Makšķerēšana jūrā

Kas notiek jūrā? Kāda piekraste? Ļedus, vižņi utt?
18.decembris 2010, 11:29 | links

Tagad jau ieziemoju savas spoles,, piekrītu te rolika pavasarī var nākties šitā čakarēties :)) Tagad vajag par to padomāt.
14.decembris 2010, 00:07 | links

Bralīti- gadās ka wd nespēj noņemt rūsu arī pēc 12stundām un nākās lietot rūsas noņēmējus, bet ar tiem smalkāku mehānismu var piebeigt...
14.decembris 2010, 00:03 | links

Roli7 ...............un ja atkal nestrādā tad atkal sapūš ar wd40 un atstāj uz mēnesi ................un ja atkal nestrādā ........ :)))
13.decembris 2010, 23:56 | links

Liels jums paldies)))
13.decembris 2010, 23:45 | links

Pirmām kārtām tā spole ir jāizārda, tā lai tiek visam mehānismam klāt, zem spiediena jāizskalo ar ūdeni, ja acīmredzamas smilktis, tad tā speķa eļļa jārubina ārā ... salaiž visos robos wd-40, atstā uz pāris stundām, izskalo , atkal sapūš...sastellē kopā un mēgina spoli tīt....Ja vēl joprojām problēmas , sapūš atkal wd-40 un atstā uz nakti, tad būtu visam jāstrādā kā 1905 gadā :)
13.decembris 2010, 08:31 | links

pareizi būtu iedot zinošam amatniekam,lai izmazgā un iesmiņķē.
:)
13.decembris 2010, 06:45 | links

varat palidzet???
man pec juras zvejosanas nejausi iekrita maksera jura...
es vinju izvilku..
viss labi bet man spole vispar negriez vairs((((
kas var pateikt ka vinju pareizi saremontet????
busu loti pateicigs)))))
13.decembris 2010, 01:07 | links

Mļins,šito pacietību...
9.decembris 2010, 21:06 | links

Vakar Saraiķos - laiks priekš copes labs.Cope nekāda - pieci copmaņi,katram pa trīs kāti,man viena menca 650gr. ,vienam kolēģim viena puslīdz normāla bute !Bijām no septiņiem rītā līdz četriem pēcpusdienā .
9.decembris 2010, 11:33 | links

šodien biju uz Liepājas mola 3stundas ne uzsitiena.
8.decembris 2010, 22:42 | links

shodien - no coment, vienīgi laiks bij labs!
8.decembris 2010, 22:11 | links

cingij-nebiju uz copi
8.decembris 2010, 21:14 | links

ev Aļibek tad tu dabūji kautko vai nē?
8.decembris 2010, 21:00 | links

Vakar sanāca tāda panīkšana Liepājā, tāpēc aizvilkos līdz Ziemelītim, gan necerēju kādu satikt, bet nekā, tur vis notiek.Divi leituki jau 1 buti bija izvilkuši, viens stellēja kātus un kamēr vilkos no mola, vēl divi ar copenēm nāca.Biju gan ap 10 no rīta tāpēc par lomiem neko pateikt nemācēšu:))
8.decembris 2010, 18:04 | links

ir butes caur alīņgi arī vilktas....
8.decembris 2010, 17:56 | links

Nu re, vai nu Latvijā nemaz nav tik daudz makšķernieku, vai arī daudz, bet visi akurāti savas gaitas apspriezj šajā portālā:)

respect!

nez vai butes zem ledus nevar kjert, kaads nav meegjinaajis?:)
8.decembris 2010, 17:52 | links

tas ABE.viens no tiem diviem smejošiem viriem biju es.atbraucu majas ,nomainiju štrumus un vel paspeju pacopet ašukus.ta ka diena izdevas.ir skaistas bildes ,ne katru dienu tadu juru var redzet
7.decembris 2010, 22:01 | links

Vakar arii mes bijam noslegt sezonu, aizbraucaam uz Mikeljtorni, kad ieradamies - divi veci devaas smiedamies prom - galiigi nekaa neesot, nolemam parbaudit teoriju, bet naacaas atziit to par pareizu esam.
Pat neviena eesma netika nograuzta, laikam ziviim nepatika tas ledus gabalu un smilsju kokteilis pie krasta - loti zeel....bet ar nepacietiibu gaidiisju pavasara juuras copi!
6.decembris 2010, 11:51 | links

Sestdien biju noslēgt sezonu...
Info un rezultāts līdzīgs kā Kredo rakstīja. Bušu nav, mobilajā iefilmēta un safočēta daba :-).
Biju netālu no Užavas un tad pārbraucu arī uz Ovīšiem, tuvumā nevienu tādu trako pat neredzēju! :-)
6.decembris 2010, 08:11 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager