Butes nav kāds mēģinājis ar mušu pacelt,ja laika apstākļi atļauj tad jau vajadzētu sanākt!Es te līcī tik vimbas esmu vilcis bet ar tik viens moments pavasarī kad viņas uz nārstu iet!
Ņikuja bušēlijs nav panīcis. Tik tie ķērāji pārnākuši no pludiņmakšķerēšanas bezkļova, nā.
Tādad principā strādā atarktori ar ķiploka smaržu (tik nerīvējiet dabisko daiviņu caur rīvi, blē), arī Sensas daži plēšoņu aromāti varētu būt pievilcīki, vo! A visvairāk gribētos ismēģināt "Karpa iraid trauks, nevis ēdmaņa" pielietototos smirdīgos dipus "Octopysy -almoust DEAD"!
Viss ir ļoti vienkārši,ir gadi kad sēņu daudz un ir kad sēņotne ir izžuvusi,līdz ar to sēņu nav.Šogad bija karsta vasara,nu vot rezultāts- bušotne sažuvusi.Nākamgad būs.
mini_Mē - es ar esmu atklājis dažus atraktorus, ja tādā nievīgā vārdā šos ambrozija brāļus var dēvēt...un dažreiz copes ir oi, oi ku labas. Bet jūŗa ir jālasa, kas to nemāk, tam nekā:)))))
Un vēl: lai cik tas nebūtu tizli, bet kaprīzā jūrjas copē, kad būtiski mainās vēja viirsniec un štengrums, tomēr būtu jāpūš atraktors pat uz slepeno ēsmu, vo. Variantu ir tiešām dauc. Man strādā 2 dažādi, blē. Vai jūs padalīsieties arī ar saviem atklājumiem? :DDD