Makšķerēšana jūrā

Lucim pogig ko galā liek!Ka tik bik patirina!Vietējie ķer uz mazajiem lucīšiem,noķer mammuku un harakiri!Viņi jau dzīvdzemdētāji!Bet lučot ir forši:)
16.februāris 2011, 16:50 | links

valdi,luchu veeja jau kaa taada nav,tam vienalga,shamais jau iipashi nemigree ar,tads tupeetaajs kaa liinis vien ir..par naaves eenu es runaaju,bet pagaidam jau nekaadi dienvidveeji neparedzas:)
16.februāris 2011, 16:32 | links

Gulbis
bērnībā braucu ciemā uz Sloku pie krustmātes.vot tad jau ari lučos staigāju.kaut bija labi ja padsmit gadiņu.nu galīgs puika no laukiem biju!
:DD
16.februāris 2011, 16:30 | links

Bračiņ
zirņeniekiem manam naff pa ceļam!
:DDD
16.februāris 2011, 16:26 | links

Gulbi
Vēji,.... vai te jāskatās ka nesanāk kā "nāves ēnā" vai jāķer "reņģu vējš", respektīvi luču vējš?
16.februāris 2011, 16:18 | links

Urmaas tev atkal vajag izcelties - atkal viens pats bez manis laidīsi . Es ar tev zvanīšu ...un daudz zvanīšu :)))
Es ķeru lučus tāpat kā zivinieks . Bļitka + slieciņa vai luča zarna - rezultāti bij super . Urmaas es ar iebaroju ar zirņiem ! :))
16.februāris 2011, 16:12 | links

valdis,ejot uz juuras,neaizmirsti,ka arii uz veejiem jaskataas,ne tikai uz luci:))))))))))
16.februāris 2011, 16:09 | links

Atvainojos, Zivniekam, nokrustīju par Zivinenu.
16.februāris 2011, 16:08 | links

Zivinens
Paldies par padomu, reāli esmu uzvilcies braukt uz lučiem. Ne asakas visiem!
16.februāris 2011, 16:05 | links

urmaas
tāpēc vajag paieties tur, kur neviens galu nav mērcējis un visu ar mēru :)))))
valdis
es strādāju ar tādām kas izmēros varētu būt salmo 1., 2., varbūt arī 3. numurs
galvenais asi āķi :)))
16.februāris 2011, 16:02 | links

urmas,nu jaa..par taam porcijaam ir taisnib..atceros,puikas gados gaaju regulari uz liici Kauguros,un luureej alingjii,tur a zirnji pills,un tirinaaj tam lucim to blitk ar slieku pie deguna,a shamais ta apatisks...
16.februāris 2011, 16:02 | links

Zivinens, urmaas

Paldies par atsaucību! Cik lielu bļitku ņemt?
16.februāris 2011, 15:58 | links

Gulbis
zirni noniecinu,jo sabrauc visādi kolchoznieki un sagāž zirņus spaiņiem.kā jau rakstiju-lucis piestumj kuņģi ar 5-10 zirņiem,tas atkarīgs no luča izmēra.un tad šamais nedēļu tur apukšā snauduļo un nejem.ja gribat piesaistīt&iebarot luci,tad beriet smalcinātos un ari tikai pāris saujiņas.savādāk sanāk kā brekšiniekiem-pārbarojat un brīnaties ka neķerās!
:))
16.februāris 2011, 15:55 | links

jauninjais,va tu traks,lucim garneli..kas tad tas,kaada vimba,vai?:))))))))))))
16.februāris 2011, 15:50 | links

urmas,a ko ta zirni noniecini,padomijas laikaa tikai taa lucis barojaas,pills kugjis ar zirneljiem:)))))..nez,neatkariigaas Latvijas lucis laikam tik kuukas rij:)))))))))))))))))))))))))
16.februāris 2011, 15:48 | links

Es arī taisos weekndā uz zināmu vietu Duntes pusē, tik jāskatās lai nav baigais aukstums. uz Bļitku ir foršāk un izmērs lielāks, kaut gan tas no gada atkarīgs...vienu gadu baigi smukie bija.šogad gan roņi pa to pusi ar plosās - i tīklos zivis plēš un pat mencas jau sāk parādīties ar.
16.februāris 2011, 15:45 | links

es uz garnelēm ķeru ;)
16.februāris 2011, 15:26 | links

Valdi
neklausi to zirņu piekritēju.vienīgais kam varu piekrist - bļitkiņa labāk strādā.var izmantot gan baltos,gan motilīti.bet labāk tomēr mēslu slieciņa!!!
:)))
16.februāris 2011, 15:25 | links

valdis
nekāda īpašā tur nav...iepriekšējā vakarā novāri šķeltos, dzeltenos zirņus, no rīta pamosties, aizbrauc, izurb caurumu, ielaid sauju ar putru un sāc raustīt - var ar bļitku (man pagājušo gadu bija labi rezultāti, ja uz āķa uzmauca pa pāris baltajiem), var ar murmuli (arī uz āķa baltie)
pagājušo gadu man ar bļitku bija labāki rezultāti, nekā čomiem ar murmuļiem....pēc tam savelc, aizbrauc mājās, iztīri iekšas, uzliec uz pannas sveistu, šitos briesmonīšus apcep, nopērs pārs bairīšus, un loki iekšā :))))
16.februāris 2011, 15:23 | links

urmaas, lūdzu (ne)pastāsti uz ko un kā lucīši jāķer.
16.februāris 2011, 15:10 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager