tiko no z-mola,cope normāla,labāk garšo reņģe.izmērs arī dīvainā kārtā labs,rezultātā,2 mencas un pus spainelis ar butēm.
p.s.-čanka arī normāla,viļņi šļācās mutē :)
aigaigars,man gan tā nav paveicies:( pats ar 4rez esmu bijis,viena gan tika norakstīta uz viļņiem un un tika cepums kraukšķināts, bet tās 3 reizes tumsā švaki...
kodolfiziķi, 4x esu bijis šogad, vienā no tām sākām 21os, vilkām smuki līdz 4iem, tad lēnām austot gaismai cope pazuda pilnībā, pa tumsu ~12kg :) tas bija iepriekšējā reizē, kad mēness "beidzās" :)) tā ka tomēr viena reize ir bijusi, kad pa tumsu ņem!
Tiem, kas rīt uz jūru pošas-varbūt noder- šodien cope labāka bija no rīta, līdz kādiem 14, tad aizvien švakāka, līdz ar tumsu pavisam švaka palika.tas Kolkas galā. Viļņi gan bija kā vajag.
Rīt 06.11. ap 14.00 doma laist uz Jūras copi, Startēju no Jelgavas. Meklēju pāris līdzbraucējus. Cena ap 7 Ls no copmaņa, lai sanāktu degvielai. Doma tāda, lai ap17-tiem būtu jūrā un atkarībā no tā kā butes uzvedās vai nu mājās pa nakti (ja pilnīgais tukšums) vai nu otras dienas pusdienslaikā. Lielos cepuma cienītājus lūdzu netrucēt.
Info un pieteikties šodien līdz 23.59: zans@inbox.lv
Startēju ar savu Passātu, doma uz Ziemupi, Jūrkalni vai Mazirbi
Sveika tauta! Vakar pajautāju par brišanu jūrā , daudz te bija atbildes, paldies! Un tikpat liels paldies visiem tiem atsaucīgajiem copmaniem , kuri man šo to jūras malā ir stāstījuši, mācījuši, vispār visi satiktie copmaņi ir bijuši loti laipni un atsaucīgi. Tas labi!!!
wesays,tev tak aizeks visu jau pateica priekšā un netikai viņš viens vilabāk būtu ja palasītu ,ko raksta cilvēki un uzdod jautājumu personīgi ,varbūt rezultāts būs o.k.