Makšķerēšana jūrā

Vienalga, lai cik būtu pieteikušies, lai tik neviens nebūtu jurists! :DDD
Domāju, ap komandām 40. Pārējie šīs nedēļas laikā pievienosies.
10.oktobris 2012, 23:55 | links

hmm...intersanti cik šodien pieteikušies lielajam bušu copes trādirīdim...:)
10.oktobris 2012, 23:36 | links

nafig griezt labu mantu:)
10.oktobris 2012, 23:33 | links

usis
Ko nesagriezīsi iebarojamai ēsmai, to pievienosi lomam?
10.oktobris 2012, 23:29 | links

man domāt, nebij aizliegts un limitēts zivis iebarot, es ņemšu spaini ar svaigām vimbām, vot
10.oktobris 2012, 23:12 | links

usis
Nolikums no pagājušā gada ir paņemts un brutāli pārkopēts - izmainīti tikai sākuma laiki un nobeigums. Visi ieteikumi pilnībā ignorēti. Festivāls kā nekā (to pauž NG)!
Bet citi avoti sludina, ka LR čempis. Kā tad īsti iraid?
10.oktobris 2012, 23:09 | links

teikums -priekšlaicigi noķerot 5 kg bušu, un otrs- ieskaitē iet visas mn atļautas zivis, rīt skaidrā prātā būs jāpiesipās
10.oktobris 2012, 22:57 | links

valdiszarins
Ar jūrjas foreli un lasi tik vienkārši vis nebūs, jo ir spēkā vispārējais liegums uz šīm zivtiņām konkrētajā mēnesī, vot. (:
10.oktobris 2012, 22:51 | links

Cien.copmiili,atvainojos,ka nenorādīju konkrētu vietu kur makšķerēju.Ar mājām es domāju KOLKU un tās apkārtni,lielais skaits tika noķerts apm3km no raga uz Vaides pusi.Uz to pusi es braucu tad,kad no raga līdz brīvajam stāvlaukumam nav vietas.Turpmāk pacentīšos norādīt copes vietu ar precizitāti līdz 1m.Uz jūru braukšu tikai rīt pēcpusdienā,kad atgriezīšos,tad informēšu par rezultātu,bet būs bez galējībām.
10.oktobris 2012, 22:22 | links

Nolikumā ir skaidri rakstīts ka pēc esošiem MN
Tātad visas atļautās zivis jūrā....taimiņš,lasis,mencas,ātes,butes
10.oktobris 2012, 20:50 | links

dailis22
Jebkurā gadienā jebkuras zivis sanāk lētāk nopirkt tirgū bez ieguldījumiem ceļa izdevumos, copes pričendāļos un ēsmās. Tad vēl sanāk 2-3 gadi, lai saprastu, ko dari un kāpēc tā vajag (vismaz man tā ir). Dzīvoju V-pilī - ja gribas buti vakariņām, tad nobraucu līdz pludmalei(3 km). Ja gribas copi pa smuko - neko dasrīt - braucu to lielo ceļa gabalu līdz foršajām vietām (līdz 3 reizēm tālāku nekā līdz pludmalei). Tātad viss ir relatīvi. Ko vēlies tu? Lai SALMO labajam krastam no Daugavas sponsorē ceļu? Tad pajautā par tādu iespēju, vo.
10.oktobris 2012, 20:29 | links

a domā mencas ar skaitās??? tur rakstīts tikai pa butēm, nereti ap jūrkalni tiek izvilktas arii mencas!!!
10.oktobris 2012, 19:57 | links

pa 25 ls, var TĀ izcopēties, i bez mačiem!!!
braukt no daugavpils uz jūrkalni, plus vēl, ja brauc četri, tad sanāk vēl 50 ls dalības nauda. 100. var nopirkt 100 kg butes, vietām 150 kg. pilnīgs čempions.
da labi, tas tā, lai veicas, mosh pats ar būšu.
10.oktobris 2012, 19:30 | links

Copmiili ko tu nesaproti? Man jau liekas ka Leoniids nesaprot ko tu no viņa gribi.
10.oktobris 2012, 18:58 | links

baigais klusums te, kas notiek juraa?? ir mierigaaka palikusi, vai veel joprojaam plosaas veeji un vilnis?
10.oktobris 2012, 17:26 | links

Nu ko, tiekamies Jūrkalnē!!! :)
10.oktobris 2012, 16:08 | links

Pieteikšanās 2. Jūras čempionātam ir sākusies!!! ņoteikumi atrodamiSalmo mājas lapā...
10.oktobris 2012, 11:38 | links

Vispār jau nesapratu to,ka vienā atskaitē saki ka pie mājām nekas neķeras,otrā
54 gab,izmērs dažāds.Makšķerēju pie mājām
Bet varbūt kaut ko pārpratu..
9.oktobris 2012, 22:07 | links

Cien.,copmiili,kas nav skaidrs manā atskaitē,vai tad vajadzēja būt vairāk.Šorīt ragā absolūta 0.Mūsu,vietējo ,vienīgā priekšrocība ir tā,ka mēs varam aizbraukt uz jūru un pamest to,tērējot izbraucienam daudz mazāk par tālumniekiem.Mums tāpat kā jums,neviens buti pakaļ nesviež.
9.oktobris 2012, 21:44 | links

Paldies pa izspaliidzeesanu doma doties so piekdien uz juuru pameeginaat pazvejot ;)
9.oktobris 2012, 21:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager