājušā gada ir paņemts un brutāli pārkopēts - izmainīti tikai sākuma laiki un nobeigums. Visi ieteikumi pilnībā ignorēti. Festivāls kā nekā (to pauž NG)!
Bet citi avoti sludina, ka LR čempis. Kā tad īsti iraid?
Cien.copmiili,atvainojos,ka nenorādīju konkrētu vietu kur makšķerēju.Ar mājām es domāju KOLKU un tās apkārtni,lielais skaits tika noķerts apm3km no raga uz Vaides pusi.Uz to pusi es braucu tad,kad no raga līdz brīvajam stāvlaukumam nav vietas.Turpmāk pacentīšos norādīt copes vietu ar precizitāti līdz 1m.Uz jūru braukšu tikai rīt pēcpusdienā,kad atgriezīšos,tad informēšu par rezultātu,bet būs bez galējībām.
dailis22
Jebkurā gadienā jebkuras zivis sanāk lētāk nopirkt tirgū bez ieguldījumiem ceļa izdevumos, copes pričendāļos un ēsmās. Tad vēl sanāk 2-3 gadi, lai saprastu, ko dari un kāpēc tā vajag (vismaz man tā ir). Dzīvoju V-pilī - ja gribas buti vakariņām, tad nobraucu līdz pludmalei(3 km). Ja gribas copi pa smuko - neko dasrīt - braucu to lielo ceļa gabalu līdz foršajām vietām (līdz 3 reizēm tālāku nekā līdz pludmalei). Tātad viss ir relatīvi. Ko vēlies tu? Lai SALMO labajam krastam no Daugavas sponsorē ceļu? Tad pajautā par tādu iespēju, vo.
pa 25 ls, var TĀ izcopēties, i bez mačiem!!!
braukt no daugavpils uz jūrkalni, plus vēl, ja brauc četri, tad sanāk vēl 50 ls dalības nauda. 100. var nopirkt 100 kg butes, vietām 150 kg. pilnīgs čempions.
da labi, tas tā, lai veicas, mosh pats ar būšu.
Cien.,copmiili,kas nav skaidrs manā atskaitē,vai tad vajadzēja būt vairāk.Šorīt ragā absolūta 0.Mūsu,vietējo ,vienīgā priekšrocība ir tā,ka mēs varam aizbraukt uz jūru un pamest to,tērējot izbraucienam daudz mazāk par tālumniekiem.Mums tāpat kā jums,neviens buti pakaļ nesviež.